Ardea 21.06.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ja mam na pilocie nazwę producenta bramy, więc już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.06.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pewnie Twój producent bramy produkuje lub sygnuje swoją nazwą również napędy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.06.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 a tu się nie wypowiem bo i bramę i napęd mamy hormanowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.06.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) a ja nie mami bramy, a pilot mam panasonica Edytowane 21 Czerwca 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 a ja nie mam ani bramy, a pilot mam panasonica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 21.06.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Malka - przynajmniej coś do przodu już jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.06.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 noooo, jak zwykle - dwa do przodu trzy do tyłu:sick: idę sobie krzaki wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.06.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Malka jak Ty tak lubisz działać w ogródku to ja zapraszam do mnie, mnóstwo chwastów czeka na wyrwanie. W zamian zapewniam wikt i opierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.06.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 a ja nie mami bramy, a pilot mam panasonica E tam brama, pilot najważniejszy:D a ile masz jeden czy dwa?? noooo, jak zwykle - dwa do przodu trzy do tyłu:sick: idę sobie krzaki wsadzić Ale to zabrzmiało:D Malka jak Ty tak lubisz działać w ogródku to ja zapraszam do mnie, mnóstwo chwastów czeka na wyrwanie. W zamian zapewniam wikt i opierunek Pumpa ale Malka pisze że WSADZA a nie wyrywa:) A takich do wyrwania to tez mam sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.06.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pumpa ale Malka pisze że WSADZA ... no dobra, też bym wolała wsadzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 21.06.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No właśnie u nas nasze chwasty też się rozpędziły - pogoda im sprzyja:) Wokół domu mamy przepiękny krajobraz zielony taki na ok 0,5-1 metra:) ZIELONO NAM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.06.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 U nas chaszcze pod płotem sięgają w kolano bo kosiarką nie podjedzie. Próbowałam wyrywać ale korzenie się urywały więc niestety chyba podziałam przeciwko ekologii i potraktuję je jakoś mocniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.06.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mówię ostatnio do P ze muszę chwasty na budowie powyrywać a on mi na to: chwasty?? na budowie?? a po co?? Ręce opadają...Ale czekam aż w końcu pojawi się koparka do wyrównania terenu, trochę sie ogarnie najwiekszy bałagan to wtedy bedzie to bardziej przypominało przyszły ogród niż teraz:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.06.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ja powyrywałam chaszcze, bo już mi moje roślinki zaczęły zakrywać. Mocniejszym niczym nie zadziałam, bo jakoś tak stawiam na naturę, czyli czeka mnie orka na ugorze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.06.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ardea żebym miała szanse pozbyć się tego badziewia z korzeniami to też bym niczym nie robiła a tak się boję że mi ogrodzenie zniszczy i potem spod kostki będzie wyłaziło. Próbowałam wyrywać ale kończy się na kopaniu szpadlem w kolano. Niestety nie mam na to siły i zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.06.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pod kostkę to dowal czymś mocnym, tam nie przeszkadza. Nam dębczak rozrasta się na linii siatki za domem, ale jakoś nie mam sumienia go wyciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.06.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Właśnie tam pójdzie roundup jak tylko przestanie padać. Resztę wyrywam a z częścią wesprze mnie mąż bo najzwyczajniej w świecie przekopie kawałek bo inaczej plątanina korzeni nie popuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.06.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 ja bez skrupułów waliłam roundapem, sześć butelek w dwa sezony, bo gdy "śmigło"od kosy poszło w piz.u i stwierdziłam, szkoda czasu i nerwów, na użeranie się z krzaczorami. Dziś po kawałku ogarniam to co jeszcze przeżyło, ale teraz to nie chwasty są moim przekleństwem, lecz gruzowisko, które mi poprzedni właściciele zostawili w spadku, przykrywając cienką warstwą ziemi. Część wygrzebałam widłami,potem zagrabiłam, ale i tak dużą część musze wybierać na kolanach, metr po metrze, sztuka po sztuce...rzeźnia :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.06.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ja tak wybieram kamienie i szkła, które zawdzięczamy sąsiadom (przed laty działka nie była zagospodarowana i sobie wszystko wyrzucali w dół) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.06.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 U nas ino pioch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts