Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Ech Aga, ten grzejnik to z przypadku mi się śnił - ja się nim dawno przestałam przejmować.

Pumpa ma rację, całokształt mnie dobija.

A do tego jakiś kryzys wieku średniego się włączył albo co:confused:

sorry ale smęcę, sama się nie poznaję

Do wieku średniego to jeszcze masz chwilę;) Nie smęć tylko bierz sie w garsć. W takich momentach zawsze sobie myślę, że ktoś inny odwala jakieś numery a ja mam sie tym przejmować?! Never:no: Nie warto zycia marnować, bo " Ci inni" na pewno na to nie zasługują.

Pomyśl sobie, że ktoś teraz siedzi sobie zadowolony i wpiernicza obiadek a Ty się zadręczasz. Odpuśc, mówię Ci, odpuśc sobie.

Edytowane przez agalind

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Luka,przestan smucić, zeby bylo sie jeszcze czym przejmowac. Masz zdrowe dzieci, obydwoje macie prace, budujecie dom... nie wymyslaj sobie utrapien na silę, bo bede zmuszona Ci wybic to z glowy. Problemem jest głod w Afryce,koniec swiata, smierc i choroba, grzejnik moze co najwyzej być zagwozdką do rozwiazania, czy mam Ci dalej wybijac? Zupełnie niepotrzebnie rozkminiasz i rozkladasz na czynniki pierwsze.....wez sobie daj dzis na luz,posluchaj muzyki, lampka wina,dobre ciacho, kilka razy usmiechnij sie do siebie przed lustrem, ( nawet gdyby to mialo byc na sile). Popatrz jakie fajne masz zycie .... Edytowane przez MusiSieUdac

Luka,przestan smucić, zeby bylo sie jeszcze czym przejmowac. Masz zdrowe dzieci, obydwoje macie prace, budujecie dom... nie wymyslaj sobie utrapien na silę, bo bede zmuszona Ci wybic to z glowy. Problemem jest głod w Afryce,koniec swiata, smierc i choroba, grzejnik moze co najwyzej być zagwozdką do rozwiazania, czy mam Ci dalej wybijac? Po co rozkminiac te instalcje, od tego masz instalatorów

Popieram:yes:

G U P I A :lol2:

I znowu racje masz:)

Może odpuść na kilka dni temat budowy, niech się dzieje co chce. Może nic się nie zawali jak nie dopilnujesz tego osobiście. Wiem, na pewno nie będzie to łatwe ;(

Tak zrobię Rocia, a raczej już tak robię - nie jeżdżę tam nawet.

Do wieku średniego to jeszcze masz chwilę;) Nie smęć tylko bierz sie w garsć. W takich momentach zawsze sobie myślę, że ktoś inny odwala jakieś numery a ja mam sie tym przejmować?! Never:no: Nie warto zycia marnować, bo " Ci inni" na pewno na to nie zasługują.

nie masz jakiejś czekolady w biurku? od razu by ci się lepiej zrobiło

A no mam. Stara trochę ale za to moja ulubiona: gorzka ze skórką pomarańczową.

Chcecie?

Luka,przestan smucić, zeby bylo sie jeszcze czym przejmowac. Masz zdrowe dzieci, obydwoje macie prace, budujecie dom... nie wymyslaj sobie utrapien na silę, bo bede zmuszona Ci wybic to z glowy. Problemem jest głod w Afryce,koniec swiata, smierc i choroba, grzejnik moze co najwyzej być zagwozdką do rozwiazania, czy mam Ci dalej wybijac? Po co rozkminiac te instalcje, od tego masz instalatorów

Popieram:yes:

Macie rację dziewczyny.

Potrzebny mi kop w zadek i tyle bo przesadzam.

MSU no mówię ci że grzejnik juz mi zwisa i powiewa;)

Luka,przestan smucić, zeby bylo sie jeszcze czym przejmowac. Masz zdrowe dzieci, obydwoje macie prace, budujecie dom... nie wymyslaj sobie utrapien na silę, bo bede zmuszona Ci wybic to z glowy. Problemem jest głod w Afryce,koniec swiata, smierc i choroba, grzejnik moze co najwyzej być zagwozdką do rozwiazania, czy mam Ci dalej wybijac? Zupełnie niepotrzebnie rozkminiasz i rozkladasz na czynniki pierwsze.....wez sobie daj dzis na luz,posluchaj muzyki, lampka wina,dobre ciacho, kilka razy usmiechnij sie do siebie przed lustrem, ( nawet gdyby to mialo byc na sile). Popatrz jakie fajne masz zycie ....

A wiesz, że podobnie się pocieszam :) Jak mi przychodzi do głowy jak ja to mam źle, a inni lepiej, to znajduję powody, że ci co to niby mają lepiej w niektórych kwestiach mają gorzej i jednak wolę moje życie i moją rodzinę :)