Lukarna 03.09.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Trochę poszukałam na FM i wychodzi mi na to, że jedynie wyglądem. Co do ceny to może trochę też, ale nie znalazłam nic na ten temat.Cieślodekarza się nie zapytałam o cenę za robociznę podbitki i za materiał bo mi się u Esiaka nadbitka spodobała;)Ale zadzwonię w poniedziałek i się dowiem. ps. a w ogóle to się ten gość nazywa tak jak my i juz samo przez się pozytywnie kojarzy:) jak rodzina:) ps. za robociaznę nadbitki powiedział 1800, za materiał pi razy oko 5000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.09.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 u nas będzie podbitka pcv w złotym dębie, był moment że pomyślałam o drewnianej ale mnie wystraszyli koniecznością konserwacji co jakieś 3lata; wystarczy że balustrady i płot drewniany ma być a jak starczy pieniążków to i taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.09.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Mnie się nadbitka bardzo podoba, wstyd się przyznac, ale wcześniej nie wiedziała, że coś takiego istnieje. U nas będzie podbitka, ale nie wiem jaka... A jak wychodzi cenowo pcv do drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 A nie mam pojęcia... a takie pcv to gdzie by trzeba było pytac?Ale kurcze drewniane ładne jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.09.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 (edytowane) pcv mają na bank w składach budowlanych psb, jak kiedyś sprawdzałam online to ceny już od 15zł bodajże do 30 były, te pcv drewnopodobne są na odległość nie do odróżnienia że to nie drewno ale też są najdroższe chociaż i tak mówią że z 1/3 tańsze niż drewniane zobacz np tutaj fota ze strony plasti coś tam z google wzięte, ja bym nie powiedziałą że to nie jest drewnohttp://www.dachowy.com.pl/files/images/dach_plastivan_GoldenOak.jpg Edytowane 3 Września 2011 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.09.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Tylko jeśli zdecydujemy się na grafitową to po co robic ją z drewna, ale mąż upiera się przy drewnianej - ja skłaniam się do grafitowej pcv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.09.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Ardea to jeśli weźmiesz pcv i będiesz miała ją szybciej niż my to koniecznie daj znać czy ta grafitowa jest ok, u nas można ją tylko na zamówienie sprowadzić jedynie z małego wzornika kolor mając, nigdzie w okolicy nie widziałam dachu już z podbitką w graficie, phi, u mnie to w ogóle mało grafitowych dachów, na całym naszym dość dużym o ile nie największym w mieście osiedlu tylko my jesteśmy odmieńcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.09.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 A tak to jakie kolory panują? Czerwienie czy brązy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.09.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 tja, czerwone i brązowe dachy plus żółte,kremowe czy pomarańczowe elewacje ewentualnie ciągle jeszcze biały siding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.09.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Pumpaluna, Ty pierwsza będziesz miała podbitkę, bo my za chwilę pauzujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.09.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 No to pięknie U nas na wsi panują chyba dachy grafitowe lub ciemno brązowe. Rzadko się zdarza czerwony. Ale również są i niebieskie i zielone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.09.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 klaudiuszozo, u Was to już nie na wsi, tylko na Kochanowskiego:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 (edytowane) Muszę jeszcze to pcv przemyśleć... A na dobranoc przedstawiam Wam Najmłodszego, dzisiaj występuje w roli zbrojarza - kręci zbrojenie do kanału tatusiowi;) http://img801.imageshack.us/img801/9612/ssa41036m.jpg Uploaded with ImageShack.us W tle widać nasz taras, taka mniej więcej będziemy mieli wysokość. Okno które jest na pierwszym planie zostanie zlikwidowane bo zrobimy tam zejście, szerokie, wygodne schody... jest już ciemno wszystko jedno ooo i z przytupem oooo przy mnie bądź sto lat sto lat o przy mnie bądź... ooo Ci to potrafią:) ps. ale sąsiedzi u nas na górze maja imprezę, od Budkli Suflera do hip hopu:) na cała epę Raz na jakiś czas tak robią i dopóki leci muza to jest OK, da się zasnąc - gorzej jak koło 4 nad ranem się zaczynają ostro kłócic:/ Edytowane 3 Września 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.09.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Tak tylko napisałem No bo przecież będziemy mieszkać na ulicy Jasia Kochanowskiego. Wypada tak zdrabniać? Chyba nie, więc będziemy mieszkać na Jana Kochanowskiego - poety oświeconego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.09.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Muszę jeszcze to pcv przemyśleć... A na dobranoc przedstawiam Wam Najmłodszego, dzisiaj występuje w roli zbrojarza - kręci zbrojenie do kanału tatusiowi;) http://img801.imageshack.us/img801/9612/ssa41036m.jpg Uploaded with ImageShack.us W tle widać nasz taras, taka mniej więcej będziemy mieli wysokość. Okno które jest na pierwszym planie zostanie zlikwidowane bo zrobimy tam zejście, szerokie, wygodne schody... ps. ale sąsiedzi u nas na górze maja imprezę, od Budkli Suflera do hip hopu:) na cała epę Raz na jakiś czas tak robią i dopóki leci muza to jest OK, da się zasnąc - gorzej jak koło 4 nad ranem się zaczynają ostro kłócic:/ Kolejny powód żeby się jak najszybciej wyprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.09.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Renesansowego, ale oświeconego;) A Jaś brzmi dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.09.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Marcinek słodki, wygląda na grzecznego. Reszty - tarasu, schodów itp. nie mogę sobie wyobraźic... Weronika też ładna dziewczynka (pamiętam z pokazu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Ardea, no cóż Ci mogę powiedzieć - PO MAMUSI:):) I dobrze mówisz - wygląda na grzecznego:) pewnie przez te przydługawe włosy i niewinna bużkę ostatnio dziewczyny ubrały go w sukienke i przypieły spinkę - wyszła sliczna dziewczynka:) Pamiętacie film "dziewczyna i chłopak"?? To na podstawie Ożogowskiej chyba było No tak mi się Marcinek kojarzy;) ps. no to co widac za placami Marcina to nasz taras. Taka będzie wysokość do gruntu:/ czyli od groma schodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.09.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 u mnie nadbitka jest z boazerii świerkowej...a będzie malowana na kolor orzech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 No to u mnie tez tak powinno chyba być A świerkowa dlaczego? Jakos szczególnie ja wybrałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts