Lukarna 18.06.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Cześć To uzupełniam braki: W sobotę przeszła nad naszym miastem dziwna burza. Nie była to trąba powietrzna ale coś trochę zblizonego. Trwała 4 min, wyrywała drzewa z korzeniami, łamała słupy, zrywała dachy, sypała 2cm gradem... Wyglądało to z mojego balkonu tak: http://img189.imageshack.us/img189/760/dsc0660ib.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img600.imageshack.us/img600/115/dsc0662d.jpg Uploaded with ImageShack.us Było trochę strasznie:/ Lekko nam uszkodziła dach na budowie (dobrze że tylko lekko), podnisła jeden krańcowy gąsior i przesunęła kilka dachówek. Dzisiaj przyjechali panowie dachowcy i uszkodzenia naprawili... A oprócz tego wieczorem mieliśmy prywatną Strefę Kibica;) http://img11.imageshack.us/img11/2720/dsc0671l.jpg Uploaded with ImageShack.us Od lewej moja Średnia, Marcin i siostrzenica:) Naszym nie poszło bo kibice po pierwszej połowie padli i zasnęli:) ps. małe kotki znikneły z budowy:( Nawet nie chcę myśleć co się z nimi mogło stać... A ja już im domu zaczynałam szukać ps2. Rocia, kurujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Aaa, pytałas Aga o ścianki, to Ci powiem: końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.06.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) no to zdrowia dla małej, wiem co to znaczy ryzyko przyjmowania jakiegokolwiek leku. Ja niestety oprócz alergii to miewam jeszcze wszystkie możliwe skutki uboczne, nawet jak dostaję zastrzyki :/ Lukarna dobrze że tylko na kilku dachówkach się skończyło. A swoją drogą, nie ma koleżanka ubezpieczenia "dom w budowie"? Edytowane 18 Czerwca 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.06.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Lukarna - ale "trąba", dobrze że dach w większości nie ucierpiał.... Fajne ma dzieciaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Pumpa Joannk dzięki ale jakbym miała taka trójkę w odstępach 3-letnich to bym wylądowała w wariatkowie na bank;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.06.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Fajne fotki burzy, chociaż burza niefajna, ja się boję, a w górach to już w ogóle. Strefa kibica pierwsza klasa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Chcieli spać w tym rynsztunku:) Kurcze wygońcie mnie do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Chcieli spać w tym rynsztunku:) Kurcze wygońcie mnie do kuchni... A w kuchni co będziesz robiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Mam zamiar zrobic leczo...Składniki czekają i spoglądają na mnie tęsknym wzrokiem... Ale chyba je pokroję, schowam do lodówki i rano mama je udusi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.06.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 to jak z tym ubezpieczeniem, masz czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Jeszcze nie mam.Pewnie powinnam mieć co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.06.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 kartę przyszłam odbić - ja dziś na trzecią zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Cześć Malka, kope lat:D:D ps. nagana z wpisem do akt Ci się należy ale że po pierwsze tak mnie Twój znak życia ucieszył a po drugie Minister na mnie nagląco kiwa, więc znowu Ci się upiecze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.06.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Burza niefajna:no:. Dobrze, że nie ma większych szkód na budowie. U nas wczoraj tez przeszła burza z piorunami i całą noc był deszcz i wichura. Strach było nosa z domu wystawić. W bloku nigdy mi nie przeszkadzało a w domu nasłuchiwałam całą noc czy aby rusztowanie nie zmieni swojego położenia. Rano obeszliśmy dom dookoła i na szczęście wszystko było na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.06.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 ja ubezpieczenie domu w budowie mialam od samego poczatku, a jak tylko sie wprowadzilismy to zmienilam ubezpieczenie na normalne. Wole dmuchac na zimne; jakos przewrazliwiona jestem slyszac wlasnie o wichurach, piorunach i pozarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.06.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ooo przypomniało mi się - rozmawiałam z kumpelą o ubezpieczeniu i ona mi powiedziała że jak okna założą bo dom musi być zamknięty.Ale Ty pewnie Pumpa mówisz o jakimś innym, co?? Melduję że wymusiłam na Panu Kredyciku wizytację na budowie, uff (tylko trochę namolna byłam;))Właśnie wróciłam, w piątek powinno być wiadomo, uprasza się o &&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.06.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Bank do kredytu często wymaga ubezpieczenia, więc możliwe, że nie będziesz musiała dodatkowo ubezpieczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.06.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Tak, muszę, wiem.Jeszcze się Pan Kredycik z teściem rozgadali i stwierdzili, że po co nam tynk, wystarczy styro, klej siatka i farba elewacyjna...Siła go musiałam od teścia odciagać żeby czegoś więcej nie wydumali jakby tu taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.06.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 ja ubezpieczenie domu w budowie mialam od samego poczatku, a jak tylko sie wprowadzilismy to zmienilam ubezpieczenie na normalne. Wole dmuchac na zimne; jakos przewrazliwiona jestem slyszac wlasnie o wichurach, piorunach i pozarach a gdzie ubezpieczalas dom w budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.06.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Tak, muszę, wiem. Jeszcze się Pan Kredycik z teściem rozgadali i stwierdzili, że po co nam tynk, wystarczy styro, klej siatka i farba elewacyjna... Siła go musiałam od teścia odciagać żeby czegoś więcej nie wydumali jakby tu taniej... Na takich doradców trzeba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts