agalind 21.08.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Luka, a wylewki bedzie robiła ta sama ekipa co tynki? Dogadałaś sie z hydraulikiem? Kiedy wchodzi na rozkładanie C.O.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.08.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 My tynki mieliśmy robione w październiku dopiero także to zupełnie inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.08.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Tego Ci życzę. U nas w zeszłym roku było beznadziejne lato i piękna jesień, w tym roku zapowiada się powtórka. Nie dziękuję, może musiałabym jakieś odprawić za Polską Złotą Jesień?? Luka, a wylewki bedzie robiła ta sama ekipa co tynki? Dogadałaś sie z hydraulikiem? Kiedy wchodzi na rozkładanie C.O.? Wylewek oni nie robią, bierzemy kogoś innego. Ale na razie nie ustalam terminu bo to jak zwykle złożona sprawa;) Zobaczymy jak długo będą robione tynki, potem mam dać znać hydraulikowi kiedy mógłby, hydraulik się ustosunkuje do tego terminu i wtedy mniej więcej będzie wiadomo kiedy wylewki. A C.O. to on już częściowo rozłożył niestety:/ My tynki mieliśmy robione w październiku dopiero także to zupełnie inna bajka. A wylewki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.08.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Luka, tynki u nas zajęły niecały tydzień i było po sprawie. U Ciebie więcej metrów, ale powinni się uwinąć szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.08.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 wylewki w jeden, max 2 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.08.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Łukasz (pan Tynek) mówił że ma dla nas zarezerwowane 2 tyg ale początkowo była mowa o cem-wap na całość. Teraz nie dość że tynki w większości gipsowe (a więc mniej pracochłonne) to jeszcze odeszło mu 250m2 piwnicy więc mam nadzieję że do końca przyszłego tyg skończą. W czwartek podjadę i z nim pogadam jakby to widział, wtedy się będę dogadywać z hydraulikiem. Fajnie byłoby do końca września zamknąć temat . W sobotę przyjeżdża pan od poddasza pogadać i wycenić (dzięki Esiak za ułatwienie mu kontaktu;)) Jak ja go nazwę? Pan Profil? Pan Płyta Gipsowo-Kartonowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.08.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Jak ja go nazwę? Pan Profil? Pan Płyta Gipsowo-Kartonowa?? Pan Arek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.08.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Czekałam az to napiszesz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.08.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ale jak będę tynki, wylewki i opłytowane poddasze to będzie pięknie, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.08.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ale jak będę tynki, wylewki i opłytowane poddasze to będzie pięknie, nie?? to już tylko malować i kłaść podłogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.08.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 No właśnie:) Ale zejdźmy na ziemię, dziś po południu jadę wynosić w domu to co przeszkadzające. Już się tam widzę w tym upale:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.08.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 U nas były tynki cem-wap. ręcznie mieszane i niecały tydzień im zeszło, więc gipsowe gotowe szybko zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.08.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Oj, pewnie będziesz miała kogoś do pomocy Luka Już niedługo i będziesz miała tak domowo w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.08.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 ja przepraszam bardzo ale gdzie jest kawa????? zapuszczasz się Luka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.08.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Też bym sie z checią napiła, tylko gospodyni brak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.08.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 ja przepraszam bardzo ale gdzie jest kawa????? zapuszczasz się Luka... właśnie wstawiłem czajnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.08.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 jaką pijecie Panie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.08.2012 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ja poproszę rozpuszalną z dużą ilością mleka:) A do tego proponuję świeżą bagietkę z masłem i konfiturą jeżynowo-malinową, mniam Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.08.2012 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Kurde muszę jechać do rolnika. A potem się urywam do domu - tylko mój szef jeszcze o tym nie wie;)Muszę jechać na budowę bo to co wczoraj posprzątałyśmy z Wiką to igła w stogu siana:/ A wyniosłyśmy z góry cały taras desek i belek:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.08.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ja poproszę rozpuszalną z dużą ilością mleka:) A do tego proponuję świeżą bagietkę z masłem i konfiturą jeżynowo-malinową, mniam Cześć a to pijasz taką jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts