Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Lukarna:) Fajnie, ze imprezujesz, czasami na imprezach, na które nam się nie chce iść najlepiej się bawimy i tego Ci życzę:)

W mojej szkole kursy to pełna profeska, a i tak się boję podpisując opinie. Myślę, ze nasz strach nie może jednak być chorobliwy i blokować dzieci, zwłaszcza gdy są rozsądne:)

Mnie w innej pracy na rozmowach (4!!!) kwalifikacyjnych robili testy osobowości i od razu wiedzieli, że nie nadaję się do pracy w zespole, ale na imprezach integracyjnych jakoś się odnajdywałam. Baw się dobrze i pokaż wizki:yes:

Bardzo dobrze, że zrobi kurs z prawdziwego zdarzenia a nie tylko listę podpisze.

Od wczoraj w domu żałoba bo okazało się że kursów nie organizują w wakacje a ostatni egzamin odbył się w środę:/

Spróbuję uderzyć do właściciela szkółki, wykupię jej kurs indywidualny nie wiem tylko czy papier dostanie bo to dyrektor szkoły podpisuje:(

Szkoda mi jej bo tak się zmartwiła jak usłyszała że nastepny kurs dopiero 13 września:(

Gdyby nie to, że chcesz jechac sama to pojechałabym z Tobą, bo mam ochotę na to samo;)

Zabierz mnie ze sobą co Luka? Nawet mogę robić za barmankę. Poszłybyśmy się "poszlajać" i mogły przestać przez chwilę być odpowiedzialnymi mamami i żonkami...

duży autobus :)

wpisuję się na listę...ale wtedy, ze spania nici :lol2:

Dziewczyny myślę że w takim towarzystwie jakoś przeboleję zamianę poduszki na butelkę - efekt terapeutyczny zapewniacie Wy:)

Fajnie że jesteście - wiem wiem powtarzam się ale nastrój depresyjny nie chce mnie opuścić:/

Oj widzę, że dużo nas tu cierpiących na nagłą potrzebę odsypiania...

Rocia ja w tym tygodniu odkryłam, ze jak pójdę spać przed 22 to nie mam żadnego problemu żebym wstała spokojnie przed 6 do pracy... Tylko jak mogę codziennie kłasc się spać przed 22?? Musiałabym zupełnie zrezygnować z czasu tylko dla mnie i moich przyjemności: książek, FM a nawet częsciowo z seksu:D

Cześć Lukarna:) Fajnie, ze imprezujesz, czasami na imprezach, na które nam się nie chce iść najlepiej się bawimy i tego Ci życzę:)

W mojej szkole kursy to pełna profeska, a i tak się boję podpisując opinie. Myślę, ze nasz strach nie może jednak być chorobliwy i blokować dzieci, zwłaszcza gdy są rozsądne:)

Mnie w innej pracy na rozmowach (4!!!) kwalifikacyjnych robili testy osobowości i od razu wiedzieli, że nie nadaję się do pracy w zespole, ale na imprezach integracyjnych jakoś się odnajdywałam. Baw się dobrze i pokaż wizki:yes:

Ardea dziś od rana próbuję wprowadzić się w lepszy nastrój żeby innym zabawy nie psuć;) Mam nadzieję że masz rację i będę bawić się świetnie...

A co do dzieci - staram się moimi obawami nie ograniczać im swobody ale z moja bogatą wyobraźnia jest to trudne:/

Ale pracuję nad sobą;)

Wiktoria jest mądrą i rozsądną dziewczyną i mam nadzieję że nic jej nie odbije... Chociaż jak Pumpa powiedziała: nie wiadomo nigdy co strzeli nastolatkowi do głowy w towarzystwie kolegów...

Dobra uciekam bo jeszcze spakowana nie jestem, a plan jest napięty:)

ps. po cichutku mogę powiedzieć że mamy kredyt:):):)

Pan Kredycik wczoraj zadzwonił że on już wiedział w poniedziałek ale ZAPOMNIAŁ dać mi znać. Jak tylko podpiszemy umowę to go chyba uduszę za te moje nocne czarne wizje że okna przyjeżdżaja a my bez kasy:/

Od wczoraj w domu żałoba bo okazało się że kursów nie organizują w wakacje a ostatni egzamin odbył się w środę:/

Spróbuję uderzyć do właściciela szkółki, wykupię jej kurs indywidualny nie wiem tylko czy papier dostanie bo to dyrektor szkoły podpisuje:(

Szkoda mi jej bo tak się zmartwiła jak usłyszała że nastepny kurs dopiero 13 września:(

Kiedyś właśnie w lecie robili takie przyspieszone kursy, które odbywały się codziennie. To chyba nie jedyna szkoła jazdy u Was?

Dziewczyny myślę że w takim towarzystwie jakoś przeboleję zamianę poduszki na butelkę - efekt terapeutyczny zapewniacie Wy:)

Fajnie że jesteście - wiem wiem powtarzam się ale nastrój depresyjny nie chce mnie opuścić:/

Terapie masz zapewnioną;)

Rocia ja w tym tygodniu odkryłam, ze jak pójdę spać przed 22 to nie mam żadnego problemu żebym wstała spokojnie przed 6 do pracy... Tylko jak mogę codziennie kłasc się spać przed 22?? Musiałabym zupełnie zrezygnować z czasu tylko dla mnie i moich przyjemności: książek, FM a nawet częsciowo z seksu:D

Nie wierzę :no:

ps. po cichutku mogę powiedzieć że mamy kredyt:):):)

Pan Kredycik wczoraj zadzwonił że on już wiedział w poniedziałek ale ZAPOMNIAŁ dać mi znać. Jak tylko podpiszemy umowę to go chyba uduszę za te moje nocne czarne wizje że okna przyjeżdżaja a my bez kasy:/

No to widzę, że już po depresji;) Teraz głowa do góry i na imprezę:)

No jestem jestem przecież:)

Tylko tak z doskoku wpadam bo trochę zaległości pracowych mam;)

To krótko i po kolei:

Umowę podpiszemy jak Pan Kredycik ją łaskawie przyszykuje. Obiecał że do czwartku ale na razie cisza:/

Ścianki się skończyły. Fot nie mam bo jest na górze taki sajgon że nie idzie zdjęcia zrobić:/ Wczoraj teściu miał wolne, pojadę wieczorem sprawdzić co dalej planuje...

Okna mają być w połowie lipca, muszę zadzwonić co pan Robert planuje (ale się wstrzymuję z tym bo nie wiem czy się teściu wyrobi )

Impreza była świetna:) Po prostu grzecznie odmówiłam udziału w zabawach których nie lubię i bawiłam się tak jak lubie;) Kaca nawet nie miałam - chyba dzięki tańcom na trawie alkohol szybciej wyparowywał niż go piłam:) Jedzenie było smaczne (tylko za dużo) ośrodek bardzo fajny, zresztą zobaczcie sami:

http://www.brzednia.pl/?event-dla-firm,34

Prawdopodobnie wrócimy tam we wrześniu;)

Wróciłam w sobotę o 17 i na 18 już jechaliśmy na grilla do znajomych:D

ps. o hydraulika, tynkarzy i wylewkarzy proszę nie pytać - nic nie mam:(

Dziś na poprawę humoru zapraszam do pralni:)

Niewykluczone że zamiast 2 szafek obok pralki będzie tylko blat a pod nim kosze do sortowania brudnych rzeczy

moim zdaniem kosze to lepszy pomysł, przynajmniej dzieciaki od razu będą pranie sortowały no i koszt się obniży bo jednak opcja fronty z koszami na prowadnicach też dodatkowo podwyższa cenę.

A pokój małej fajny chociaż ja bym została tylko z jedną pasiastą ścianą i komin zostawiła już w spokoju

Nie, coś Ty ja nawet nie myślałam o koszach na prowadnicach:) Jeżeli zamknięte to byłyby zwykłe szafki z drzwiczkami. I właśnie myślę że wygodniej może byłoby jakby kosze były z "wolnym dostępem" przykryte tylko blatem...

Chociaż pralnia to pewnie będzie ostatnie miejsce które dostanie wnętrze;)

Ardea mój teść wszystkim odwiedzającym usłużnie tłumaczy, że "synowa to chciała taką duża pralnię bo zamierza w niej pralnie gminną zrobić":/

Dowcipniś;)

Weronika marzyła o łóżku z baldachimem i nie wykluczam tego że jeszcze jakiś tam zawiśnie;)

Chyba że jako uczennica szkoły uzna że już nie wypada;)