Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja chciała rybki malowane na ścianie;) rybki będą, ale nie do końca malowane na ścianie;) O łóżku z baldachimem to marzy dużo małych dziewczynek, ja chciałam koniecznie mieć piętrowe:)

Moja Wika z piętrowego wyleczyła się bardzo szybko jak się okazało że koleżanki jak przyjdą to nie mają gdzie usiąść:)

Było mu powiedzieć, że taka duża po to abyś mogła prasować w towarzystwie kochanego tatusia :razz:

Wiesz jak długo myślałam zanim załapałam o co chodzi??

Jak Ty zaczniesz urządzać to pójdzie jak z płatka. Pokażesz rysunek i powiesz: "proszę zrobić tak".

Kosze zrób, bo to naprawdę wygodne.

Pokój Weroniki taki dziewczęcy i świeży. Mama ma fajne pomysły:)

Cześć Imprezowiczko. Fajny pokój Młodej wymyśliłaś, jak to Aga podkreśliła "swiezy i dziewczecy" :)

Na jedną imprezę pojechałam i zaraz imprezowiczko:D

A pokój?

Podesłałam Karoli kilka dosłownie kilka małych podpowiedzi i ona to wyczarowała wszystko:) Plus od siebie dorzuciła baletnicę na ścianie czym zupełnie ujeła Weronikę:)

Fajnie by było gdyby udało nam się zrealizować te wizje ale życie pokaże..

Pumpa z tą złotą rączką to jest tak, że muszę mu na ręce patrzeć bo nigdy nie wiem co wymyśli;)

Przedwczoraj zabił mnie tekstem, że w garderobach powinniśmy zrobić plastikowe panele na ścianach bo tak będzie praktycznie...

A dziś (chyba) wylewa mini-strop nad kabiną prysznicową na górze bo przecież tym płytom karton-gips nie ma co ufać, a jak będzie wilgoć wychodzić??

I jeszcze mi chciał mi wstawić szynkę w ścianę prysznicową na górze, w mur żeby doświetlić kabinę...

Juz nawet szybkę jakąs miał na oku:jawdrop:

Ardea stawiałam na to żeby się małej podobało. A czy tak finalnie to będzie wyglądać?

Aga ciekawe czy miłośc do baletu jej nie przejdzie:)

W sumie taka baletnica pasuje i do małej dziewczynki i do już trochę starszej więc mogłaby być...

Szkoda że mi komp nie widzi mojego telefonu bo bym Wam pokazała Weronikę na balecie...

Pumpa z tą złotą rączką to jest tak, że muszę mu na ręce patrzeć bo nigdy nie wiem co wymyśli;)

I jeszcze mi chciał mi wstawić szynkę w ścianę prysznicową na górze, w mur żeby doświetlić kabinę...

Juz nawet szybkę jakąs miał na oku:jawdrop:

zastanawiałam się przez sek. po co Ci szynka za szybką :D

No z szynką pojechałam:D:D

Może Weronice zostanie zainteresowanie baletem... fajne tam maja te ćwiczenia. Pytałam ja czy od września mam ją zapisac znowu to powiedziała: Mamo muszę to przemyśleć bo jak mnie zapiszesz to muszę chodzić już cały rok - nie ładnie tak z czegoś rezygnować w połowie. Pani Ani byłoby przykro...

Może Weronice zostanie zainteresowanie baletem... fajne tam maja te ćwiczenia. Pytałam ja czy od września mam ją zapisac znowu to powiedziała: Mamo muszę to przemyśleć bo jak mnie zapiszesz to muszę chodzić już cały rok - nie ładnie tak z czegoś rezygnować w połowie. Pani Ani byłoby przykro...

Czyżby zainteresowanie mijało?