Lukarna 10.07.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 musiałaś się na coś zdecydować a nie miałaś żadnego doradcy to brałaś te z najlepszym rabatem w myśl oszczędnościowej zasady mężczyzn w swojej rodzinie to jest najlepsza odpowiedź A wykonawcy... myślisz że nie dotrą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Normalnie się skupić nie mogę Nie dziwię się Ja się zastanawiam jakby tu się chwaściorow pozbyć:/ Nie dosc że gąszcz jest na górce to jeszcze wokół działki tak, że siatki nie widać... Skosić Orzech obustronny:) Już widzę te komentarze bliskich i dalszych znajomych królika: Dlaczego takie ciemne te okna wzięliscie?? I odpowiedź P, mojego rycerza i obrońcy: Aśka takie wybrała! Ja sie już przyzwyczaiłam, że wszystko mam inaczej niż reszta;) O planach na razie nawet nie myślę:/ Tradycyjnie: instalacje, tynki i wylewki o ile znajdę wykonawców. Chyba kopniaka Ci poślę żeby do poszukiwań zachecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 to chociaż na płocie powieś ogłoszenie że szukasz majstrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 A wykonawcy... myślisz że nie dotrą?? Przypomnij kiedy zaplanowana jest przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ale śmieszne:) A na serio to do śmiechu mi nie jest. Się przyznam że utknęłam na hydrauliku i tak to zostawiłam po prostu...Więc kop jak najbardziej mile widziany:/ Ale nie dzisiaj, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ale śmieszne:) A na serio to do śmiechu mi nie jest. Się przyznam że utknęłam na hydrauliku i tak to zostawiłam po prostu... Więc kop jak najbardziej mile widziany:/ Ale nie dzisiaj, co?? Wiem, że umawianie ekip do przyjemnych czynności nie należy, więc rozumiem. Najgorsze, ze i tak będziesz musiała to zrobić. Nie masz żadnych poleconych, od których mogłabyś zacząć? Kopniaka wyślę Ci dzisiaj to jutro dojdzie, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 A co nie tak z hydraulikiem od Esiaka? Koleżanka, która wzięła na niego namiary jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dobra Aga na jutro może być Pumpa z tym od Esiaka jest wszystko OK, w pewnym momencie przy "dogadywaniu" go zawisłam na jakimś szczególe (on proponował piec jakiś inny a my chcieliśmy kondesat) a że się nie znam na tym to po prostu odpuściłam. Druga sprawa jest taka, że nie wiem jak ugryźć zakup materiałów instalacyjnych, P ma jakieś dojścia ale nie ma czasu żeby się tym zając i też temat zawisł. A jak nie mam umówionego hydraulika to nie mogę umawiać tynków i wylewek, prawda? Zresztą po co ja Wam to piszę, to bzdury jakieś. Głupie wymówki. Dupa wołowa jestem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dobra Aga na jutro może być Pumpa z tym od Esiaka jest wszystko OK, w pewnym momencie przy "dogadywaniu" go zawisłam na jakimś szczególe (on proponował piec jakiś inny a my chcieliśmy kondesat) a że się nie znam na tym to po prostu odpuściłam. Druga sprawa jest taka, że nie wiem jak ugryźć zakup materiałów instalacyjnych, P ma jakieś dojścia ale nie ma czasu żeby się tym zając i też temat zawisł. A jak nie mam umówionego hydraulika to nie mogę umawiać tynków i wylewek, prawda? Zresztą po co ja Wam to piszę, to bzdury jakieś. Głupie wymówki. Dupa wołowa jestem i tyle. Jeszcze chwila i samobiczowanie uskutecznisz;) Na spokojnie - kilka rzeczy do przemyślenia: 1. Facet od Esiaka jest ok? Jeśli tak to go bierz 2. Ustal termin, bo sezon w pełni, a to chwilę zajmie 3. Skoro macie dojścia to niech da Ci liste rzeczy potrzebnych i wyślijcie tam zapytanie o ofertę. Zajmie chwilę i się okaże czy będzie taniej. Teraz to normalna sprawa, że klient sprawdza czy ekipa go nie próbuje naciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Elektrykę bedzie robił Teść? A alarm? Jesli tak, to kable kupować i zaraz po oknach można robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Chętnie bym tego Esiakowego wezła tylko nie wiem czy on by chciał Zadzwonię do niego po pracy i już. Tak, elektryka to temat opanowany, teściu musi skończyć (a najpierw zacząć) garaż i jedzie elektrykę. Akurat mężu będzie miał urlop więc się złożyło idealnie:) chociaż coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dzwoń do Esiakowego i zamawiaj go. Co ma nie chcieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ha zadzwoniłam:D Chce mnie:D:D:D Powiedział, że jak wyglądam tak samo jaki mam powabny i seksowny głos to bierze mnie w ciemno:lol2::lol2: Dobra, żartuję W czwartek ma do nas wpaść pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dzwoń do Esiakowego i zamawiaj go. Co ma nie chcieć? Aż sprawdziłam, dzwoniłam dokładnie o tej godzinie o której wysłałaś posta:D Zobacz jak myślami potrafisz działać na ludzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ma sie tą moc, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 To kolejny kłopot z głowy. Co tam jeszcze masz do załatwienia? Zaraz zadziałamy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Coś jeszcze mam ale z tym to musiałabym na priva chyba:D:D:D Ale się cieszę Zobaczymy co nam z rozmów czwartkowych wyjdzie. Gość na początku zapytał czy bardzo mi się spieszy bo on trochę roboty ma. Jak powiedziałam że najlepiej przyszły tydz by mi odpowiadał to po krótkim namyślę stwierdził, że 2-3 ludzi może do mnie wysłać. Muszę z nim dogadać jak by to wyglądało, żeby nie było że mi wyślę 3 uczniów i się będa bujać:/ Ale Esiak ręczył za gościa więc myślę że będzie OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 No widzisz, a jeszcze kilka godzin temu miałaś doła. Jeden telefon i krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 To ja poproszę na priva tego niusa Czyżbyście o pokoik więcej dla dziecka mieli szykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Też tak pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts