agalind 11.07.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 nawet nie dalej jak wczoraj pokazywałam P Twoją i Pumpy - ze jakby się zgodził na grafitową dachówkę to byśmy sobie taką elewację trzasnęli a nie teraz będę się z budyniem bujać.... Moja się nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 No teraz to mi głupio:( Ale o fotę proszę Ja co prawda klinkieru na cokół nie planuję ale kolor tynku (na cokole) właśnie w jakimś odcieniu brązu musiałby być... ps. byłam na budowie na chwilę: - przekazałam teściowi przykazania Pana Roberta (tu 3 cm skuć a tam i tam 8 cm podmurować) - załatwiłam że mi podciągnie kanalizę do garderoby:D chociaż mężowi powiedział, że się nie da:) - ponapawałam się porządkiem na górze i odwróciłam wzrok na parterze jak prześlizgiwałam się do wyjścia i wróciłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 No teraz to mi głupio:( Ale o fotę proszę Ja co prawda klinkieru na cokół nie planuję ale kolor tynku (na cokole) właśnie w jakimś odcieniu brązu musiałby być... Foty są w dzienniku, no może bez mozaiki, ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Moja się nie podoba? Jeju chyba dziś mielę ozorem bez sensu:D Zbyt duże skróty myslowe:D Twoja mi się podoba, przecież mówiłam, co?? Ale P nie pokazywałam bo dwukolorowa elewacja to zbyt dużo jak na konserwatywny (żeby gorzej nie nazwać) gust mojego małżonka niestety więc dyskusja z nim na ten temat jest "jałowa":D Aga no, weź nie płacz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Foty są w dzienniku, no może bez mozaiki, ale są Twoje foty widziałam:p To do Ardei było:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Jeju chyba dziś mielę ozorem bez sensu:D Zbyt duże skróty myslowe:D Twoja mi się podoba, przecież mówiłam, co?? Ale P nie pokazywałam bo dwukolorowa elewacja to zbyt dużo jak na konserwatywny (żeby gorzej nie nazwać) gust mojego małżonka niestety więc dyskusja z nim na ten temat jest "jałowa":D Trzeba było mu od drugiej strony pokazać Aga no, weź nie płacz:hug: Nie wiem jak sie pozbieram po czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Twoje foty widziałam:p To do Ardei było:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Kurde udaję że pracuję, a siedzę i się cieszę do monitora:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ty się cieszysz, atu ludzie płaczą Ala wybaczamy, bo w końcu zaraz będziesz miała okna!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Siedzę jak na szpilkach...I modlę się aby mój szef miał jutro jakiś wyjazd to mogłabym tam podjechać i zobaczyć a tak to nic z tego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.07.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Jutro okna, jutro:) już przebieram nóżkami....no prawie jakby to moje okna były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ładnie to się tak śmiać z koleżanki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 po prostu mu powiedz, że nagły alarm jest i musisz na pół godziny wybyć i odrobisz w przyszłości a w ogóle to tyle razy zostawałąśpo godzinac że teraz to nawet na godzinę by cię mógł puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Lukarna nie zapomnij cyknąć fotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 No nie ma opcji żebym tam nie podjechała tylko jak szefa nie będzie to podjadę na luzie a jak będzie to się będę musiała streszczać A fotki to podstawa:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Myslę, ze szef to nawet siłą by Cię nie zatrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Siłę przebicia to on ma dużą I argumenty mocne:D ps. umowa z hydraulikiem - posiada ktoś takową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Mam, ale na pewno jej nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Kurde poszukałam wycenę od pana Radka i jak przeczytałam jego dywagacje nt tego że u nas powinien być kocioł turbo z zamkniętą komorą spalania a nie kondensacyjny to mi się zaraz przypomniało DLACZEGO umawianie fachowców poszło w odstawkę:/ Mam nadzieję że Adaś wieczorem nie zaabsorbuje Esiaka na tyle, żebym nie mogła go mała godzinkę pomęczyć hydraulicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ja na tym kompie nie mam. Jak będziesz pisała to myślę, że musisz zawrzeć kolejne etapy prac i wyszczególnić koszty robocizny oraz podać termin wykonania prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts