Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Podoba mi się Twoja brama. Tak fajnie "skrojona" że nie widać paneli w ogóle.

Powiem Ci w tajemnicy że na panele w ogóle nie zwracałam uwagi:)

Cieszę się że po prostu jest:)

a wiecie że ostatnio koleżanka szukała okien i pan do niej mówi że albo orzech albo antracyt bo to.... NAJMODNIEJSZE :D :D :D

To mam modne okna!! Jakie to zobowiązujące:D

Ale pan Robert też mówił że duuużo orzecha sprzedaje

Ja pierdziele, Lukarna jaki Ty masz duuzy dom..robi wrazenie

Pozdrawiam:)

MSU nic nie mów.

Ja zaczynam się tego bać - ale ciii to tajemnica;)

Ale uwierz - on z zewnątrz taki kolos się wydaje - w środku pomieszczenia są nie duże... znaczy nie jakies super ogromne:)

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ardea, przecież kiedyś pisałam że mam ogromną nadzieję że uda nam się (może wszystkim??) spotkać więc co Ty piszesz o jakimś wpraszaniu:)

Kurcze no wiem, ze zdjęciami przesadzam - wszytskie takie same:)

Pumpa ja sobie nie wyobrażam tego że teraz od września będę musiała wstawać co najmniej 45 min wcześniej...

I sniadania muszę zacząć robić:)

Cześć Fulek:)

Murek robi z jednej strony wjazdu do garażu bo tam działka "opada"

Nie mam żadnych zdjęć jeszcze bo jak tam byłam 2 dni temu to dopiero kopał.

Ale mamy już jeden zrobiony przy wejściu do piwnicy, jak będę na budowie to zrobię...

A teraz idę zobaczyć co u Was:)

Ardea ja się zastanawiam nad tym czy by nie zrobić z tych płyt wjazdu przy bramie gospodarczej. Na co dzień byłoby estetycznie a jakby raz na jakiś czas miał tam wjechać samochód to nie uszkodziłby trawnika... Tylko z drugiej strony ile razy w roku może mi auto na działkę wjeżdżać - tu jest dylemat;)

Prawdopodobnie jak zamieszkamy to poczynimy obserwacje i dopiero wtedy zadecydujemy:)

Aksamitka, dzięki:)

Najstarsza zabrała Marcina na dwór a ja zamiast sprzątać to łażę po Dziennikach i podglądam... Ale co tam, pranie nie zając, prawda??:)

Weronika była ze mną a teraz poszła z koleżankami przed blok odgrywać kolejne scenki z bajek;)

My mamy zamiar nie robić bramy przed garażem - zostanie tam miejsce parkingowe, ogrodzona będzie tylko część przed częścią domową. I pomiędzy ścianą garażu a granicą z sąsiadem (4m) chcemy zamknąć zwykłą bramą, żeby mozna było w razie czego wjechać na działkę. Nie przewiduję jakichś częstych wjazdów;) ale jak już mi się uda wyhodować tam kiedyś trawę to szkoda byłoby żeby mi ją ktoś zajeździł;)

I dlatego myślałam właśnie o takich pasach pod koła z płyt z dziurami na trawę bo to fajne jest i bardzo mi sie podoba.

A pomiędzy płytami Elfir zasugerowała zasadzenie pasa konwalii leśnych... myślę że będzie pięknie:)