Ardea 31.08.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Zdrówka dla Marcinka:hug: I wytrwałości dla Ciebie, ja też już od 2 dni pracuję i jakoś się ogarnąć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2012 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Marcin już lepiej, dziękuję. Jeszcze katar wytępić muszę:/ Fajnie że jest weekend. Chociaz pracowity się zapowiada. Muszę zrobić pół wakacji odkładany przegląd szadki Weroniki żeby jej zrobić miejsce na książki;)I ogólne przygotowania poczynić do startu w nowy rok... szkolny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.08.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Duże masz już dzieci, dwie córki w wieku szkolnym to zobowiązuje;) Weronika nie ma obaw przed nową szkołą, bo Wika to pewnie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ardea jak chodziłam na zebrania w przedszkolu u Wiktorii to byłam jedną z młodszych mam;) teraz jak idę do Marcina to jestem jedną ze starszych;) Weronika nie ma żadnych obaw, nie może się wręcz doczekać i codziennie marudzi że ona już chce do szkoły:)Mam nadzieję że wystarczy jej tego zapału na trochę chociaż...Być może jej zapał i entuzjazm wynikają z niewiedzy - tak naprawdę to ona chyba nie do końca wie jak będzie wyglądała szkoła i nauka. A Wiktoria? Niby się nie denerwuje ale chyba ma pewne obawy, nasłuchała się od starszych roczników nt niektórych nauczycieli;) i ogólnie do naszego LO była średnio nastawiona. Niestety to jedyna szkoła z profilem humanistycznym a tylko taki wchodził w grę...Zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.08.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Pracuję teraz przy komputerze i zerkam na FM, ale jakoś ciągle mnie wyrzuca:( Wiki niech nie słucha innych, tylko sama sobie wyrobi zdanie, bo niby młodzież postępowa (co mnie obchodzi co inni gadają a jednak;)) Dobre nastawienie to połowa sukcesu:) Ja wg siebie nie jestem młodą mamą przedszkolaka, ale na tle grupy raczej młodą - jakąś mamy wysoką średnią wieku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Tak tez jej tłumaczę, że niech nie zakłada na wstępie że będzie tak lub inaczej.Najbardziej chce mi się śmiać (ale oczywiście usmiecham się jedynie w duchu) jak Wika mi opowiada jakie to "dorosłe" rady daje jej chłopak:) Sam rok temu skończył szkołę średnią ale przemawia przez niego "doświadczenie":) Kurcze czasami wydaje mi się to wszystko jak w jakimś matrixie... czyje to dzieci? takie duże? dlaczego ta budowa? to JA się buduję? praca?Przecież to nie może być MOJE życie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.08.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ja też nie mogę uwierzyć czasami, że już jestem dorosła, ba - zaczynam się starzeć Czasami wszystko jest takie odrealnione. Gdy wróciłam z urlopu do pracy to usłyszałam pytania jak mi się mieszka i zdziwienie, że jeszcze nie?! Całe mnóstwo rad, po co elewacja - najpierw środek, po co ogrodzenie - najpierw środek;) Z kolei teściowa uważa, ze budujemy na łapu capu, gdzie nam się tak pali. Fajnie mieć tylu doradców, ludzi dobrej woli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.08.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Yuupiii Ale piękna będzie Twoja kuchnia Asiu BARDZO mi się podoba . Świetna wizualizacja I... będzie CEGŁA http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Będę mocno trzymała kciuki, by zmaterializowała się szybciej niż marzysz Ślicznie dziękuję za dedykację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 01.09.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Witam Przyglądam się wizualizacji i domyślam się, że na prawo od piekarnika będzie lodówka?? też tak chciałam ułożyć, ale okazało się, że dla lodówki bliskie sąsiedztwo piekarnika nie jest wskazane.. chociaż u Was chyba będzie lodówka w zabudowie a u nas wolnostojąca, więc może stąd ta różnica PozdrawiamK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.09.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Witaj ponownie Ewo Dziękuję za komplementy:) chociaz tez za wizualizację należą się Karoli a nie mnie:) Więc dziękuję w jej imieniu:) Ale przyznam szczerze i bez bicia że cegła to pomysł Karoli, a ja do końca nie jestem do niej przekonana. Jak pisałam w Dzienniku kolory, materiały i faktury stoją pod wielkim znakiem zapytania. Zobaczymy w przyszłym roku:) Witaj Kamila Tak, na wizualizacji jest lodówka obok piekarnika. Też długo wzbraniałam się przed takim ustawieniem ale w mojej mało ustawnej kuchni inaczej się nie dało jeżeli chce mieć piekarnik w słupki. Elfir radziła mi że można dać podwójna płytę meblową pomiędzy obydwa słupki (lodówka będzie w zabudowie) Ale stolarz twierdzi że nie ma potrzeby. Że sprzęty do zabudowy są do tego przystosowane i że gorzej byłoby postawić lodówkę obok zmywarki... A tak w ogóle jakas kawa w to smętne sobotnie przedpołudnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.09.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Bardzo lubię takie połączenie: białe fronty, ceglana ściana i drewno na podłodze:) (jak w mojej sypialni;)) Jeżeli nie masz zastrzeżeń estetycznych do rozplanowania to o funkcjonalność możesz być spokojna, lodówka przy piekarniku to żaden problem, zlew wciśnięty w narożnik też ok. bo w sumie tylko ociekacz wchodzi w róg - będzie wygodnie i zmieścił się Twój wymarzony stół, a kuchnia jest przytulna. Zrealizuj ją szybko, bo aż korci, żeby zobaczyć gotową U nas pada, piję drugą kawę i wracam do pracy, a tak mi się nie chce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.09.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Witam Przyglądam się wizualizacji i domyślam się, że na prawo od piekarnika będzie lodówka?? też tak chciałam ułożyć, ale okazało się, że dla lodówki bliskie sąsiedztwo piekarnika nie jest wskazane.. chociaż u Was chyba będzie lodówka w zabudowie a u nas wolnostojąca, więc może stąd ta różnica Pozdrawiam K. My mamy lodówkę w zabudowie i też bezpośrednio sąsiaduje z piekarnikiem, stolarz powiedział że grunt aby pomiędzy nie była cienka płyta tylko grubsza podwójna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.09.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Lukarna dotarłam do wizualizacji, fajnie a nawet baaaardzo fajnie się prezentuje kuchnia. Moje pierwsze marzenie to były białe szafki i drewniany blat ale w trakcie mi się przebetonowało Co do górnej tam nad płytą to ja bym była za 60, okap chyba jednak lepiej jak jest nad całą płytą no i podejrzewam, że wybór miałabyś większy przy zakupie w rozm. standardowym. Lodówkę planujesz w zabudowie czy wolnostojącą, zwykłą czy pokusisz się na sbs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.09.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 A ja myślałam, że to taka piękna wizualizacja już "zaklepanego" układo-wyglądu . W takim razie propozycja Karoli bardzo mi się podoba Mnie wzięło na cegłę jakiś rok temu i teraz chciałabym ją wszędzie - muszę się opanować . U siebie planuję taką samą kolorystykę, tylko z Ikea zniknęły ostatnio dębowe blaty i nie wiem czy wrócą Wiem, że można je zamówić gdzieś indziej, ale te bardzo mi się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.09.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Super rozplanowana kuchnia Duża, a chyba niełatwo ją urządzić żeby była funkcjonalna, Tobie się to udało Myślałam, że tylko ja się biję z myślami jakie kolory w kuchni, mam dwie wersje (kolorystyczne) i nadal nie jestem zdecydowana A od tego zależy co na podłogę i na ściany. Ale byłaś i widziałaś jaka burza mózgów Wielka w tym zasługa Ewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2012 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witam się grzecznie z nad śniadania:) Zaraz budzę dzieci i zaczynamy:)Marcin dziś pierwszy raz na 6godzin do przedszkola, Weronika tylko na "zapoznanie" jak to ona mówi:)Uprzejmie proszę o trzymanie kciuków. ps. dziękuję za opinie co do kuchni. Ona faktycznie mała nie jest ale cięzko było w niej cos wykombinować sensownego - zresztą nie raz Was o to męczyłam;)Pumpa lodówka będzie w zabudowie - na sbs-a nie wystarczy nam miejsca niestety:(W razie W będzie druga lodówko-zamrażarka w piwnicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.09.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Cześć Esiak, ja ze spóźnioną kawą przyszłam:) Wieści przedszkolno-szkolne:) Rano spoko: i w przedszkolu (Marcin uśmiechnięty od rana ) i w podstawówce (Weronika trochę zawiedziona że się nie uczyli dziś) i w liceum (dostałam smsa: hurra przenieśli mnie na hiszpański) Ale kciuki możecie trzymać nadal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 03.09.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Przyszłam się przywitać, życzyć powodzenia w szkole i zachwycić się cegiełką w kuchni. KOcham cegiełki! No i na koniec pozazdrościć powierzchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.09.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 a no tak, Ty dzisiaj zaczynasz potrójnie powodzenia dla dzieciaków i wieeeeele cierpliwości dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts