Esiak 10.07.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 pan Radek jutro będzie akurat u nas montował kocioł...więc jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.07.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Marcin był wczoraj pierwszy raz w kinie. Mój był w niedzielę na "Epoce lodowcowej 3D", w najlepszych momentach zdejmował okulary .Tobie się mają podobać, a jak będą gadać to możesz odpowiedzieć zawsze że musiałaś się na coś zdecydować a nie miałaś żadnego doradcy to brałaś te z najlepszym rabatem w myśl oszczędnościowej zasady mężczyzn w swojej rodzinie To się na pewno spodoba niedoszłym doradcom A wykonawcy... myślisz że nie dotrą?? Że też są tacy niedomyślni Dupa wołowa jestem i tyle. Koniecznie jak najszybciej udaj się na ten urlop, bo już sama sobie ubliżasz Chyba nie jest tak źle z Tobą skoro taka chałupa już stoi Ale Esiak ręczył za gościa więc myślę że będzie OK:) Co by miało nie być. Trzeba być dobrej myśli Asiulku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 To ja poproszę na priva tego niusa Czyżbyście o pokoik więcej dla dziecka mieli szykować? Też tak pomyślałam Chciałam poprosić aby Aga załatwiła abyśmy NIGDY nie musieli się już tym przejmować pan Radek jutro będzie akurat u nas montował kocioł... więc jakby co... Ooo ale zbieg okoliczności:) O której można do Ciebie zadzwonić żeby Cię nie obudzić?? Mój był w niedzielę na "Epoce lodowcowej 3D", w najlepszych momentach zdejmował okulary Moi też byli w niedzielę na "Epoce":) Marcina zachwycił najbardziej Mamut:D Pierwszy raz był w kinie i wyszedł baaardzo zadowolony:) Koniecznie jak najszybciej udaj się na ten urlop, bo już sama sobie ubliżasz Chyba nie jest tak źle z Tobą skoro taka chałupa już stoi Co by miało nie być. Trzeba być dobrej myśli Asiulku Oj tam gorszy dzień/okres miałam, dobrze że mnie dziewczyny do pionu postawiły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.07.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ooo ale zbieg okoliczności:) O której można do Ciebie zadzwonić żeby Cię nie obudzić?? o 7 byłem już na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A jeszcze chciałam zdać relację z wczorajszych porządków na budowie:) Plan wykonałam (posprzątanie poddasza) w 95%. Pozostałe 5% to deski, trochę dachówek, jakaś beczki i rusztowanie. Jest wszystko ładnie poskładane w kącikach ale PODOBNO na razie musi zostać na górze - teść się boi że z parteru szybciej może zniknąć:/ Czyli przed tynkami i wylewkami czeka mnie ponowna akcja, ale co tam:) Poza tym to oficjalnie muszę stwierdzić że mój teść to straszny chomik i zbieracz smieci. Najchętniej nie pozbywał by się NICZEGO. W związku z tym mamy wszędzie pełno puszek, wiaderek, pojemników pełnych gwoździ (zardzewiałych i pokrzywionych w większości), nakrętek, blaszek, kawałków drucików, kawałków styropianu, kawałeczków papy... i długo tak można by wymieniać.... A jak już posprzątałyśmy z Wiką poddasze to dopiero okazało się jak faktycznie wyglądają pomieszczenia:) I powiem Wam - jest pięknie!!! I dla zobrazowania sytuacji kilka dialogów: "- Tato, gdzie mam wynieść te deski? - Zostaw tam gdzie są - Ale tu będą przeszkadzać (starta desek pod oknem) - To przełóż pod tamtą ścianę - Zniosę je do garażu, za chwilę będą tynki wylewki, po co je przenosić 2 razy? - Nie!! Nie znoś, one mi się tu przydadzą!! Drzwi jutro będę robił!! - Na poddaszu?? - No nie..." "- Tato, rozmontuj windę (załozona w świetle okna) - Nie, ona musi tu jeszcze zostać! - Ale po co? - Może po coś się przyda... - Ale w czwartek zamontują w tym otworze okno - Aaa, no to dobrze już demontuję (z wielkim smutkiem)" "- Trzeba pomyśleć gdzie jutro wynieść tą boazerię z salonu (ja) - A gdzie chcesz ja wynosić? Niech sobie tu leży! - Tato, nie ma dostępu do okna! Trzeba to gdzieś wynieść i tu posprzątać, powywalać te śmieci! - Na dwór tego nie możesz wynieść bo się wypaczy!! Trzeba znaleźć na nie miejsce w domu (deski 4-4,5m)!! A w ogóle to po co tak szybko to wszystko??" P do mnie: - Jutro przyjdzie gość od alarmu Teść z boku mamrocze: to mu powiem, że ma iśc do domu, po co wam alarm, psa z budą se sprawcie Ja do P: - Pójdę jutro załatwić ubezpieczenie Teść z boku: po co Wam ubezpieczenie, fanaberie jakieś... Teść do mnie: - Zrobiłem rurę do kanalizy w pralni, można kibelek podłaczyć - Ale mówiłam Tato, że w pralni nie będzie - Dlaczego nie????? 200 zł Ci szkoda?? Ja ci kupie ten kibelek - Tato, nic mi nie szkoda, ustaliliśmy z P że nam tam kibelek nie potrzebny - Bzdury jakieś mówisz, dodatkowy kibelek zawsze się przyda!! co Ty tam chcesz mieć w tej pralni, przecież miejsca jest dosyć... I tak w kółko... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 o 7 byłem już na budowie... Oj tam, zwracam honor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A w ogóle to po co tak szybko to wszystko?? no jak śmiesz poganiać sprawę, przecież kiedyś budowano się całe życie a teraz tak myk myk i chcesz się wprowadzić po 3latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Po 4 Pumpa, po 4:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Jezu jak się denerwuję:/Przed ślubem sie tak nie denerwowałam jak przed tymi oknami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 11.07.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 FaJNIE, że domek ma już czapę, nie mogę się doczekac kiedy ja będą robić wizualki pokoi Macie już zamówione okna? Pewnie pisałaś, a ja leń nie nadrabiam W każdym bądź razie gratuluję postępów i porządków Edit: aaaa..to już znam newsa będą okienka dzisiaj? czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Jutro okna, jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Chciałam poprosić aby Aga załatwiła abyśmy NIGDY nie musieli się już tym przejmować Chyba mnie przeceniasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 No postaraj się, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 To Wy się postarajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 11.07.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 To czekam na jutrzejsze foty też by nogami przebierała ja jarałam się jak solbet przywieźli a co dopiero okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Muszę chyba z aparatu skorzystać bo tel mi odmawia współpracy z kompem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 To Wy się postarajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam się u Ciebie, skoro Ty nie chcesz u mnie;) no chyba że Ci się nie podoba moja elewacja i nie komentujesz, bo nie chcesz mi robić przykrości;) Fajnie, ze już będą okna, zrobi się bardziej domowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ardea, ja NAPRAWDĘ nie skomentowałam Twojej elewacji??????? Ale ze mnie goga:( Bo oglądałam (nawet kilka razy;)) i podziwiałam... ba, nawet nie dalej jak wczoraj pokazywałam P Twoją i Pumpy - ze jakby się zgodził na grafitową dachówkę to byśmy sobie taką elewację trzasnęli a nie teraz będę się z budyniem bujać.... A rzadko teraz u Was wszystkich piszę bo jakby problemy które poruszacie to dla mnie jeszcze daaaaaleka przyszłość Zaraz się pójdę zrehabilitować ps. no i w ogóle cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A ja ciągle czekałam co powiesz... Cyknę Ci fotkę domu z dachówką taką jak Twoja i budyniową elewacją + czekoladowy klinkier (tylko okna inne) i zobaczysz, że też może być ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts