Lukarna 24.08.2012 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Cześć Aga, a jaką pijasz? A ze stażystkami tak bywa:) Ja muszę teraz jedną przyjąć i powiem Wam że bardzo mnie stresuje podejmowanie decyzji czy dana osoba się nadaje:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 ja niestety też przerabiam praktykantów, nie lubię tego straaaaaaasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2012 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 No tak, ale gdzieś się muszą nauczyć pracować, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ciekawe jak tam moje tynki:cool: Brakuje mi tupiącej emoty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 a teść nie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.08.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Rocia musisz wcześniej wstawać Oszalałaś!? Jeszcze wcześniej? Wstaję o 5 Brakuje mi tupiącej emoty:) Służę uprzejmie http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d030.gif Mogę potupać za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2012 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 a teść nie na budowie? Na budowie oczywiście. Chociaż wczoraj znów się ostro ścięliśmy i znów się odgrażał że już więcej nie przyjedzie;) Już to na mnie nie działa Oszalałaś!? Jeszcze wcześniej? Wstaję o 5 o 5?? nie cierpię wstawac rano ale od wrzesnia mnie to czeka:( Służę uprzejmie http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d030.gif Mogę potupać za Ciebie Nie Rocia ja bym wolała taką tupiącą z niecierpliwościa:D:D:D Dwoma nogami najlepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Dochodzi 23 a tu zero informacji jak się spisał Pan Tynek; koleżanka nas zaniedbuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.08.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 w związku z tym, że Luka się opuszcza a ja spać nie mogę to dzisiaj przyniosłam kawę z dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.08.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Cześć Wczoraj nic nie napisałam bo nie pojechałam w końcu na budowę. Pojechałam dzisiaj - i się rozczarowałam, chyba miałam za duże wymagania;) Wczoraj Panowie skończyli po prostu narożniki na górze i pozaklejali tynkiem w niektórych miejscach ściany - nie wiem dlaczego. Zasiatkowali resztę okien i słupów. I zdążyli otynkowac jedynie sufit w kuchni:) Jeszcze dłuuuga droga przed nimi. ps. Pumpa z tych filiżanek to trzeba chyba bardzo szybko kawę pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.08.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Może to po prostu takie prace przygotowawcze, żeby później już mogli iść równo i szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 26.08.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Pogoda dziś taka forumowa Chodzę po wątkach, a tu pustki. Czyżby u Was pogoda dopisywała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 U mnie właśnie piękny różowo - pomarańczowy zachód słońca:) Luka jaka Ty jesteś niecierpliwa Spoko najpierw szpryce rzucają i wyprowadzają kąty. U mnie, mimo że z gotowej mieszanki maszynowo to prawie dwa tygodnie zeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.08.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Luka, nie panikuj. Najpierw muszą szpryce rzucić i narożniki wyprowadzić, Potem to już leci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.08.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Lukarna, tylko niech robią po jednym pomieszczeniu naraz... po zrobieniu na gotowo, lecisz z łatą i kątownikiem i sprawdzasz czy wszystko gra...jak jest dobrze jadą z kolejnym pomieszczeniem, jeśli nie poprawka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 27.08.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Hej, wpadam bardzo nieregularnie a czasem tylko podczytuję bez komentowania bo tyle piszecie że szok Lukarna piękne te okna na bramie widać najlepiej kolorystykę, choć wiadomo od nasłonecznienia zależy jak to wygląda Niedługo mnie dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.08.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Esiak to ja widzę, że my nieźli laicy, nie sprawdziliśmy tynkarzy ani łatą ani kątownikiem. Potem tylko przy nas wykonawca przeleciał właśnie z tym sprzętem po pomieszczeniach i tyle. Kurcze ja bym nawet nie wpadła na pomysł żeby to sprawdzać. jakoś zbyt dużej wagi najwyrażniej do kąta idealnie prostego nie rpzywiązuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.08.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Esiak to ja widzę, że my nieźli laicy, nie sprawdziliśmy tynkarzy ani łatą ani kątownikiem. Potem tylko przy nas wykonawca przeleciał właśnie z tym sprzętem po pomieszczeniach i tyle. Kurcze ja bym nawet nie wpadła na pomysł żeby to sprawdzać. jakoś zbyt dużej wagi najwyrażniej do kąta idealnie prostego nie rpzywiązuję ja jestem mądry po szkodzie... nasze tynki wyglądały ładnie do czasu aż wyszło, że prawie nigdzie nie mamy kąta prostego tak, że uprzedzam aby Luka była zadowolona później, anie tak jakmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.08.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 a Tobie robiła ta sama ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.08.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 nie...u mnie tynki robili moich murarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts