Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja nie mami bramy, a pilot mam panasonica :lol:

E tam brama, pilot najważniejszy:D a ile masz jeden czy dwa??:D

noooo, jak zwykle - dwa do przodu trzy do tyłu:sick:

:hug:

idę sobie krzaki wsadzić :)

Ale to zabrzmiało:D

Malka jak Ty tak lubisz działać w ogródku to ja zapraszam do mnie, mnóstwo chwastów czeka na wyrwanie. W zamian zapewniam wikt i opierunek :stirthepot:

Pumpa ale Malka pisze że WSADZA a nie wyrywa:)

A takich do wyrwania to tez mam sporo...

Mówię ostatnio do P ze muszę chwasty na budowie powyrywać a on mi na to: chwasty?? na budowie?? a po co??

Ręce opadają...

Ale czekam aż w końcu pojawi się koparka do wyrównania terenu, trochę sie ogarnie najwiekszy bałagan to wtedy bedzie to bardziej przypominało przyszły ogród niż teraz:/

ja bez skrupułów waliłam roundapem, sześć butelek w dwa sezony, bo gdy "śmigło"od kosy poszło w piz.u i stwierdziłam, szkoda czasu i nerwów, na użeranie się z krzaczorami.

Dziś po kawałku ogarniam to co jeszcze przeżyło, ale teraz to nie chwasty są moim przekleństwem, lecz gruzowisko, które mi poprzedni właściciele zostawili w spadku, przykrywając cienką warstwą ziemi.

Część wygrzebałam widłami,potem zagrabiłam, ale i tak dużą część musze wybierać na kolanach, metr po metrze, sztuka po sztuce...rzeźnia :mad::mad: