malka 22.06.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ja tak wybieram kamienie i szkła, które zawdzięczamy sąsiadom (przed laty działka nie była zagospodarowana i sobie wszystko wyrzucali w dół) to u mnie cała działka była takim dołem i cmentarzyskiem. Jessli znacie jakiegoś antropologa kynologa to mam kupe materiału badawczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.06.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Malka to może nie kop zbyt głęboko?? U nas wirus przeniósł się na Marcina oraz moich rodziców:/ Ale Marcin odpukać teraz trochę odżył i nawet zaczyna grandzić - chyba idzie ku lepszemu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.06.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 jednym słowem... przesrane :/ mam nadzieję, że więcej sztuk nie polegnie, weekend za pasem, czas relaxu a nie królowania na tronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.06.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Widzę, że nie tylko ja miałam przerwę od FM Myślałam, że będę miała masę nadrabiania a tu tylko 2 str. Mam tylko nadzieję, że to nie wina paskudnego choróbska. Ja w końcu byłam u lekarza, obydwoje są na antybiotyku (Weronika miała zapalenie oskrzeli, Marcin twardsza sztuka- jeszcze nie). Esiak: mam Microsoft Windows, a antywirus AVG. Co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.06.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Luka, co tam u Was słychać? Urlopujesz się czy jak? Szrajbnij parę linijek, bo coś ostatnio pusto na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.06.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Cześć cześć Początkowo nie pisałam bo nie zaglądałam a teraz nie piszę bo nie mam o czym za bardzo:( Wieści kredytowych nadal nie mam... O reszcie nie wspomnę nawet:/ Teściu nadal kończy ścianki... Z pozytywnych: - Karola zrobiła mi wizkę pokoju Weroniki i pralni;) Pokażę z domu bo tu nie mam warunków - Wiktoria dostała wczoraj od teścia skuter na 16 urodziny (ale to do końca nie wiem czy jest radość czy strach z mojej strony):sick: Mam nadzieję, że od poniedziałku będzie lepiej... ps. jutro jadę z firmą na imprezę - w ogóle nie mam ochoty na jakieś gry i zabawy zespołowe - wręcz tego nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.06.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Jak nie ma się czym chwalić to trzeba chociaż dać znać, ze żyjesz:) ps. jutro jadę z firmą na imprezę - w ogóle nie mam ochoty na jakieś gry i zabawy zespołowe - wręcz tego nie cierpię Jak ja się cieszę, że nie muszę na takie imprezy chodzić. W poprzedniej pracy było tego sporo i nigdy ich nie lubiłam:no:, więc rozumiem co czujesz i szczerze współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.06.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Teść nie konsultował z Wami prezentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.06.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Konsultował. Ale postanowiliśmy dać Wiktorii wolny wybór. Miała AŻ 24 godz na to żeby podjąć decyzję Zobaczymy co z tego wyjdzie ale jest przeszczęsliwa i taka dumna z tego że dziadek tak postanowił uczcić jej 16 urodziny - nawet nie mam serca jej psuć tej radości moimi obawami... Dzisiaj jadę zapisać ja na kurs:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.06.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Dzisiaj jadę zapisać ja na kurs Bardzo dobrze:yes: Musi wiedzieć, ze skuter to nie tylko zabawa, ale też odpowiedzialność. Ostatnio widziałam jak 2 małolatów (ok. 10lat) na quadach (pewnie prezenty komunijne (sic!) jeździło po dosyć ruchliwej szosie.W pierwszej chwili pomyślałam "gdzie sa rodzice?", ale jak zobaczyłam, ze jeden z nich podwozi babcie!!!!! do sklepu to oniemiałam:jawdrop: Krew mi się normalnie zagotowała. To dopiero debilizm dorosłych. Potem gdy, nie daj Boże, jakiś kierowca uderzy w takiego malucha będzie płacz i lament i pewnie babcia nie bedzie pamiętać jak to sama wnusiowi pozwalała po ulicy jeździć. Nie mówiąć jak spaprane życie bedzie miał kierowca. Rowerem nie pozwoliłabym jeździć po ulicy a co dopiero quadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.06.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Wiktoria jest raczej z tych "myślących" dzieci więc mam nadzieje że będzie OK.A na kurs sama chce iść... Co nie zmienia faktu że cholernie się boję o nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.06.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 A kurs to nie jest obowiązek w tym wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.06.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Jest ale w szkole np jak maja to jest to czysta fikcja. Wika poprosiła abym ją zapisała normalnie do szkoły jazdy. Tam mają wykłady z policjantami o ruchu drogowym, pierwsza pomoc, budowa i eksploatacja skutera i jazdy z instruktorką I konkretny egzamin na koniec... Ostatnio córka koleżanki tam chodziła i była aż zła że za długo i za dokładnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.06.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Bardzo dobrze, że zrobi kurs z prawdziwego zdarzenia a nie tylko listę podpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.06.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Muszę jechać w teren a wyjątkowo dziś mi się nie chce. Chyba potrzebuję urlopu. A najlepiej takiego żebym mogła wyjechać gdzieś na 2-3 dni zupełnie sama, o niczym nie mysleć, nikogo nie widzieć i spać spać spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.06.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Muszę jechać w teren a wyjątkowo dziś mi się nie chce. Chyba potrzebuję urlopu. A najlepiej takiego żebym mogła wyjechać gdzieś na 2-3 dni zupełnie sama, o niczym nie mysleć, nikogo nie widzieć i spać spać spać Gdyby nie to, że chcesz jechac sama to pojechałabym z Tobą, bo mam ochotę na to samo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.06.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 no to bardzo dojrzale postąpiła z tym kursem, oby odpowiedzialność nie poszła się paść jak zacznie imponować innym Zabierz mnie ze sobą co Luka? Nawet mogę robić za barmankę. Poszłybyśmy się "poszlajać" i mogły przestać przez chwilę być odpowiedzialnymi mamami i żonkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.06.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) no to bardzo dojrzale postąpiła z tym kursem, oby odpowiedzialność nie poszła się paść jak zacznie imponować innym Zabierz mnie ze sobą co Luka? Nawet mogę robić za barmankę. Poszłybyśmy się "poszlajać" i mogły przestać przez chwilę być odpowiedzialnymi mamami i żonkami... Luka, jak nic autobus się przyda, bo jak widać sama nie pojedziesz;) Edytowane 28 Czerwca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.06.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 duży autobus wpisuję się na listę...ale wtedy, ze spania nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.06.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Oj widzę, że dużo nas tu cierpiących na nagłą potrzebę odsypiania... Gdybym nie znała siebie tak dobrze pewnie też bym się wpisała na Waszą listę A co do skutera, pewnie obawiałabym się tak jak Ty, ale bardziej tego, że jakiś pirat drogowy ...tfu, tfu... Jakieś takie lękliwe mamuśki z nas, nie wiem czy to dobrze czy powinnam zacząć chodzić na jakąś terapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts