Lukarna 13.07.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 To teraz rób casting na tynkarzy i wylewkarzy. Myślę, że jak sie uśmiechniesz ładnie do Marcina, to poda ci kontakt do swoich fachowców;) A już mam namiary od Marcina:) Od poniedziałku mam urlop i mam zamiar zamknąć wszystkie ekipy które w tym roku nam będą potrzebne:) A potem do wiosny LB:D Byle dalej tak szło i co dzień bliżej do przeprowadzki Pocieszasz mnie Rocia:) Słodkie są takie malutkie kotki, a "nasza" kicia nadal nie chce się pochwalić swoimi maluchami, może coś im się stało? Dawno ich nie widać?? Naszych nie było jakieś 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.07.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 W ogóle ich nie widzieliśmy Kotka wyniosła się na czas porodu, a teraz zachodzi tylko rano na żarełko i znowu znika do następnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 A już mam namiary od Marcina:) Od poniedziałku mam urlop i mam zamiar zamknąć wszystkie ekipy które w tym roku nam będą potrzebne:) A potem do wiosny LB:D No to Ty całkiem dobrze zorganizowana jesteś A ostatnio narzekałaś, ze ekip nie masz. Najważniejsze, że masz telefony do nich;) A co to jest LB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.07.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Leżenie Bykiem tudzież Lobby Biuściastych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Leżenie Bykiem tudzież Lobby Biuściastych To się niewiedza popisałam Widać ja nie z tych co leża ani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.07.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 No widzisz a ja podwójnie tak:D:D:D Chociaż o lobby zapomniałam szczerze mówiąc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 No widzisz a ja podwójnie tak:D:D:D Chociaż o lobby zapomniałam szczerze mówiąc:D I wszytsko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.07.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 No widzisz a ja podwójnie tak:D:D:D :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.07.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Dziewczyny i chłopaki:) Załatwiam ostatni telefon i uwaga!!!! URLOP MAM:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Dziewczyny i chłopaki:) Załatwiam ostatni telefon i uwaga!!!! URLOP MAM:wave: Zazdroszczę bardzo:yes: Pomyśl czasami o pracujacej Adze, co? PS. Z kim bede teraz rano kawę piła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.07.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Aga no coś Ty przecież ja powiedziałam że na urlop idę a nie z kawy rezygnuję raczej nigdzie nie pojedziemy więc będę 24/dobę online:) A Ty kiedy urlop masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Aga no coś Ty przecież ja powiedziałam że na urlop idę a nie z kawy rezygnuję Na koniec lipca chcę parę dni wolnego a potem cały sierpień musze być w pracy, bo przychodzi stażystka i pewnie jak zwykle na jesieni wezmę urlop. Może uda nam sie gdzieś wyskoczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.07.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 oby tylko z dobrym biurem podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.07.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 czarny humor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Pumpa, ja sobie sama jestem biurem podróży:cool: Co roku gdzieś wyjeżdżamy, ale zawsze sama wszytsko załatwiam (loty, kwatery) i jeszcze nigdy się nie naciełam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Dobra, ide do domu. Miłego weekendu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.07.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 A jeszcze posprzatałam biurko, umyłam kubki i z też powoli spadam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 13.07.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Lukarna- jakie ładne okna:) Szybko zerknęłam, już całkiem inaczej jak są okna w domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.07.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Oj! Ale zaszalałaś ze zdjęciami super fotoreportaż Z daleka widać Twój entuzjazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.07.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Dopiero załapałam, że rano miały być foty. Cały dzień na FM a do dziennika dopiero dotarłam, jak to ty mawiasz "goga" ze mnie!!Świetne te okna, no i przesuwka, cud miód i orzeszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts