Rocia 28.08.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 A mi sie wydaje, że szaro i jasno:D Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.08.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Salon z ekspozycją pd-zach będzie wystarczająco doświetlony. Dokładnie Wy to potraficie człowieka na duchu podnieść Dzwonił Pan Tynek, jutro robią nasza sypialnie i pokój Marcina a od czwartku zaczynają kłaść cem-wap. Jeszcze trochę i wszędzie będzie gładko i szaro-kremowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.08.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Wy to potraficie człowieka na duchu podnieść A Ty myślałaś, że od czego my tu jesteśmy Żeby się wspierać, doradzać, ... NA DOBRE I NA ZŁE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.08.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Jescze się ucieszysz, że masz daszek osłaniający salon, zwłaszcza latem, ja mam podobną ekspozycję i wielkie okna, dlatego koniecznie będą żaluzje, a latem coś a la pergoletta. Zanim ocenisz kolor tynków, daj im szansę wyschnąć - zbieleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Zaczekam kilka dni i dopiero pojadę żeby zobaczyć całość na gotowo:) Wieści przedszkolne:Dziś dzieci po raz pierwszy zostały same na 2 godz:)M został chętnie, bez problemu. Jak go odbierałam to Pani mówiła że wszytsko było OK: nie płakał, bawił się ładnie i był grzeczny:)Pierwsze koty za płoty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.08.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 My zaczynamy we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.08.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Przyniosłam coś słodkiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 fajnie, że wszystko idzie do przoduNapisz jeszcze laikowi o co chodzi z wykończeniem tynków gipsowych tym co na wiosnę planujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2012 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 My zaczynamy we wtorek Przedszkole we wtorek? fajnie, że wszystko idzie do przodu Napisz jeszcze laikowi o co chodzi z wykończeniem tynków gipsowych tym co na wiosnę planujecie Pan wykończeniowiec mi powiedział, że na tynki cem-wap "daje się" dwie warstwy jeszcze: szpachlę i coś tam jeszcze, a na gipsowe tylko coś tam jeszcze;) To Ci teraz powiedziałam jak laik laikowi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.08.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Przedszkole we wtorek? Szkołę - zerówkę. No niby rozpoczęcie w poniedziałek, ale sami zostają od wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 A Twój Marcin (bp Ty też masz Marcina o ile dobrze kojarzę?) wcześniej nie chodził do przedszkola? Wera na razie nie może się doczekac szkoły. Codziennie mi marudzi kiedy i kiedy. Ciekawe kiedy jej ten entuzjazm przejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Mój młody też się cieszy na przedszkole a chyba najbardziej z tego że wszyscy jego koledzy z grupy będą w pięciolatkach a on w zerówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Ale bym się piwa napiła... Myślicie że wypada mężowi ostatnie z lodówki wyciągnąć?? Ale w końcu to wspólnota majatkowa nas obowiązuje nie?? ps. ja ze swojej zerówki pamiętam tylko jak wyglądała sala i że baaaardzo spodobała mi się taka biało-niebieska mozaika z trójkątów - w przedszkolu takiej nie mieliśmy:) i tylko we dwie z koleżanką z naszej grupy przedszkolnej chodziłyśmy do "szkolnej" zerówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.08.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Wypada:) Na zdrowie:) Ja swoje przedszkole przepłakałam, a moje dziecko je uwielbia i nawet nie uroniła jednej łezki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 mój mały idzie do zerówki przedszkolnej, ja przedszkola nie lubiłam, córa też wyła całe 4latki za to mały uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Ja miałam to szczęście że szłam do przedszkola ze swoją przyjaciółką z życie prenatalnego jeszcze:) nasze mamy sie przyjaźniły od lat...I Weronika też szła do przedszkola z córką mojej wieloletniej koleżanki:) i też się znały "od zawsze". Teraz była trochę rozpacz bo Kasia została w przedszkolu a Wera do szkoły. Ale spotykać się chca bardzo czesto przez co my z kumpelą tez mamy czas na pogaduchy:) a tak może by się nasze drogi rozeszły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2012 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 To się Najmłodszy nachodził do przedszkola:/Dziś w nocy obudził się z płaczem - ból gardła, katar i gorączka - nie mierzyłam ile ale czoło miał dosyć ciepłe:/ Rano wstał w dobrym humorze, ale katar ma i nie chcę żeby jakiś dziecko się zaraziło od niego:/ A jak mu powiedzialam, że dziś do przedszkola nie pójdzie to powiedział: ja ciem do kola, TELAŚ!!!To może mu się tam faktycznie podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.08.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 A Twój Marcin (bp Ty też masz Marcina o ile dobrze kojarzę?) wcześniej nie chodził do przedszkola? Wera na razie nie może się doczekac szkoły. Codziennie mi marudzi kiedy i kiedy. Ciekawe kiedy jej ten entuzjazm przejdzie? No właśnie nie chodził. Teraz zaczynamy od razu na poważnie (z całą dość kosztowną wyprawką). Mój też już chyba od 2 tyg. odlicza dni. Zobaczymy co będzie jak już zacznie chodzić ps. ja ze swojej zerówki pamiętam tylko jak wyglądała sala i że baaaardzo spodobała mi się taka biało-niebieska mozaika z trójkątów - w przedszkolu takiej nie mieliśmy:) i tylko we dwie z koleżanką z naszej grupy przedszkolnej chodziłyśmy do "szkolnej" zerówki Ja ze swojej zerówki pamiętam znienawidzone łazanki na obiad Do dziś czuję ten "zapach" Oj dużo czasu upłynęło zanim je na nowo polubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.08.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Jak Marcin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dzięki:) Marcin OK. Trochę jeszcze katar ma więc dzisiaj jeszcze nie poszedł też, ale mam nadzieję że do poniedziałku się wykuruje. Niech ta moja kumpela już wraca z tego urlopu bo zwariuję - a tu jeszcze tydzień Wczoraj byłam zajrzeć na budowę, tynki mamy w: - salonie - kuchni i spiżarni - sypialniach i garderobach - małym pokoju na dole (nie zrobiłam tam zdjęć elektryki cholera:/) Dzisiaj powinni zacząć cem-wap. U nas dziś od rana, chyba nawet od nocy leje non stop:( ps. nawet zdjęć nie pokazuję bo tynki mokre i wyglądają brzydko. Zaczekam aż wyschną i zbieleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts