Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Moja córka będzie miała kolekcje kamyków w słojach, bo maniacko zbiera je na spacerach i pakuje do kieszeni;)

Nie powiem głośno co ja w słojach trzymałam...powiem tylko,ze w latach 80 zdobyć formaldehyd -to była sztuka :oops:

Laptop też nie widzi:/

Jadąc do rolnika zajrzałam na budowę. Teściu nadal nic nie robi - chyba wpadł w jakis marazm...

Siedzi i ogląda TV...

Przy takiej pogodzie,to ja mu się wcale nie dziwię...ja nie mam siły nawet iść siku....a tak mi się chce :oops:

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie powiem głośno co ja w słojach trzymałam...powiem tylko,ze w latach 80 zdobyć formaldehyd -to była sztuka :oops:

Przy takiej pogodzie,to ja mu się wcale nie dziwię...ja nie mam siły nawet iść siku....a tak mi się chce :oops:

Też mu mówię że ma nie przyjeżdżać w ogóle, ma zostać w domu i powisieć na hamaku ale on uparty jest:/

Co trzymałaś, co??

Malka, pójdę za Ciebie, tylko mi tu kilka stopni prześlij, chytrusko jedna. Całe lato zagarnełaś:wtf:

Aga to ja się przyznam że ja tez trochę Malkowego lata mam...

Już mi bokiem wychodzi trochę w naszym mało komfortowym biurze...

Ale nie, nie narzekam - jest swietnie;)

Aga to ja się przyznam że ja tez trochę Malkowego lata mam...

Już mi bokiem wychodzi trochę w naszym mało komfortowym biurze...

Ale nie, nie narzekam - jest swietnie;)

U nas ciagle mokro, albo pada albo mgła taka że nic nie widac, tylko wilgoć w powietrzu. W niedzielę świeciło słońce to trochę kolor zmieniłam, ale ogólnie to jesień mamy. Podzieliłybyście sie trochę, co???? Choćby na kilka dni żebyśmy mogli elewację skończyć:bash:

W zeszłym roku czeriwec-lipiec u nas było to samo, pogoda pod psem i dom powstawał między deszczem a deszczem. Coś się tej pogodzie pokićkało, te wyładowania atmosferyczne to już w ogóle koszmar. Poprzedniej nocy gdzieś niedaleko biły pioruny że aż mi w nocy na stole szklanki podskakiwały. W mooim regionie niestety burze już olbrzymie straty poczyniły a ludzie dobytek stracili.

Dzięki Ewa:)

Uwaga uwaga - będzie obwieszczenie:

Papiery podpisane.

Koniec obwieszczenia.

ps. i wcale mi z tym nie jest dobrze:/

gratuluje ukręcenia stryczka ;)

No to teraz kochana jesteś nierozerwalnie zwizazna z panem bankiem i panem mężem - nic tak nie cementuje związku jak kredyt hipoteczny :lol2:

gratuluje ukręcenia stryczka ;)

No to teraz kochana jesteś nierozerwalnie zwizazna z panem bankiem i panem mężem - nic tak nie cementuje związku jak kredyt hipoteczny :lol2:

I to jest dobry powód do swietowania: scementowanie wniosku:D:D

ja miałam chyba marzec 2011 :lol2:

No przesadziłaś trochę:D

ps. tego punktu w umowie nie doczytałam co mi zrobią jak się nie wyrobię...

I to jest dobry powód do swietowania: scementowanie wniosku:D:D

No przesadziłaś trochę:D

ps. tego punktu w umowie nie doczytałam co mi zrobią jak się nie wyrobię...

no to polej, na tę nowa drogę życia:lol:

a co zrobią ? nic nie zrobią. Jesli spłacać będziesz ładnie, to po kiego im Twoja niedokończona chałupa - bank chce tylko swojej kasy, a nie uzerania się po sadach.

W Twoim przypadku jednak nie spodziewałabym się obsuwy :lol: chyba,ze teściunio na stałe się przyspawał do TV ;)