Esiak 07.08.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Płyty krzemianowo-wapienne a wkład będize obłożony kamieniem. sama kupowałaś te płyty...? jeśli tak to jakiś namiar podałabyś? czy wykonawca dostarczał materiał..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 a jaki to model kostki...? Beganit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.08.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Beganit. ha, ta kostka dostępna tylko na północy jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Nam tez się wydawało, że będzie mniej, ale jak zaczęliśmy mierzyć to wyszło ile wysżło. Inna sprawa że chcieliśmy żeby było szeroko i wygodnie wjeżdzać, parkować. Mamy obok wjazdu do garażu zrobione miejsce parkingowe, bo garaz zmiesci 1 auto a mamy 2 , wiec żeby nie trzeba bylo przestawiac co rusz auta to obok jest miejsce. no i w ten sposób u nas właśnie też przekroczyliśmy początkowe założenia no możliwe, możliwe... zobaczymy u nas ile wyjdzie jak pomierzę... pierwszy pomiar robiłam zaraz po wprowadzeniu się, nie wzięłam pod uwagę opaski (tzn myślałam zaledwie o 50cm), nie doliczyłam wygodnego łuku wyjazdowego z garażu no i miejsca parkingowego obok garażu. Ostateczny pomiar jak już zrobili podbudowę wyszedł dopiero prawidłowy. Aha i ta jedna opaska ma 73cm dzisiaj myślę że o kostkę szerszą bym jeszcze ją machnęła. Mamy taką kostkę: http://www.polbruk.pl/_img/media/27/min_13098899179505208274.jpg bardzo podobna do tej naszej, ile płaciliście za m2? mam katalog polbruku i beganitu u nas nie ma w ofercie w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 sama kupowałaś te płyty...? jeśli tak to jakiś namiar podałabyś? czy wykonawca dostarczał materiał..? Wykonawca kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 bardzo podobna do tej naszej, ile płaciliście za m2? mam katalog polbruku i beganitu u nas nie ma w ofercie w ogóle Szczerze to nie pamietam, ale cene mielismy jak w hurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.08.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Luka - przychodzę po dłuższej przerwie. Czytałam w przelocie o dywagacjach na temat gniazd w kuchni. Popatrz sobie do mojej galerii na kuchnie- mam w blacie sprytne gniazda wyciągane w razie potrzeby. Mozna je zamontowac rowniez w wiszacych szafkach w spodzie i spuszczac w dół w razie potrzeby. Sprytne i niedrogie rozwiazanie z którego jestem bardzo zadowolona. Robiac w blacie trzeba pamietac ze zabieraja troszkę miejsca w górnej szufladzie ale naprawde niewiele. Polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Szczerze to nie pamietam, ale cene mielismy jak w hurcie. my też płaciliśmy cenę hurtową bo normalnie coś ok 40zł kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Jak ja sie cieszę, że chałupę mi postawili 2 metry od płotu. Jak przyjdzie etap kostkowy to mam nadzieję nie rwać włosów z głowy dzień dobry się z Państwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.08.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 byłam obejrzeć Twoją bramę i widzę, że już tylko krok do przeprowadzki Spory ten Wasz domek - na pewno będzie bardzo wygodny. A na starość - jak pisałaś powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Jak ja sie cieszę, że chałupę mi postawili 2 metry od płotu. Jak przyjdzie etap kostkowy to mam nadzieję nie rwać włosów z głowy zależy od którego płotu, mówisz o czole domu od płotu? u mnie niestety dom jest 13m od ogrodzenia z frontu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 zależy od którego płotu, mówisz o czole domu od płotu? u mnie niestety dom jest 13m od ogrodzenia z frontu :/ no raczej przecież o kostke chodzi, nie ? Raczej brukowanego ogrodu nie planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 oj, to bardzo Ci zazdroszczę! u nas większość ma takie akcje że dom w głąb działki odsuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.08.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Dobry wieczór:) Jak dom na ruchliwej uliczce to chyba jest sens odsuwać... Pumpaluna tak zachwalasz kostkę posypaną, jako lepszą< dlaczego ona jest lepsza? Ja chcę betonową to muszę znać jej słabe strony< bo jeśli to badziew to nie wiem co zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ruchliwą ulicę mam od strony ogrodu....nie wiem co gorsze a kostkę też chcę betonową i na dodatek bez fazy..koszmar nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.08.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 a kostkę też chcę betonową i na dodatek bez fazy..koszmar nie? Normalnie tragedia Pani Tak sie nie robi, bo standardowo to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Normalnie tragedia Pani Tak sie nie robi, bo standardowo to ... ... bo standardowo to na pewno kółka i inne wywijasy trzeba z niej zrobić Nasi brukarze byli załamani, że żadnych szlaczków nie bedzie. "Przecież tak sie nie robi:eek:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.08.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ardea ale ja NIE MAM kostki z posypką. Mam betonową i tylko biały pasek tej z posypką wstawiony. To Agalind z posypką wszystko brała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ardea ale ja NIE MAM kostki z posypką. Mam betonową i tylko biały pasek tej z posypką wstawiony. To Agalind z posypką wszystko brała Zgadza sie:yes: Wczoraj dla odmiany kwiatki sadziłam. Super uczucie gdy robi sie coś innego niż ciągłe sprzątanie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.08.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 A ja marzę o posadzeniu czegokolwiek, no dobra nawet o posianiu trawki! na razie walczymy z czarnoziemem, 'tymi rencamy' kilkanaście ton już przerzuciliśmy ale końca taczkowania nie widać. Marzy mi się koniec walki budowlanej i poleżenie na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts