Ardea 04.07.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Moja chciała rybki malowane na ścianie;) rybki będą, ale nie do końca malowane na ścianie;) O łóżku z baldachimem to marzy dużo małych dziewczynek, ja chciałam koniecznie mieć piętrowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.07.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Było mu powiedzieć, że taka duża po to abyś mogła prasować w towarzystwie kochanego tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.07.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jak Ty zaczniesz urządzać to pójdzie jak z płatka. Pokażesz rysunek i powiesz: "proszę zrobić tak". Kosze zrób, bo to naprawdę wygodne. Pokój Weroniki taki dziewczęcy i świeży. Mama ma fajne pomysły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.07.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Cześć Imprezowiczko. Fajny pokój Młodej wymyśliłaś, jak to Aga podkreśliła "swiezy i dziewczecy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.07.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Moja chciała rybki malowane na ścianie;) rybki będą, ale nie do końca malowane na ścianie;) O łóżku z baldachimem to marzy dużo małych dziewczynek, ja chciałam koniecznie mieć piętrowe:) Moja Wika z piętrowego wyleczyła się bardzo szybko jak się okazało że koleżanki jak przyjdą to nie mają gdzie usiąść Było mu powiedzieć, że taka duża po to abyś mogła prasować w towarzystwie kochanego tatusia Wiesz jak długo myślałam zanim załapałam o co chodzi?? Jak Ty zaczniesz urządzać to pójdzie jak z płatka. Pokażesz rysunek i powiesz: "proszę zrobić tak". Kosze zrób, bo to naprawdę wygodne. Pokój Weroniki taki dziewczęcy i świeży. Mama ma fajne pomysły:) Cześć Imprezowiczko. Fajny pokój Młodej wymyśliłaś, jak to Aga podkreśliła "swiezy i dziewczecy" Na jedną imprezę pojechałam i zaraz imprezowiczko:D A pokój? Podesłałam Karoli kilka dosłownie kilka małych podpowiedzi i ona to wyczarowała wszystko:) Plus od siebie dorzuciła baletnicę na ścianie czym zupełnie ujeła Weronikę Fajnie by było gdyby udało nam się zrealizować te wizje ale życie pokaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.07.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 dasz radę, masz złotą rączkę w domu więc wiele uda Ci się zaoszczędzić na robociźnie. Mnie np płytki kosztowały taniej niż robocizna :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.07.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Lukarna, czułam, ze to projekt Karoli:) Będzie ładnie i praktycznie, poza tym nie ma tym nic trudnego do wykonania lub znalezienia - bardzo fajna projekt, tak powinien być zaprojektowany pokoik dziecięcy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.07.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 poza tym nie ma tym nic trudnego do wykonania lub znalezienia Lukarna zacznij już baletnicy szukac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.07.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jak przyjdzie czas to Ci podrzucę namiary na baletnice w formie naklejek lub obrazków, więc luzik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.07.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Pumpa z tą złotą rączką to jest tak, że muszę mu na ręce patrzeć bo nigdy nie wiem co wymyśli;)Przedwczoraj zabił mnie tekstem, że w garderobach powinniśmy zrobić plastikowe panele na ścianach bo tak będzie praktycznie... A dziś (chyba) wylewa mini-strop nad kabiną prysznicową na górze bo przecież tym płytom karton-gips nie ma co ufać, a jak będzie wilgoć wychodzić??I jeszcze mi chciał mi wstawić szynkę w ścianę prysznicową na górze, w mur żeby doświetlić kabinę...Juz nawet szybkę jakąs miał na oku:jawdrop: Ardea stawiałam na to żeby się małej podobało. A czy tak finalnie to będzie wyglądać? Aga ciekawe czy miłośc do baletu jej nie przejdzie:)W sumie taka baletnica pasuje i do małej dziewczynki i do już trochę starszej więc mogłaby być... Szkoda że mi komp nie widzi mojego telefonu bo bym Wam pokazała Weronikę na balecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.07.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Pumpa z tą złotą rączką to jest tak, że muszę mu na ręce patrzeć bo nigdy nie wiem co wymyśli;) I jeszcze mi chciał mi wstawić szynkę w ścianę prysznicową na górze, w mur żeby doświetlić kabinę... Juz nawet szybkę jakąs miał na oku:jawdrop: zastanawiałam się przez sek. po co Ci szynka za szybką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.07.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A baletnica myślę, że najfajniejsza tak dla 4-7latki, potem tak ok 9-10 roku życia zainteresowania diametralnie się zmieniają i dziecko chce być wręcz doroślejsze niż jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.07.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 zastanawiałam się przez sek. po co Ci szynka za szybką Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.07.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Szkoda że mi komp nie widzi mojego telefonu bo bym Wam pokazała Weronikę na balecie... A od czego jest kabelek? Ściągnij i pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.07.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mnie ochota na zajęcia baletowe przeszła po kilku tygodniach w puentach (czyli ok. 8-9 lat), konno jeździłam do końca podstawówki, tu mi nie przeszło;) Moja córka będzie miała kolekcje kamyków w słojach, bo maniacko zbiera je na spacerach i pakuje do kieszeni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.07.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 No z szynką pojechałam:D:D Może Weronice zostanie zainteresowanie baletem... fajne tam maja te ćwiczenia. Pytałam ja czy od września mam ją zapisac znowu to powiedziała: Mamo muszę to przemyśleć bo jak mnie zapiszesz to muszę chodzić już cały rok - nie ładnie tak z czegoś rezygnować w połowie. Pani Ani byłoby przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.07.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Może Weronice zostanie zainteresowanie baletem... fajne tam maja te ćwiczenia. Pytałam ja czy od września mam ją zapisac znowu to powiedziała: Mamo muszę to przemyśleć bo jak mnie zapiszesz to muszę chodzić już cały rok - nie ładnie tak z czegoś rezygnować w połowie. Pani Ani byłoby przykro... Czyżby zainteresowanie mijało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.07.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Skoro będzie musiała przemyśleć to ten balet nie do końca jest jej pisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.07.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 No właśnie przez kabelek nie widzi:/Spróbuję na lapku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.07.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Laptop też nie widzi:/ Jadąc do rolnika zajrzałam na budowę. Teściu nadal nic nie robi - chyba wpadł w jakis marazm...Siedzi i ogląda TV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts