agalind 16.08.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Ech Aga, ten grzejnik to z przypadku mi się śnił - ja się nim dawno przestałam przejmować. Pumpa ma rację, całokształt mnie dobija. A do tego jakiś kryzys wieku średniego się włączył albo co:confused: sorry ale smęcę, sama się nie poznaję Do wieku średniego to jeszcze masz chwilę Nie smęć tylko bierz sie w garsć. W takich momentach zawsze sobie myślę, że ktoś inny odwala jakieś numery a ja mam sie tym przejmować?! Never:no: Nie warto zycia marnować, bo " Ci inni" na pewno na to nie zasługują. Pomyśl sobie, że ktoś teraz siedzi sobie zadowolony i wpiernicza obiadek a Ty się zadręczasz. Odpuśc, mówię Ci, odpuśc sobie. Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 nie masz jakiejś czekolady w biurku? od razu by ci się lepiej zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Luka,przestan smucić, zeby bylo sie jeszcze czym przejmowac. Masz zdrowe dzieci, obydwoje macie prace, budujecie dom... nie wymyslaj sobie utrapien na silę, bo bede zmuszona Ci wybic to z glowy. Problemem jest głod w Afryce,koniec swiata, smierc i choroba, grzejnik moze co najwyzej być zagwozdką do rozwiazania, czy mam Ci dalej wybijac? Zupełnie niepotrzebnie rozkminiasz i rozkladasz na czynniki pierwsze.....wez sobie daj dzis na luz,posluchaj muzyki, lampka wina,dobre ciacho, kilka razy usmiechnij sie do siebie przed lustrem, ( nawet gdyby to mialo byc na sile). Popatrz jakie fajne masz zycie .... Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Luka,przestan smucić, zeby bylo sie jeszcze czym przejmowac. Masz zdrowe dzieci, obydwoje macie prace, budujecie dom... nie wymyslaj sobie utrapien na silę, bo bede zmuszona Ci wybic to z glowy. Problemem jest głod w Afryce,koniec swiata, smierc i choroba, grzejnik moze co najwyzej być zagwozdką do rozwiazania, czy mam Ci dalej wybijac? Po co rozkminiac te instalcje, od tego masz instalatorów Popieram:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.08.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 G U P I A I znowu racje masz:) Może odpuść na kilka dni temat budowy, niech się dzieje co chce. Może nic się nie zawali jak nie dopilnujesz tego osobiście. Wiem, na pewno nie będzie to łatwe ;( Tak zrobię Rocia, a raczej już tak robię - nie jeżdżę tam nawet. Do wieku średniego to jeszcze masz chwilę Nie smęć tylko bierz sie w garsć. W takich momentach zawsze sobie myślę, że ktoś inny odwala jakieś numery a ja mam sie tym przejmować?! Never:no: Nie warto zycia marnować, bo " Ci inni" na pewno na to nie zasługują. nie masz jakiejś czekolady w biurku? od razu by ci się lepiej zrobiło A no mam. Stara trochę ale za to moja ulubiona: gorzka ze skórką pomarańczową. Chcecie? Luka,przestan smucić, zeby bylo sie jeszcze czym przejmowac. Masz zdrowe dzieci, obydwoje macie prace, budujecie dom... nie wymyslaj sobie utrapien na silę, bo bede zmuszona Ci wybic to z glowy. Problemem jest głod w Afryce,koniec swiata, smierc i choroba, grzejnik moze co najwyzej być zagwozdką do rozwiazania, czy mam Ci dalej wybijac? Po co rozkminiac te instalcje, od tego masz instalatorów Popieram:yes: Macie rację dziewczyny. Potrzebny mi kop w zadek i tyle bo przesadzam. MSU no mówię ci że grzejnik juz mi zwisa i powiewa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 A no mam. Stara trochę ale za to moja ulubiona: gorzka ze skórką pomarańczową. Chcecie? Chcemy Macie rację dziewczyny. Potrzebny mi kop w zadek i tyle bo przesadzam. No i taką Lukę lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 16.08.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Luka,przestan smucić, zeby bylo sie jeszcze czym przejmowac. Masz zdrowe dzieci, obydwoje macie prace, budujecie dom... nie wymyslaj sobie utrapien na silę, bo bede zmuszona Ci wybic to z glowy. Problemem jest głod w Afryce,koniec swiata, smierc i choroba, grzejnik moze co najwyzej być zagwozdką do rozwiazania, czy mam Ci dalej wybijac? Zupełnie niepotrzebnie rozkminiasz i rozkladasz na czynniki pierwsze.....wez sobie daj dzis na luz,posluchaj muzyki, lampka wina,dobre ciacho, kilka razy usmiechnij sie do siebie przed lustrem, ( nawet gdyby to mialo byc na sile). Popatrz jakie fajne masz zycie .... A wiesz, że podobnie się pocieszam Jak mi przychodzi do głowy jak ja to mam źle, a inni lepiej, to znajduję powody, że ci co to niby mają lepiej w niektórych kwestiach mają gorzej i jednak wolę moje życie i moją rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 No i fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ja bym wolała wedlowską z truskawkami także z jakiejś zleżałej gorzkiej Cię nie obeżrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ja bym wolała wedlowską z truskawkami także z jakiejś zleżałej gorzkiej Cię nie obeżrę Nie ma to jak gorzka alpen gold z wiśniami:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.08.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Terravita mleczna z tego mleka od krowy, co u Agalind po podworku łazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.08.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Terravita mleczna z tego mleka od krowy, co u Agalind po podworku łazi Dobrze, że to byk nie był, bo byś czekolady nie miała:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ja z czekolad uznaję tylko milkę i wedel, inne są dla mnie nieczekoladowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Przyszłam na milkę truskawkową i o żadnych grzejnikach nie chce słyszeć Luka, witaj w klubie, ja też potrafię się zadręczać pierdołą, no właśnie pierdołą Esiak, znów się z Tobą nie zgodzę Wykończeniówka to Pan Pikuś, wystarczy powiedzieć chcę to:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Właśnie Ardea, grunt to wiedzieć czego się chce a ja chciałam obwieścić że nadejszła wiełkopmna chwiła i .... zasialiśmy dzisiaj część trawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 16.08.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Tylko mi nie mówcie, że łatwo się Wam było zdecydować co chcecie Jak dla mnie wybór jest przeogromny i ja dopiero w domu mogę powiedzieć czy mi się coś podoba (jak już nie ma konkurencji)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Rocia ja tam jestem bardzo zdecydowana kobieta, czasami to mam wrażenie (patrząc na mój charakter) że powinnam być facetem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Nie miałam żadnych wątpliwości, wielu wyborów dokonał mały budżet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Pumpalunko, fajnie masz już z trawką, gdy ktoś myśli o ogrodzie tzn., że już mieszka na całego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja nie myślę o ogrodzie, ja po prostu wiem że musimy zasiać trawę bo nam zielsko w kolano urośnie. Najbardziej teraz myślę o tym by odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts