Lukarna 01.08.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Podoba mi się Twoja brama. Tak fajnie "skrojona" że nie widać paneli w ogóle. Powiem Ci w tajemnicy że na panele w ogóle nie zwracałam uwagi:) Cieszę się że po prostu jest:) a wiecie że ostatnio koleżanka szukała okien i pan do niej mówi że albo orzech albo antracyt bo to.... NAJMODNIEJSZE :D To mam modne okna!! Jakie to zobowiązujące:D Ale pan Robert też mówił że duuużo orzecha sprzedaje Ja pierdziele, Lukarna jaki Ty masz duuzy dom..robi wrazenie Pozdrawiam:) MSU nic nie mów. Ja zaczynam się tego bać - ale ciii to tajemnica;) Ale uwierz - on z zewnątrz taki kolos się wydaje - w środku pomieszczenia są nie duże... znaczy nie jakies super ogromne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.08.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Cześć Luka:) Ta moda na orzech i antracyt trwa już od roku, bo mnie też odradzali "wsiowy" złoty dąb;) Brama rzeczywiście ładna:)Dom wcale nie jest taki duży;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Cześć A dziękuję bardzo:) Fajnie że wróciłaś, mam nadzieję że wypoczęliście i nabraliście jeszcze większej ochoty na dalsze wykańczanie Bławatka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Lubię Twoje posty dotyczące domku i sposób w jaki go fotografujesz:) Widać, że jesteś w nim zakochana i on to odwzajemnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.08.2012 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Wiesz co, ładnie to napisałaś Ja raczej myślę o sobie że trochę stuknięta jestem - codziennie jak uda mi się wyjść z domu wcześniej niż o 6:50 jadę na budowę chociaż popatrzeć przez chwilę na dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.08.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Luka, już po kawce? Czuje się, ze kochasz domek, fotografujesz go w zmiennym oświetleniu, z czułością o nim piszesz:) wiem, że stworzysz w nim wspaniała atmosferę aż miło będzie Cię odwiedzać (nie żebym się wpraszała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.08.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Tak, zdecydowanie jesteś stuknięta. Dla mnie poranna pobudka to najgorsza kara, nie ma znaczenia czy w dzień roboczy czy wolny; nienawidzę rano wstawać i każde 5min jest na wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.08.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ardea, przecież kiedyś pisałam że mam ogromną nadzieję że uda nam się (może wszystkim??) spotkać więc co Ty piszesz o jakimś wpraszaniu:) Kurcze no wiem, ze zdjęciami przesadzam - wszytskie takie same:) Pumpa ja sobie nie wyobrażam tego że teraz od września będę musiała wstawać co najmniej 45 min wcześniej... I sniadania muszę zacząć robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.08.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Lukarna jeszcze cały miesiąc wakacji:p Ja na ptaki wstaję o bardzo nieprzyzwoitych godzinach, nawet w środku nocy i nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.08.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Jeszcze cały miesiąc ale ja już w strachu:) Wczoraj kupiłam książki dla Weroniki do szkoły - jeszcze parę rzeczy i może stać się prawdziwą uczennicą ps. jak robię coś dla mnie atrakcyjnego to też mogę wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.08.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 U nas dziś deszczowo - może to skłoni Teścia do zajęcia się w końcu elektryką a nie jakimiś murkami oporowymi przy garażu:mad: Doooobrze że już piątek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 03.08.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Pięknie się prezentuje Wasz domek i wygląda na duży... A jakież to murki oporowe robi Twój teściu? Pokaż, bo my też będziemy musieli, zebu ziemia z podsypu nam się nie obsypywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.08.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Cześć Fulek:) Murek robi z jednej strony wjazdu do garażu bo tam działka "opada"Nie mam żadnych zdjęć jeszcze bo jak tam byłam 2 dni temu to dopiero kopał. Ale mamy już jeden zrobiony przy wejściu do piwnicy, jak będę na budowie to zrobię... A teraz idę zobaczyć co u Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.08.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Hej dziewczyny:) też będę miała takie cuś, tylko chyba boki zabezpieczę płytą ażurową obsianą trawką w żwirku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.08.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ale boki chcesz obłożyć płytą?? Czy jak - bo nie rozumiem:) Ja mam zamiar większy murek przy wejściu do piwnicy obsadzić roślinami, a mały przy garażu? - jeszcze nie mam pojęcia co z nim zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.08.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Mam podjazd do garażu, taki dość łagodny (mąż tak chciał) i zamiast murka oporowego boki podjazdu, żeby się nic nie usuwało obłożę taką parkingową płytą, obsypię żwirkiem i zasieję trawkę. Nie do każdej elewacji to jednak pasuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 03.08.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Lukarna, pieknie sie ten wasz domek prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.08.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ardea ja się zastanawiam nad tym czy by nie zrobić z tych płyt wjazdu przy bramie gospodarczej. Na co dzień byłoby estetycznie a jakby raz na jakiś czas miał tam wjechać samochód to nie uszkodziłby trawnika... Tylko z drugiej strony ile razy w roku może mi auto na działkę wjeżdżać - tu jest dylemat;) Prawdopodobnie jak zamieszkamy to poczynimy obserwacje i dopiero wtedy zadecydujemy:) Aksamitka, dzięki:) Najstarsza zabrała Marcina na dwór a ja zamiast sprzątać to łażę po Dziennikach i podglądam... Ale co tam, pranie nie zając, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.08.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Cześć, ja czekam na Pumpalunę, bo mam do niej sprawę, a jej nie ma. Skoro Najstarsza z Najmłodszym na dworze, to gdzie jest Weronika:)? No Tobie to tylko do bramy gospodarczej coś takiego pasuje;) Zamiast trawki może być sam biały żwirek, też jest ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.08.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Weronika była ze mną a teraz poszła z koleżankami przed blok odgrywać kolejne scenki z bajek;) My mamy zamiar nie robić bramy przed garażem - zostanie tam miejsce parkingowe, ogrodzona będzie tylko część przed częścią domową. I pomiędzy ścianą garażu a granicą z sąsiadem (4m) chcemy zamknąć zwykłą bramą, żeby mozna było w razie czego wjechać na działkę. Nie przewiduję jakichś częstych wjazdów;) ale jak już mi się uda wyhodować tam kiedyś trawę to szkoda byłoby żeby mi ją ktoś zajeździł I dlatego myślałam właśnie o takich pasach pod koła z płyt z dziurami na trawę bo to fajne jest i bardzo mi sie podoba. A pomiędzy płytami Elfir zasugerowała zasadzenie pasa konwalii leśnych... myślę że będzie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts