Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No teraz to mi głupio:(

Ale o fotę proszę:) Ja co prawda klinkieru na cokół nie planuję ale kolor tynku (na cokole) właśnie w jakimś odcieniu brązu musiałby być...

ps. byłam na budowie na chwilę:

- przekazałam teściowi przykazania Pana Roberta (tu 3 cm skuć a tam i tam 8 cm podmurować);)

- załatwiłam że mi podciągnie kanalizę do garderoby:D chociaż mężowi powiedział, że się nie da:)

- ponapawałam się porządkiem na górze i odwróciłam wzrok na parterze jak prześlizgiwałam się do wyjścia

i wróciłam:)

Moja się nie podoba? :cry:

Jeju chyba dziś mielę ozorem bez sensu:D Zbyt duże skróty myslowe:D

Twoja mi się podoba, przecież mówiłam, co??

Ale P nie pokazywałam bo dwukolorowa elewacja to zbyt dużo jak na konserwatywny (żeby gorzej nie nazwać) gust mojego małżonka niestety więc dyskusja z nim na ten temat jest "jałowa":D

Aga no, weź nie płacz:hug:

Jeju chyba dziś mielę ozorem bez sensu:D Zbyt duże skróty myslowe:D

Twoja mi się podoba, przecież mówiłam, co??

Ale P nie pokazywałam bo dwukolorowa elewacja to zbyt dużo jak na konserwatywny (żeby gorzej nie nazwać) gust mojego małżonka niestety więc dyskusja z nim na ten temat jest "jałowa":D

Trzeba było mu od drugiej strony pokazać ;)

Aga no, weź nie płacz:hug:

Nie wiem jak sie pozbieram po czymś takim :p

Kurde poszukałam wycenę od pana Radka i jak przeczytałam jego dywagacje nt tego że u nas powinien być kocioł turbo z zamkniętą komorą spalania a nie kondensacyjny to mi się zaraz przypomniało DLACZEGO umawianie fachowców poszło w odstawkę:/

Mam nadzieję że Adaś wieczorem nie zaabsorbuje Esiaka na tyle, żebym nie mogła go mała godzinkę pomęczyć hydraulicznie:)