Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Trochę poszukałam na FM i wychodzi mi na to, że jedynie wyglądem. Co do ceny to może trochę też, ale nie znalazłam nic na ten temat.

Cieślodekarza się nie zapytałam o cenę za robociznę podbitki i za materiał bo mi się u Esiaka nadbitka spodobała;)

Ale zadzwonię w poniedziałek i się dowiem.

ps. a w ogóle to się ten gość nazywa tak jak my i juz samo przez się pozytywnie kojarzy:) jak rodzina:)

ps. za robociaznę nadbitki powiedział 1800, za materiał pi razy oko 5000

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pcv mają na bank w składach budowlanych psb, jak kiedyś sprawdzałam online to ceny już od 15zł bodajże do 30 były, te pcv drewnopodobne są na odległość nie do odróżnienia że to nie drewno ale też są najdroższe chociaż i tak mówią że z 1/3 tańsze niż drewniane

zobacz np tutaj fota ze strony plasti coś tam z google wzięte, ja bym nie powiedziałą że to nie jest drewno

http://www.dachowy.com.pl/files/images/dach_plastivan_GoldenOak.jpg

Edytowane przez pumpaluna

Ardea to jeśli weźmiesz pcv i będiesz miała ją szybciej niż my to koniecznie daj znać czy ta grafitowa jest ok, u nas można ją tylko na zamówienie sprowadzić jedynie z małego wzornika kolor mając, nigdzie w okolicy nie widziałam dachu już z podbitką w graficie, phi, u mnie to w ogóle mało grafitowych dachów, na całym naszym dość dużym o ile nie największym w mieście osiedlu tylko my jesteśmy odmieńcami

Muszę jeszcze to pcv przemyśleć...

A na dobranoc przedstawiam Wam Najmłodszego, dzisiaj występuje w roli zbrojarza - kręci zbrojenie do kanału tatusiowi;)

http://img801.imageshack.us/img801/9612/ssa41036m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

W tle widać nasz taras, taka mniej więcej będziemy mieli wysokość. Okno które jest na pierwszym planie zostanie zlikwidowane bo zrobimy tam zejście, szerokie, wygodne schody...

jest już ciemno wszystko jedno ooo

i z przytupem oooo

przy mnie bądź

sto lat sto lat

o przy mnie bądź...

ooo

Ci to potrafią:):):)

ps. ale sąsiedzi u nas na górze maja imprezę, od Budkli Suflera do hip hopu:) na cała epę:) Raz na jakiś czas tak robią:) i dopóki leci muza to jest OK, da się zasnąc - gorzej jak koło 4 nad ranem się zaczynają ostro kłócic:/

Edytowane przez Lukarna

Muszę jeszcze to pcv przemyśleć...

A na dobranoc przedstawiam Wam Najmłodszego, dzisiaj występuje w roli zbrojarza - kręci zbrojenie do kanału tatusiowi;)

http://img801.imageshack.us/img801/9612/ssa41036m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

W tle widać nasz taras, taka mniej więcej będziemy mieli wysokość. Okno które jest na pierwszym planie zostanie zlikwidowane bo zrobimy tam zejście, szerokie, wygodne schody...

ps. ale sąsiedzi u nas na górze maja imprezę, od Budkli Suflera do hip hopu:) na cała epę:) Raz na jakiś czas tak robią:) i dopóki leci muza to jest OK, da się zasnąc - gorzej jak koło 4 nad ranem się zaczynają ostro kłócic:/

Kolejny powód żeby się jak najszybciej wyprowadzić :)

Ardea, no cóż Ci mogę powiedzieć - PO MAMUSI:):):)

I dobrze mówisz - wygląda na grzecznego:) pewnie przez te przydługawe włosy i niewinna bużkę:) ostatnio dziewczyny ubrały go w sukienke i przypieły spinkę - wyszła sliczna dziewczynka:)

Pamiętacie film "dziewczyna i chłopak"?? To na podstawie Ożogowskiej chyba było

No tak mi się Marcinek kojarzy;)

ps. no to co widac za placami Marcina to nasz taras. Taka będzie wysokość do gruntu:/

czyli od groma schodów...