Ardea 02.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Na mojej uliczce dla wiekszości data euro 2012 jest kluczowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Mówicie że Euro 2012?? Cos w tym może być Może mu to w umowie zapisać jako termin nieprzekraczalny?? Położenie 50m kabla oraz otynkowanie 100m2 ścian - termin nieprzekraczalny: czerwiec 2012:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 gratuluję kolejnego budowlanego kroku, widzę że dzieciaki dzielnie pomagają tylko najstarsza się jakoś wyłgała od roboty ja ostatnio wpadłam na pomysł ze na Euro to byśmy się już mogli przeprowadzić bo przecież w maju długi weekend będzie z którego bardzo łatwo zrobić cały tydzień i takie tam, zobaczę czy uda mi się męża nakręcić na meczowe imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Najstarszą to w sumie chyba mało ta budowa obchodzi... Ona teraz żyje czym innym;) Pumpaluna, myślę, ze przeprowadzka na Euro to świetny pomysł, męża na pewno to zdopinguje;) ps. w ogóle przypomniało mi się jak urodziłam średnią córkę (13.06.06) to też były mecze jakieś. I pierwsza noc Minister mógł spędzić z nami bo mielismy pokój rodzinny ale z nieśmiała mina zaproponował, że może on jednak pójdzie do domu bo dziś mecz Polska-Niemcy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 może po prostu żyje świadomością że jeszcze chwila a w tym domu tylko gościnnie będzie bywała (studia znaczy się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Wiesz Pumpaluna, gdyby ona o studiach myślała to ja bym się bardzo cieszyła;) Chyba dla nastolatek są ważne inne rzeczy po prostu...Smutne to trochę jak ci się dziecko ze słodkiego malucha zmienia w humorzastego nastolatka... A za chwilę w dorosłą kobietę żyjąca własnym życiem;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.09.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 No wreszcie się doczkaliśmy! Gratuluję! PS. Pan "wygładzający" na zdjęciu nr 2 to Szanowny Teść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 03.09.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Wiesz Pumpaluna, gdyby ona o studiach myślała to ja bym się bardzo cieszyła;) Chyba dla nastolatek są ważne inne rzeczy po prostu... Smutne to trochę jak ci się dziecko ze słodkiego malucha zmienia w humorzastego nastolatka... A za chwilę w dorosłą kobietę żyjąca własnym życiem;( Dla mnie to też jest bardzo ciężkie kiedy ja mogłabym dla syna wszystko siedzieć z nim uczyć się a on.. hmmm zupełnie mu nie w głowie i wiecznie znudzona mina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Tak Aga to Teściunio;) Kim, musimy to po prostu przeżyć i tyle:) Ale jak sobie pomyslę, że czeka mnie to wszystko jeszcze dwa razy to łomatko... I ze spraw budowlanych:) Był dziś u mnie ostatni cieśla, który okazał się również dekarzem... okazał się bo koleżanka mi go jako cieslę poleciła a on mi ze robi wszytsko... Cenowo jest bezkonkurencyjny: więźba 22zł/m2 deskowanie+papa 12zł/m2 dachówka 33zł/m2 Esiak to co Ty masz to jest podbitka czy nadbitka?? Bo się gubię trochę w tych okresleniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 nadbitka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 czyli co, ten dzisiejszy wygrał casting? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.09.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 byle dobrze robił, nie tylko tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 No właśnie nadbitka, tak mi się wydawało... Bo ja trochę nie kumam różnicy. Wiem tylko że przy nadbitce widać krokwie tak? Marcin czy ty płaciłeś dodatkowo za nadbitkę? Czy to w cenie już jest? Pumpaluna, prawdopodobnie wygrał, na razie ważą się jego losy;) Poleciła mi tego cieślo-dekarza koleżanka. Robił dachy dwóm jej koleżankom:) i obydwie były zadowolone. Honoracie (tej kolezance która mi go poleciła:)) będzie robił więźbę za tydzień więc że tak powiem zostanie wypróbowany przez kogos kogo znam osobiście. Dodatkowo podał mi 5-6 adresów które robił ostatnio, powiedział, że jak chcę to mogę podjechać i się zapytać... Sama nie wiem bo to trudna decyzja jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 to uczciwy jest przynajmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 No i dobre wrażenie na mnie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.09.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 to dobrze, pamiętaj, że nigdy nie będziesz miała drugiej możliwości zrobienia pierwszego wrażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 No ja ze swej strony starałam się jak mogłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.09.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 ja często się kieruję właśnie pierwszym wrażeniem, i to nie tylko w kwestii budowy ale w wielu życiowych także, rzadko się mylę i to mnie trzyma przy złudzeniach pierwszego wrażenia chociaż w miłość od pierwszego spojrzenia totalnie nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Własnie tak sobie gadamy z moim P. ze cholernie trudne sa te budowlane wybory jak się człowiek nie zna... I w kwestii technicznej: podbitka i nadbitka róznia się tylko walorami estetycznymi czy jeszcze czyms? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.09.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 jak znam życie to pewnie ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts