Lukarna 14.08.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Znam ludzi, którzy budują bez pomocy FM i żyją szczęśliwie bez świadomości lambd. rankingu kotłów, parametrów szyby;) Tak ludzie naskrobali od wczoraj na FM że nawet nie widziałam od rana swoich komentarzy:) Masz rację Ardea. Budują tak i jest wszystko OK. Ale ja się bardzo cieszę że znalazłam forum. Nawet pomimo tego, że czasem jest źródłem niepotrzebnych stresów - myślę że mój dom (a przy okazji my) dużo skorzystał ps. Najprawdopodobniej od piątku zaczną się prace hydrauliczne pełną gębą. Elektryka nadal się ślimaczy i to mocno... O tynkach i wylewkach to na razie przestałam myślec po prostu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.08.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 warto czasem przespać się z czymś ... ja tam wole z kims Dzien dobry wieczor sie z Panstwem. Luka wez Ty zdaj sie na hydraulika i nie rozkminiaj, dluzej pozyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.08.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witaj już z rańca;) A raczej przedpołudniowo... Widzisz MSU, masz rację. Nie powinnam się w to zagłębiać w ogóle:bash:Ten cholerny grzejnik śnił mi się dziś w nocy:D Już zaczynam obmyślać drzwi wewnętrzne, podłogi i inne duperele żeby odciągnąć myśli od tych cholernych kabli, rurek i innych tynków:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 no bo jak Ci Karola zrobiła aranżacje wszystkich pokoików to teraz nie masz co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.08.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Sama wiesz że mam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Nie ma to jak budowlane sny;) Dzień przed montażem kuchni śniło mi się, że przyszłam do domu a tam kuchnia zamontowana, i owszem. Nawet lakierowane frontu były. Inna sprawa, że fronty miały kolor wściekły różowy , a lodówka była obita granatową skórą z pikowaniem (jak drzwi niektórzy od wewnątrz "upiększali") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 z taką kuchnia byś z pewnością awansowała na guru FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 z taką kuchnia byś z pewnością awansowała na guru FM Albo do wątku "szczyty kiczu i kuriozum":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ostatnio na innym forum znalazłam dziennik, który prezentuje mój nr 1 kiczu i przedobrzenia za grubą kasę. Taki realny dziennik od a do z, i to nie jakieś pojedyncze foty ale totalnie całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.08.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Różowa kuchnia to byłoby to!! ps. ja już naprawdę marzę o etapie wykończeniówki:/ jak przeżyję jakoś jeszcze tynki, wylewki i ocieplenie to wykończeniówka to bedzie pikuś:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ostatnio na innym forum znalazłam dziennik, który prezentuje mój nr 1 kiczu i przedobrzenia za grubą kasę. Taki realny dziennik od a do z, i to nie jakieś pojedyncze foty ale totalnie całość Znam przykład kiedy mając pieniądze można wszytsko popsuć. Działka jest ogromna, przynajmniej 6000m2. Stoi wielki dom w stylu dworkowym, obok garaż na 4 auta, domek dla gości/służby (mniejsza wersja domu). Same budynki wyglądają ok, ale otoczenie sprawia, że powstał gargamel. Otóż to wszędzie wiją się ścieżki z kostki ze wzorkiem roślinno-zwierzęcym. Przy alejkach stoją ogromne rzeźbione latarnie 5cio ramienne z okragłymi kulami.. Ogrodzenie kute z motywami roślinnymi. Ale hitem pozostaje fontanna. Fontanna zbudowana jest z szarego granitu w kształcie harfy, a struny to lejące sie strużki wody. Nie mieliby tyle kasy, to nie kupiliby tych wszystkich dostępnych ozdóbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Różowa kuchnia to byłoby to!! ps. ja już naprawdę marzę o etapie wykończeniówki:/ jak przeżyję jakoś jeszcze tynki, wylewki i ocieplenie to wykończeniówka to bedzie pikuś:/ Akurat! Chyba nie czytałaś MSU;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.08.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Akurat! Chyba nie czytałaś MSU;) sama budowa to Pan Pikuś... wykończeniówka potrafi zabić chęć budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Oj tam, Esiak, głupoty gadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.08.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Jestem po prostu totalnie zmęczona tą całą szarpaniną.Chyba za dużo skumulowało mi się wszystkiego i po prostu nie daję rady.Chodzę podminowana, rozdrażniona - jakbym ciągle miała wielki PMS non-stop:/I sama siebie przestaję lubić. Jezu w końcu to napisałam - może teraz mi się polepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Luka, ale czym się denerwujesz? Powiedz gdzie ma byc grzejnik i finito. Elektrykę tez już macie dawno ustaloną i w trakcie realizacji. Nie steresuj sie, bo ci sił na szukanie lamp zabraknie;) Weź sobie wieczorem coś chlapnij. Od razu Ci bedize lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 może to po prostu kwestia atmosfery okołobudowlanej i rodzinnych ekhm animozji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.08.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ech Aga, ten grzejnik to z przypadku mi się śnił - ja się nim dawno przestałam przejmować.Pumpa ma rację, całokształt mnie dobija.A do tego jakiś kryzys wieku średniego się włączył albo co:confused: sorry ale smęcę, sama się nie poznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) ps. ja już naprawdę marzę o etapie wykończeniówki:/ ... wykończeniówka to bedzie pikuś:/ G U P I A Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 16.08.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Może odpuść na kilka dni temat budowy, niech się dzieje co chce. Może nic się nie zawali jak nie dopilnujesz tego osobiście. Wiem, na pewno nie będzie to łatwe ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts