Ardea 08.08.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 O tych "innych" Luka ma pewnie coś do powiedzenia;) Z myślą o Niej to pisałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.08.2012 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 My o ciastkach a Ty? To ja chętnie przeczytam o tych gniazdkach przy łóżku bo mam podwójne po obu stronach . To tak jak ja. Pewnie nas Luka zaskoczy;) Nie mam grzejników przy biurkach, bo tam podłogówka, a przy łóżku gniazdko może być do ładowarki (do tel., i innych;)), lampki, może nawilżacza, czasami laptopa - warto zrobić. O tych "innych" Luka ma pewnie coś do powiedzenia;) Z myślą o Niej to pisałam;) Ale przecież ja tych rzeczy nie pisałam ja je TYLKO przeczytałam:) Powiem tylko że zaczęło się od tego, że jeden pan napisał że gniazdko przy łóżku jego żona używa (czy będzie używała) do depilatora:D No i się zaczęło:) Cześć wszystkim:) Chyba jutro wezmę wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.08.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Dzien dobry Pani:) Poranna kawusia? Też bym z chęcią wzieła, ale jestem udupiona przez staż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.08.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Dobra to idę zrobić - zmotywowałaś mnie bo nawet wstać mi się nie chciało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.08.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 A stażystka taka mało samodzielna? Lukarna to dla mnie też zrób:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.08.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Na Mazurach to na pewno komary giganty:) Aaa przypomniało mi się coś ale to lecę do swoich komentów:) zeby tu nie smiecić Jeeezu:lol2::lol2::lol2: przeciez jestem u siebie:D:D:D Nie no padłam :lol2::lol2: Ps. Wiem jakie mam opóźnienia i dopiero nadrabiam. Ale już nieźle się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) A stażystka taka mało samodzielna? Lukarna to dla mnie też zrób:) Ja nie wiem czego na tych studiach uczą?! Podstawy leżą Dziwią sie potem, ze pracę cieżko znaleźć. Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Luka, czyżbyś jednak urlop wzieła? Kto się ze mną kawy napije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.08.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Luka, czyżbyś jednak urlop wzieła? Kto się ze mną kawy napije? ja bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 To zapraszam:) http://1.bp.blogspot.com/-4tCPd-gm0fI/TahHm9kAyQI/AAAAAAAAAGs/e0_dJJuo4Ek/s200/a274b25700092ccf4c64daee.jpg Co słychać u rodzinki? Adaś rosnie pewnie jak na drożdżach? Asia dobrze sie czuje? No i jak Tatuś odnajduje sie w nowej roli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.08.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Adaś rośnie... waży już 4200g... Asia czuje się dobrze, chociaż jest cały czas niewyspana... A Tatuś odnajduje się bez problemu w nowej roli (karmienie, tulenie, noszenie, przewijanie, kąpiel).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.08.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Adaś rośnie... waży już 4200g... Asia czuje się dobrze, chociaż jest cały czas niewyspana... A Tatuś odnajduje się bez problemu w nowej roli (karmienie, tulenie, noszenie, przewijanie, kąpiel).... No to chłopak rośnie:) Pozdrów Asię i ucałuj Adasia od forumowej ciotki;) W to, że Tatuś sobie radzi nit watpiłam;) Dużo zdrówka dla Waszej trójki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.08.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 No to chłopak rośnie:) Pozdrów Asię i ucałuj Adasia od forumowej ciotki;) W to, że Tatuś sobie radzi nit watpiłam;) Dużo zdrówka dla Waszej trójki:) a dzięki, dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.08.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Adaś rośnie... waży już 4200g... no to niewiele więcej jak moja Julka tuż po urodzeniu Pozdrowienia dla szczęśliwej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.08.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 ja się dzisiaj z kawą zapóźniłam ale ogólnie godzina 16 minęła a ja czuję się jakby to wieczór późny był bo pogoda dzisiaj mocno łóżkowa u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.08.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Dziś do nas na południe przywędrowała ta łóżkowa pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 jak tam posuwają się prace elektryczno-hydrauliczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 jak tam posuwają się prace elektryczno-hydrauliczne? Chcesz mi humor popsuć od rana?? Nie mam pojęcia:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Ej, no wcale takiego zamiaru nie miałam. A dzisiaj na budowę w ramach rekonesansu weekendowego dotarłaś czy odpuściłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Łaskawie zgodziłam się przyjąć przeprosiny;) i na krótko wpadliśmy na budowę.Elektryka ledwo drgnęła:mad: a hydraulika się jeszcze nie rozbujała że tak powiem. Pan powykuwał sobie dziury do grzejników, do DGP i do CO.Niestety zmieniliśmy położenie grzejników w pokojach u dzieciaków więc będzie musiał poprawić (dobrze że teraz nas oświeciło). Zabraliśmy im grzejniki spod okien i daliśmy na inne ściany - pod oknami byłyby zasłonięte przez biurka. Czy ktoś z Was ma grzejnik na górnym holu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts