Lukarna 07.07.2012 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 no to polej, na tę nowa drogę życia:lol: a co zrobią ? nic nie zrobią. Jesli spłacać będziesz ładnie, to po kiego im Twoja niedokończona chałupa - bank chce tylko swojej kasy, a nie uzerania się po sadach. W Twoim przypadku jednak nie spodziewałabym się obsuwy chyba,ze teściunio na stałe się przyspawał do TV Zamiast polać to wczoraj poległam:rolleyes: Spłacać mam zamiar (jak pewnie wszyscy) grzecznie i pieknie więc powinno być OK;) A z tą obsuwą - obyś Malka miała rację... Chyba zaraz skoczę na budowę sprawdzić czy coś drgnęło:) Spoko, jeszcze trochę i Luka nauczy sie przecinarkę obsługiwać I zakupię mały bacik;) Witam po przerwie gratuluję Lukarna kredytu oby teraz było tylko z górki Ile lat potrwa Wasz bliski związek? Gratulejszyn Na ile to lat się związałaś z bankiem i mężem? Nasz związek potrwa co najmniej ćwierćwiecze bez miesiąca;) - tak sobie to Pan Kredycik wymyślił... Jak go zakończymy to będę już nobliwą staruszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.07.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Ja to się śmieję, że u nas mąż tylko partycypuje w kosztach bo wszystko jest na mnie, także musi być grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.07.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 To oficjalnie gratuluję kolejny punkcik na budowlanej drodze odhaczony, teraz tylko taki drobiażdżek jak spłacanie rat;) Idzie się przyzwyczaić, gdy już sie przełknie decyzje o kredycie. Lukarna, zaraz okienka co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.07.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 To i ja gratuluję Pewnie radość wielka... i niepokój maleńki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.07.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Dziękuje za gratulacje, już mi lepiej;) Nadal żyję nie-budowlanie i taka postawa mi się pewnie zemści za chwilę. Pan Robert zadzwonił, że mogą okna montować a my daleko w polu z przygotowaniami:/ Załatwiłam sobie na jutrzejsze popołudnie nianię do dzieci i idę sprzatać. Jak na złość P w tym tyg na bank nie dostanie urlopu więc na niego nie mam co liczyć za bardzo... Trzymajcie kciuki żeby teść zdążył zrobić drzwi tymczasowe bo kiepsko to widzę:/ Wika chodzi na kurs (jednak dało się załatwić) Marcin był wczoraj pierwszy raz w kinie. A ja odliczam dni do urlopu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.07.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 może poproś jakąś koleżankę, żeby Ci pomogła? Boisz się montować okien bez drzwi z jakiegoś konkretnego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.07.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Gratuluję przyznania kredytu ja też odliczam godziny do urlopu, dzieci szczęśliwe, będą pod opieką dziadków, dziadkowie też będą szczęśliwi, wynagrodzimy im naszą ostatnią decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 może poproś jakąś koleżankę, żeby Ci pomogła? Boisz się montować okien bez drzwi z jakiegoś konkretnego powodu? Pumpa koleżanka odpada - mój teść to taki gaduła i do tego gada takie bzdury że każda koleżanka po 10 min nie wie gdzie ma oczy schować:/ I w związku z tym z kolezankami chodzę na budowę tylko jak teścia nie ma bo mi wstyd:/ To trudne do wytłumaczenia ale muszę poradzić sobie sama;) Gratuluję przyznania kredytu ja też odliczam godziny do urlopu, dzieci szczęśliwe, będą pod opieką dziadków, dziadkowie też będą szczęśliwi, wynagrodzimy im naszą ostatnią decyzję A kiedy macie urlop? A w ogóle to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 to co kawka? dużo masz tego sprzątania po teściu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ooo kawka, idę zrobić chociaz Ty pewnie już wypiłaś Dużo. Dużo dużo. Zrobię dziś zdjęcia before/after to zobaczysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 a młoda nie pójdzie pomagać? może by jakiś kolegów i ze 2 koleżanki namówiła a ty im grilla potem w nagrodę zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Taa oczywiście że młoda idzie:) O kolegów muszę zapytać...Damy radę.Mam nadzieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Przywitać się przyszłam i w kawie potowarzyszyć. To kiedy okna będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Cześć Mają być w czwartek ale tylko częściowo - garaż i pomieszczenie gospodarcze wstawią jak teściu otynkuje żeby razem z bramą montować ps. już się nie mogę doczekać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ja tez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ja to się zastanawiam jak ekipę zorganizować na rozgrabianie czarnoziemu, chyba dam zarobić jakimś dzieciakom znajomym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 już się nie mogę doczekać!!!!! mam nadzieję na relację foto, ostatecznie orzech dwustronny wzięłaś, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Jaki plan na póżniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ja tez:) Normalnie się skupić nie mogę Ja to się zastanawiam jak ekipę zorganizować na rozgrabianie czarnoziemu, chyba dam zarobić jakimś dzieciakom znajomym. Ja się zastanawiam jakby tu się chwaściorow pozbyć:/ Nie dosc że gąszcz jest na górce to jeszcze wokół działki tak, że siatki nie widać... mam nadzieję na relację foto, ostatecznie orzech dwustronny wzięłaś, tak? Orzech obustronny:) Już widzę te komentarze bliskich i dalszych znajomych królika: Dlaczego takie ciemne te okna wzięliscie?? I odpowiedź P, mojego rycerza i obrońcy: Aśka takie wybrała! Jaki plan na póżniej? O planach na razie nawet nie myślę:/ Tradycyjnie: instalacje, tynki i wylewki o ile znajdę wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ja się zastanawiam jakby tu się chwaściorow pozbyć:/ Nie dosc że gąszcz jest na górce to jeszcze wokół działki tak, że siatki nie widać.. . Ja tam gdzie idzie kostka spryskałam rounupem, niestety mam tak silne zielsko że to nie pomogło, zewn część może i uschła ale pod spodem korzenie mają się świetnie i ledwo je powyrywałam. Najdłuższy jaki wyciągnęłam miał uwaga uwaga... 1,3m!!! aż zmierzyliśmy pozostałe zielsko tam gdzie chcę mieć trawnik wyrywam tymi "rencamy", i powiem tak mój kręgosłup ma już serdecznie dość!!! Orzech obustronny:) Już widzę te komentarze bliskich i dalszych znajomych królika:Dlaczego takie ciemne te okna wzięliscie?? I odpowiedź P, mojego rycerza i obrońcy: Aśka takie wybrała! Tobie się mają podobać, a jak będą gadać to możesz odpowiedzieć zawsze że musiałaś się na coś zdecydować a nie miałaś żadnego doradcy to brałaś te z najlepszym rabatem w myśl oszczędnościowej zasady mężczyzn w swojej rodzinie O planach na razie nawet nie myślę:/ Tradycyjnie: instalacje, tynki i wylewki o ile znajdę wykonawców. A zaczęłaś już ich szukać czy jeszcze liczysz, że sami do ciebie dotrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts