pumpaluna 04.08.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Pumpaluna mocno ostatnio nie dosypia i z opóźnieniem dociera na FM, ale już się doczłapała i powiedziała co wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.08.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Też będę miała konwalie - w kąciku leśnym, bardzo je lubię Pumpaluna to co Ty robisz, gdy inni ludzie śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.08.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ardea, może lepiej nie dopytuj:D:D:D Jak pogoda pozwoli to jutro wypowiadam walkę chwastom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.08.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Jestem bardzo grzeczna, prowadzę nocne Polaków rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.08.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.08.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Odpoczynek na lezaku na własnym tarasie (co z tego że na gołym betonie) - BEZCENNE:) Pozdrawiam wszystkich wypoczywających:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 I jak wypoczelas, czy rwałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Rwałam rwałam:) Potem trochę posiedziałam ze szklaneczka w ręku;) i dalej rwałam:D Niestety kupa chwaściorów wyrosła wielka a na działce zbytnio nie ubyło... Na pocieszenie fakt, że wyrywa się lekko, a z mniejszymi nawet moja 6-latka sobie radziła. Stanowili z bratem tandem: ona wyrywała, on wywoził na kupkę swoją taczką I zgodnie z P stwierdziliśmy, że własny taras TO JEST TO;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.08.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 No, kochana ale masz ogrodników A zycze milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 A dziękuję i odwzajemniam życzenia:)Staram się pozytywnie dziś do świata nastroić bo do końca tygodnia straaasznie daleko. Ale: są wakacje, świeci słońce, słucham Lata z Radiem:DJest OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 a ja mam nadzieję, że pogoda mnie jednak zaskoczy i będzie na tyle ciepło że wyjedziemy na 2-3dni. Niestety prognozy dla mojego regionu nie są zbyt obiecujące A dzisiaj nim ruszę do pracy to chcę poszukać jakiejś lampy zewnętrznej nad drzwi wejściowe i nic, totalnie NIC mi do naszego domu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Pumpa, zawsze możesz zaplnowac nową budowę:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 w sensie nic na moją kieszonkę a nową budowę planuję, ale najpierw muszę wygrać w totka :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ja wczoraj napomknęłam coś P o budowie maleńkiej parterówki na starość - gdyby spojrzenia mogły zabijać:D Czy muszę mieć wyprowadzoną wodę w jakichś dziwnych, nietypowych miejscach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 nie rozumiem pytania o wodę... ja mam wyprowadzoną na zewnątrz domu do podlewania "ogródka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 No własnie, do ogródka to wiemAle już mam schize z tym hydraulikiem, zastanawiam się czy jeszcze gdzieś nie musze mu zaznaczyć;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 oooo wiem!!!! W sypialni byś mogła fontannę sobie strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 :D Dobra rozumiem, z głowa mam coś nie teges:D Nie wymyślam już - wiesz że się denerwuję po prostu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 wróciłam - cieszysz się, nie ? dlaczego własny urlop tak szybko mija, a cudzy to wieczność trwa? Mozesz mi jak flesz zaserwować - kto sie przeprowadził, kto odbiory zrobił, komu się dziecko urodziło Nie nadrobę Waszej gadaniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Malka no jasne że się cieszę Ty mi o urlopie nawet nie wspominaj:mad: A skrót?? Chyba nic się nie działo jak Cię nie było. Aga znikła tylko. I bramę mam:D A Ty? Wypoczęta?? Opalona?? Pogryziona przez komary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts