pumpaluna 12.08.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 wiatrołap, dolny i górny hall oraz garderoby to u nas ogrzewanie podłogowe (no i jeszcze kuchnia i łazienki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 No właśnie nie pomyślałam o podłogówce na górnym holu. Teraz P już nie chce słyszeć. I się boję że chłodno tam będzie bo grzejnika chyba nie zrobimy. A może chociaż grzejnik.. sama nie wiem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Cześć, przecież nie masz jeszcze wylewek, więc bez problemu można zrobić podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 A widzisz nawet się u Ciebie nie przywitałam jakaś nieokrzesana jestem:) Wiem, że nie ma ale P mi staje okoniem, że "po co" i "nie wymyślaj" Muszę nad tym popracować A Ty masz podłogówkę jak dobrze pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 No mam i miałabym wszędzie, gdyby nie przemożna chęć stąpania po naturalnym drewnie. Nawet w maluteńkim wc mam podłogówkę, ja bym holu nie zostawił bez żadnego grzejnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Luka powiedz hydraulikowi, żeby zrobił na górze podłogówkę a P wytłumaczysz sprawę po fakcie używając całego arsenału kobiecych wdzięków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Tak go załatwiłam z imieniem dla Weroniki - więcej ten numer nie przejdzie:) Ale dajecie mi do myślenia:/ Chociaz hydraulik twierdzi że tam grzejnika nie trzeba:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 a w garderobach masz grzejniki czy podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 W garderobach nie mam nic - ale to takie większe szafy więc raczej potrzeby nie ma. Nikt się tam przebierał nie będzie bo miejsca nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Ja nawet w garderobie, czyli większej szafie, mam podłogówkę. Jedynym pomieszczeniem bez jakiegokolwiek ogrzewania jest spiżarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Co chwilę do mnie docierają rózne sprawy których nie przemysleliśmy dokładnie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 No ale jak będzie w garderobie zimno to wejdzie wilgoć i po ubraniach. Chociaż pętla podłogówki powinna być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.08.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 jakie są argumenty hydraulika przeciwko ogrzewaniu w holu?Jesli garderoba to taka większa szafa, to chyba obędzie się bez dodatkowego ogrzewania... Wszystko zależy od metrazu garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 no właśnie, wszystko zależy co znaczy "większa"; ja tam miewam problem z rozmiarem i wielkością i np za duże downlight'y pozamawiałam bo miałam złe wyobrażenie kilkunastu cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 no właśnie, wszystko zależy co znaczy "większa"; ja tam miewam problem z rozmiarem i wielkością i np za duże downlight'y pozamawiałam bo miałam złe wyobrażenie kilkunastu cm gdybyś była facetem, to by było zrozumiałe dobry wieczór:) Ja sie dałam wkręcić w nierobienie podłogówki pod zabudowa kuchenna i jak złapie mi tam wilgoć to osobiście jaja Endrju (hydraulikowi) wyrwę razem z migdałkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 u mnie nie ma podłogówki pod meblami w kuchni, stolarz tak samo jak hydraulik zastrzegał, że tam rurek nie powinno być, aha pod lodówką jak idzie podłogówka to nam powiedzieli że jest to równoznaczne z utratą gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 gdybyś była facetem, to by było zrozumiałe . no niestety, a może stety, mam w sobie trochę męskich cech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.08.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Ja sie dałam wkręcić w nierobienie podłogówki pod zabudowa kuchenna i jak złapie mi tam wilgoć to osobiście jaja Endrju (hydraulikowi) wyrwę razem z migdałkami. :rotfl: ja w ostatniej chwili podniosłam larum i dorobili 1 pętle. Ale co było gadania....... Ps. trzymam kciuki za migdałki Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Pumpa ja jak zwykle kojarzę od czapy ale przypomniał mi się ten dowcip o minutniku:D:D:D Cześć Malka A garderoby naprawdę niewielkie, mam nadzieję że brak ogrzewania na złe im nie wyjdzie. Tym bardziej że jak je obstawię półkami to naprawdę zostaje po 60 cm przejścia, to za bardzo nie miałoby co grzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Pinacolada pod meblami Ci tą pętlę dali? Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts