pumpaluna 28.06.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 o nie, ja nie chcę spać, ja potrzebuję resetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.06.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Cześć Lukarna:) Fajnie, ze imprezujesz, czasami na imprezach, na które nam się nie chce iść najlepiej się bawimy i tego Ci życzę W mojej szkole kursy to pełna profeska, a i tak się boję podpisując opinie. Myślę, ze nasz strach nie może jednak być chorobliwy i blokować dzieci, zwłaszcza gdy są rozsądne:) Mnie w innej pracy na rozmowach (4!!!) kwalifikacyjnych robili testy osobowości i od razu wiedzieli, że nie nadaję się do pracy w zespole, ale na imprezach integracyjnych jakoś się odnajdywałam. Baw się dobrze i pokaż wizki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.06.2012 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Bardzo dobrze, że zrobi kurs z prawdziwego zdarzenia a nie tylko listę podpisze. Od wczoraj w domu żałoba bo okazało się że kursów nie organizują w wakacje a ostatni egzamin odbył się w środę:/ Spróbuję uderzyć do właściciela szkółki, wykupię jej kurs indywidualny nie wiem tylko czy papier dostanie bo to dyrektor szkoły podpisuje:( Szkoda mi jej bo tak się zmartwiła jak usłyszała że nastepny kurs dopiero 13 września:( Gdyby nie to, że chcesz jechac sama to pojechałabym z Tobą, bo mam ochotę na to samo;) Zabierz mnie ze sobą co Luka? Nawet mogę robić za barmankę. Poszłybyśmy się "poszlajać" i mogły przestać przez chwilę być odpowiedzialnymi mamami i żonkami... duży autobus wpisuję się na listę...ale wtedy, ze spania nici Dziewczyny myślę że w takim towarzystwie jakoś przeboleję zamianę poduszki na butelkę - efekt terapeutyczny zapewniacie Wy:) Fajnie że jesteście - wiem wiem powtarzam się ale nastrój depresyjny nie chce mnie opuścić:/ Oj widzę, że dużo nas tu cierpiących na nagłą potrzebę odsypiania... Rocia ja w tym tygodniu odkryłam, ze jak pójdę spać przed 22 to nie mam żadnego problemu żebym wstała spokojnie przed 6 do pracy... Tylko jak mogę codziennie kłasc się spać przed 22?? Musiałabym zupełnie zrezygnować z czasu tylko dla mnie i moich przyjemności: książek, FM a nawet częsciowo z seksu:D Cześć Lukarna:) Fajnie, ze imprezujesz, czasami na imprezach, na które nam się nie chce iść najlepiej się bawimy i tego Ci życzę W mojej szkole kursy to pełna profeska, a i tak się boję podpisując opinie. Myślę, ze nasz strach nie może jednak być chorobliwy i blokować dzieci, zwłaszcza gdy są rozsądne:) Mnie w innej pracy na rozmowach (4!!!) kwalifikacyjnych robili testy osobowości i od razu wiedzieli, że nie nadaję się do pracy w zespole, ale na imprezach integracyjnych jakoś się odnajdywałam. Baw się dobrze i pokaż wizki:yes: Ardea dziś od rana próbuję wprowadzić się w lepszy nastrój żeby innym zabawy nie psuć Mam nadzieję że masz rację i będę bawić się świetnie... A co do dzieci - staram się moimi obawami nie ograniczać im swobody ale z moja bogatą wyobraźnia jest to trudne:/ Ale pracuję nad sobą Wiktoria jest mądrą i rozsądną dziewczyną i mam nadzieję że nic jej nie odbije... Chociaż jak Pumpa powiedziała: nie wiadomo nigdy co strzeli nastolatkowi do głowy w towarzystwie kolegów... Dobra uciekam bo jeszcze spakowana nie jestem, a plan jest napięty:) ps. po cichutku mogę powiedzieć że mamy kredyt:):) Pan Kredycik wczoraj zadzwonił że on już wiedział w poniedziałek ale ZAPOMNIAŁ dać mi znać. Jak tylko podpiszemy umowę to go chyba uduszę za te moje nocne czarne wizje że okna przyjeżdżaja a my bez kasy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.06.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Od wczoraj w domu żałoba bo okazało się że kursów nie organizują w wakacje a ostatni egzamin odbył się w środę:/ Spróbuję uderzyć do właściciela szkółki, wykupię jej kurs indywidualny nie wiem tylko czy papier dostanie bo to dyrektor szkoły podpisuje:( Szkoda mi jej bo tak się zmartwiła jak usłyszała że nastepny kurs dopiero 13 września:( Kiedyś właśnie w lecie robili takie przyspieszone kursy, które odbywały się codziennie. To chyba nie jedyna szkoła jazdy u Was? Dziewczyny myślę że w takim towarzystwie jakoś przeboleję zamianę poduszki na butelkę - efekt terapeutyczny zapewniacie Wy:) Fajnie że jesteście - wiem wiem powtarzam się ale nastrój depresyjny nie chce mnie opuścić:/ Terapie masz zapewnioną Rocia ja w tym tygodniu odkryłam, ze jak pójdę spać przed 22 to nie mam żadnego problemu żebym wstała spokojnie przed 6 do pracy... Tylko jak mogę codziennie kłasc się spać przed 22?? Musiałabym zupełnie zrezygnować z czasu tylko dla mnie i moich przyjemności: książek, FM a nawet częsciowo z seksu Nie wierzę ps. po cichutku mogę powiedzieć że mamy kredyt:):) Pan Kredycik wczoraj zadzwonił że on już wiedział w poniedziałek ale ZAPOMNIAŁ dać mi znać. Jak tylko podpiszemy umowę to go chyba uduszę za te moje nocne czarne wizje że okna przyjeżdżaja a my bez kasy:/ No to widzę, że już po depresji;) Teraz głowa do góry i na imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.06.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 To kredytu głośno pogratuluję jak już będzie oficjalna informacja;) Baw się dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.06.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 To kiedy będziecie podpisywali papiery? Trzeba jakiś dobry alko na tę okazję schłodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 02.07.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Impreza chyba Cię bardzo wciągnęła Coś tak pusto i cicho u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.07.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 To zabalowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.07.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Jak tam ścianki działowe? Kiedy przywożą okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Lukarna, może byś sie wreszcie pojawiła i zdała relację z budowy, co? Jeszcze kaca leczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.07.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 No jestem jestem przecież Tylko tak z doskoku wpadam bo trochę zaległości pracowych mam;) To krótko i po kolei: Umowę podpiszemy jak Pan Kredycik ją łaskawie przyszykuje. Obiecał że do czwartku ale na razie cisza:/ Ścianki się skończyły. Fot nie mam bo jest na górze taki sajgon że nie idzie zdjęcia zrobić:/ Wczoraj teściu miał wolne, pojadę wieczorem sprawdzić co dalej planuje... Okna mają być w połowie lipca, muszę zadzwonić co pan Robert planuje (ale się wstrzymuję z tym bo nie wiem czy się teściu wyrobi ) Impreza była świetna:) Po prostu grzecznie odmówiłam udziału w zabawach których nie lubię i bawiłam się tak jak lubie;) Kaca nawet nie miałam - chyba dzięki tańcom na trawie alkohol szybciej wyparowywał niż go piłam:) Jedzenie było smaczne (tylko za dużo) ośrodek bardzo fajny, zresztą zobaczcie sami: http://www.brzednia.pl/?event-dla-firm,34 Prawdopodobnie wrócimy tam we wrześniu;) Wróciłam w sobotę o 17 i na 18 już jechaliśmy na grilla do znajomych:D ps. o hydraulika, tynkarzy i wylewkarzy proszę nie pytać - nic nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.07.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Kaca nawet nie miałam - chyba dzięki tańcom na trawie alkohol szybciej wyparowywał niż go piłam a ja przeczytałam dzięki tańcom I trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 a ja przeczytałam dzięki tańcom I trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.07.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Budowa, nie zając;) grunt że się impreza udała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.07.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 a ja przeczytałam dzięki tańcom I trawie :lol2: aż tak się nie bawiliśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.07.2012 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Jako, że na budowie spokój i cisza wrzuciłam do Dziennika kolejne wirtualne pomieszczenia:) Marcin sie przewrócił na spacerze i z wrażenia zasnął - ciekawe o której pójdzie mi spać wieczorem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.07.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dziś na poprawę humoru zapraszam do pralni Niewykluczone że zamiast 2 szafek obok pralki będzie tylko blat a pod nim kosze do sortowania brudnych rzeczy moim zdaniem kosze to lepszy pomysł, przynajmniej dzieciaki od razu będą pranie sortowały no i koszt się obniży bo jednak opcja fronty z koszami na prowadnicach też dodatkowo podwyższa cenę. A pokój małej fajny chociaż ja bym została tylko z jedną pasiastą ścianą i komin zostawiła już w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.07.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Nie, coś Ty ja nawet nie myślałam o koszach na prowadnicach:) Jeżeli zamknięte to byłyby zwykłe szafki z drzwiczkami. I właśnie myślę że wygodniej może byłoby jakby kosze były z "wolnym dostępem" przykryte tylko blatem... Chociaż pralnia to pewnie będzie ostatnie miejsce które dostanie wnętrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.07.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Wy to macie pralnie:jawdrop: Pokój Weroniczki bardzo delikatny i dziewczęcy, a łóżeczko podobne do tego, które wybrała moja córeczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.07.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ardea mój teść wszystkim odwiedzającym usłużnie tłumaczy, że "synowa to chciała taką duża pralnię bo zamierza w niej pralnie gminną zrobić":/ Dowcipniś Weronika marzyła o łóżku z baldachimem i nie wykluczam tego że jeszcze jakiś tam zawiśnie;) Chyba że jako uczennica szkoły uzna że już nie wypada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts