MusiSieUdac 06.08.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 wróciłam - cieszysz się, nie ? dlaczego własny urlop tak szybko mija, a cudzy to wieczność trwa? Mozesz mi jak flesz zaserwować - kto sie przeprowadził, kto odbiory zrobił, komu się dziecko urodziło Nie nadrobę Waszej gadaniny Malka mordo Ty moja najdrozsza wrocilas,cmok Bashowi sie urodzilo dziecko, u mnie Cronin daje korepetycje z wychowania seksualnego ( są jeszcze zapisy na ostatnie wolne miejsca), a tak wogole to po staremu, poza jednym - Age ufo porwało Edit: no pisalam post rownoczesnie z Luką - wg niej nic sie nie dzialo, wrecz nuuuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 No bo kurde z Bashem jakoś nie miałam przyjemności to mnie jego dziecko ominęło, Cronin się krygowała z tymi korepetycjami długo i patrz - Agę oddali:D No nuda nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.08.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Malka no jasne że się cieszę Ty mi o urlopie nawet nie wspominaj:mad: A skrót?? Chyba nic się nie działo jak Cię nie było. Aga znikła tylko. I bramę mam:D A Ty? Wypoczęta?? Opalona?? Pogryziona przez komary?? Aga już odznikła To ja tez poprosze jakiś teleexpress, bo nie ma opcji żeby wszystko przeczytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.08.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Malka mordo Ty moja najdrozsza wrocilas,cmok Bashowi sie urodzilo dziecko, u mnie Cronin daje korepetycje z wychowania seksualnego ( są jeszcze zapisy na ostatnie wolne miejsca), a tak wogole to po staremu, poza jednym - Age ufo porwało Edit: no pisalam post rownoczesnie z Luką - wg niej nic sie nie dzialo, wrecz nuuuda To teraz już wiem chyba wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 ja tam Ci wysłałam już dawno pokazać moje prace okołobudowlane a więcej nic szczególnego się nie działo, no może poza tym że taras na górze skończony. Wygląda fajnie ale jak zsumowałam koszt całości wykończenia to mi włosy dęba stanęły i każdemu inwestowanie w taras odradzę, goorrrrąco odradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Pumpa, ja tez sie nie spodziewałam, że ta kostka tyle kasy pociągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Luka, jaki ten wasz dom wielki Brama pierwsza klasa, z delikatnymi przetłoczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Agalind a już kostkę macie skończoną? Dużo wam metrów wyszło, i o ile więcej niż się spodziewaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.08.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no właśnie, ile kostka Was kosztowała...?ile za m2 i jaką powierzchnie miałyście..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Esiak ja miałam cenę 75zł/m2 z robocizną i całym materiałem. Jedynie różnicę za kostkę semmerlocka pokrywałam (dopłacałam różnicę) bo grafitowy starobruk mieliśmy ustalony na 31zł a biała z posypką po 75zł była. Wyszło nam prawie 160m2 plus później jeszcze 11m2 taras. W sumie za wszystko zapłaciliśmy 14tys bez kilku groszy (czyli mocno przekroczyliśmy budżet bo ja liczyłam max 8tys!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Kostka praktycznie skońcozna, jeszcze jakies drobne poprawki i będzie finisz. U nas było 150m2 i wyszło prawie 16tyś z materiałem i robocizną. Kupiliśmy kostkę z posypką z Polbruku grafitowa i biała. Acha, no i murek nam postawili z kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.08.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 duże powierzchnie tej kostki....my mamy zamiar zmieścić się w 10tys.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.08.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 coś czas systemowy tego forum nieźle jest do tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Aga no to wyszło ci dość tanio. U nas przy lepszej kostce (z posypką) cena od metra to już 110zł było. Jak pytaliśmy o polbruk to nam powiedzieli, że białej nie mają, kurde Aga pokazuj swoją bo nie wiem czy to taka jak ta moja czy coś innego. duże powierzchnie tej kostki.... my mamy zamiar zmieścić się w 10tys.... eh plany planami a życie sobie.... brałeś już wycenę i przeliczali ci ilość faktyczną metrów? widziałeś foty, czy dużo to pojęcie względne. Poszła tylko tam gdzie faktycznie byś musiała. Pewnie gdyby wjazd był bezpośrednio vis a vis bramy garażowej to byłoby lepiej a tak trzeba było fiflaka wywijać. Do tego opaska z jednej strony 70tka a z drugiej już 130cm żeby było od domu do płota sąsiadów a że dom ma 17m długości to sama opaska to ponad 40m :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Nam tez się wydawało, że będzie mniej, ale jak zaczęliśmy mierzyć to wyszło ile wysżło. Inna sprawa że chcieliśmy żeby było szeroko i wygodnie wjeżdzać, parkować. Mamy obok wjazdu do garażu zrobione miejsce parkingowe, bo garaz zmiesci 1 auto a mamy 2 , wiec żeby nie trzeba bylo przestawiac co rusz auta to obok jest miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.08.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 u mnie tej białej semmerlocka sporo wyszło i to trochę koszt podniosło. Jak pytaliśmy o polbruk to nam powiedzieli, że białej nie mają, kurde Aga pokazuj swoją bo nie wiem czy to taka jak ta moja czy coś innego. Esiak widziałeś foty, czy dużo to pojęcie względne. Poszła tylko tam gdzie faktycznie byś musiała. Pewnie gdyby wjazd był bezpośrednio vis a vis bramy garażowej to byłoby lepiej a tak trzeba było fiflaka wywijać. Do tego opaska z jednej strony 70tka a z drugiej już 130cm żeby było od domu do płota sąsiadów a że dom ma 17m długości to sama opaska to ponad 40m :/ no możliwe, możliwe... zobaczymy u nas ile wyjdzie jak pomierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.08.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Aga, w kwestii Twojego kominka...obłożony jest nidą czy płytami krzemiankowo-wapiennymi...?na co jest pozostawione miejsce wokół wkładu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Aga no to wyszło ci dość tanio. U nas przy lepszej kostce (z posypką) cena od metra to już 110zł było. Jak pytaliśmy o polbruk to nam powiedzieli, że białej nie mają, kurde Aga pokazuj swoją bo nie wiem czy to taka jak ta moja czy coś innego. Mamy taką kostkę: http://www.polbruk.pl/_img/media/27/min_13098899179505208274.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Aga, w kwestii Twojego kominka... obłożony jest nidą czy płytami krzemiankowo-wapiennymi...? na co jest pozostawione miejsce wokół wkładu? Płyty krzemianowo-wapienne a wkład będize obłożony kamieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.08.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Mamy taką kostkę: http://www.polbruk.pl/_img/media/27/min_13098899179505208274.jpg a jaki to model kostki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts