malka 05.07.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Moja córka będzie miała kolekcje kamyków w słojach, bo maniacko zbiera je na spacerach i pakuje do kieszeni;) Nie powiem głośno co ja w słojach trzymałam...powiem tylko,ze w latach 80 zdobyć formaldehyd -to była sztuka Laptop też nie widzi:/ Jadąc do rolnika zajrzałam na budowę. Teściu nadal nic nie robi - chyba wpadł w jakis marazm... Siedzi i ogląda TV... Przy takiej pogodzie,to ja mu się wcale nie dziwię...ja nie mam siły nawet iść siku....a tak mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.07.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Przy takiej pogodzie,to ja mu się wcale nie dziwię...ja nie mam siły nawet iść siku....a tak mi się chce Malka, pójdę za Ciebie, tylko mi tu kilka stopni prześlij, chytrusko jedna. Całe lato zagarnełaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.07.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nie powiem głośno co ja w słojach trzymałam...powiem tylko,ze w latach 80 zdobyć formaldehyd -to była sztuka Przy takiej pogodzie,to ja mu się wcale nie dziwię...ja nie mam siły nawet iść siku....a tak mi się chce Też mu mówię że ma nie przyjeżdżać w ogóle, ma zostać w domu i powisieć na hamaku ale on uparty jest:/ Co trzymałaś, co?? Malka, pójdę za Ciebie, tylko mi tu kilka stopni prześlij, chytrusko jedna. Całe lato zagarnełaś Aga to ja się przyznam że ja tez trochę Malkowego lata mam... Już mi bokiem wychodzi trochę w naszym mało komfortowym biurze... Ale nie, nie narzekam - jest swietnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.07.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Aga to ja się przyznam że ja tez trochę Malkowego lata mam... Już mi bokiem wychodzi trochę w naszym mało komfortowym biurze... Ale nie, nie narzekam - jest swietnie;) U nas ciagle mokro, albo pada albo mgła taka że nic nie widac, tylko wilgoć w powietrzu. W niedzielę świeciło słońce to trochę kolor zmieniłam, ale ogólnie to jesień mamy. Podzieliłybyście sie trochę, co???? Choćby na kilka dni żebyśmy mogli elewację skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.07.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 U nas dzisiaj ponad 30stopniowy upał, brukarze liczyli że polecą z kostką a tu się okazało że dystrybutor nie przytrzymał naszej na placu i wczoraj wszystko wyjechało do klienta i teraz my musimy czekać. Może jutro dowiozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.07.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 U nas dzisiaj ponad 30stopniowy upał Wszędzie tylko nie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.07.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 W dzień u nas pięknie a nocami deszcz, burze i wichury Taras też jeszcze nie przesechł na tyle żeby można było hydroizolację dawać. Ponoć musi być minimum 4 dni bez deszczu a tu nawet doby niedeszczowej od 2tyg nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.07.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 U nas od 3 tygodni dzień w dzień deszcze, burze i co tylko. 18 czerwca wrzuciłam zdjęcia domu z dopiskiem: "Został jeszcze do zrobienia garaż i cokół. Na razie pogoda dopisuje, więc może się uda i cały domek będzie taki ładny". Co mnie podkusiło:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.07.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 W zeszłym roku czeriwec-lipiec u nas było to samo, pogoda pod psem i dom powstawał między deszczem a deszczem. Coś się tej pogodzie pokićkało, te wyładowania atmosferyczne to już w ogóle koszmar. Poprzedniej nocy gdzieś niedaleko biły pioruny że aż mi w nocy na stole szklanki podskakiwały. W mooim regionie niestety burze już olbrzymie straty poczyniły a ludzie dobytek stracili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 06.07.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Lukarna - pokoik córeczki słodki - marzenie większości małych dziewczynek. Bardzo udany projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.07.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Dzięki Ewa:) Uwaga uwaga - będzie obwieszczenie: Papiery podpisane. Koniec obwieszczenia. ps. i wcale mi z tym nie jest dobrze:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.07.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 no to teraz wszystko na nowo ruszy z kopyta, jest kasa więc trzeba się streszczać ile czasu dał wam bank na zakończenie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.07.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 W umowie mamy 01.09.2013.Ciekawe czy uda nam się wcześniej:) bo plany mamy na lipiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Dzięki Ewa:) Uwaga uwaga - będzie obwieszczenie: Papiery podpisane. Koniec obwieszczenia. ps. i wcale mi z tym nie jest dobrze:/ gratuluje ukręcenia stryczka No to teraz kochana jesteś nierozerwalnie zwizazna z panem bankiem i panem mężem - nic tak nie cementuje związku jak kredyt hipoteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 ile czasu dał wam bank na zakończenie budowy? W umowie mamy 01.09.2013. ja miałam chyba marzec 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.07.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 gratuluje ukręcenia stryczka No to teraz kochana jesteś nierozerwalnie zwizazna z panem bankiem i panem mężem - nic tak nie cementuje związku jak kredyt hipoteczny I to jest dobry powód do swietowania: scementowanie wniosku:D:D ja miałam chyba marzec 2011 No przesadziłaś trochę ps. tego punktu w umowie nie doczytałam co mi zrobią jak się nie wyrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 I to jest dobry powód do swietowania: scementowanie wniosku:D:D No przesadziłaś trochę ps. tego punktu w umowie nie doczytałam co mi zrobią jak się nie wyrobię... no to polej, na tę nowa drogę życia:lol: a co zrobią ? nic nie zrobią. Jesli spłacać będziesz ładnie, to po kiego im Twoja niedokończona chałupa - bank chce tylko swojej kasy, a nie uzerania się po sadach. W Twoim przypadku jednak nie spodziewałabym się obsuwy chyba,ze teściunio na stałe się przyspawał do TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.07.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Dzięki Ewa:) Uwaga uwaga - będzie obwieszczenie: Papiery podpisane. Koniec obwieszczenia. ps. i wcale mi z tym nie jest dobrze:/ Gratulejszyn Na ile to lat się związałaś z bankiem i mężem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.07.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 W Twoim przypadku jednak nie spodziewałabym się obsuwy chyba,ze teściunio na stałe się przyspawał do TV Spoko, jeszcze trochę i Luka nauczy sie przecinarkę obsługiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 06.07.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Witam po przerwie gratuluję Lukarna kredytu oby teraz było tylko z górki Ile lat potrwa Wasz bliski związek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts