Esiak 08.09.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 szuflady np blum tandembox, w zależności od szerokości mają różne obciążenia, nawet do 80kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.09.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Ja mam zlew w rogu, zwykły jednokomorowy z ociekaczem (właśnie ociekacz jest w rogu) i użytkuje się całkiem dobrze. U Ciebie będzie chyba jeszcze lepiej bo ociekacz będziesz mieć po prawej stronie, a ja mam po lewej Mój Marcin w czwartek też przyszedł z naganą- żółtym sercem. Podobno za głośno wyrzucał klocki z pudełka Tak mi przynajmniej powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Esiak widzisz, zamiast poszukać o blumie to od razu do Was lecę z każdą pierdołą Rozleniwiło mnie to forum:) Rocia Marciny to łobuziaki:) Jeszcze nie raz nam cos wywiną Śniła mi się dziś moja kuchnia-której-nie-ma i cały dół ogólnie... I było tak: - kuchnia biała, lakier ale z taką opaską dookoła orzechową - blat orzechowy (wchodzi w okno więc wygladało to fajnie) - płytki podłogowe szare - takie same płytki w wiatrołapie, korytarzu i łazience - panele jasne w salonie(cos takiego jak ma Pinacolada) - schody jasne jak panele - drzwi wewnetrzne orzechowe... Co o tym myslicie? ps. Pumpa to ta wersja co Cie nia kiedyś męczyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.09.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 skoro już ci się ta wersja śni to znaczy że to jest TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.09.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 - panele jasne w salonie(cos takiego jak ma Pinacolada) ) pamietacie te wszystkie dywagacje na temat v fugi w panelach czy aby wody przy myciu nie będą łapać? Otóż mogę już Wam z całą pewnością powiedzieć , że nie Po moim zalaniu spuchły tradycyjne łączenia (poprzeczne) a podłuzna v-fuga nie ruszona Tak więc spoko-loko Musi to byc jakoś zaimregnowane Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.09.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Nikt nie skomentował moich spostrzeżeń nt. magica i le mans - Aga masz to i to może się wypowiesz:) Przecież niedawno pisałam o tym, ze le mans pojemniejszy:) Kształt ma "niekanciasty" i to może sprawiać wrażenie, że więcej na magica postawisz, ale tak nie jest:no: Wg. mnie le mans wygrywa też poręcznoscią. Nie musisz całego mechanizmu wyciagać żeby z końca coś wyjąć, wystarczy jedną "półkę". U nas byly 2 narozniki do zagospodarowania i wybralam oba rozwiazania bo tak mi pasowalo pod wzgledem rozplanowania gdzie co bedzie stało w szafce. Gdybym miala 1 naroznik wybralabym le mans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.09.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ja jutro też wstaję o świcie... Zrobię mężowi śniadanie do pracy i uciekam z powrotem pod ciepłą kołdrę A to sam sobie śniadania zrobić nie może? Mnie by z łóżka nie wyrwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.09.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 (edytowane) Mówisz że mam?? Jak mam to ślę Ja chyba mam blokadę na maile od Ciebie Czy w szufladach 80 można trzymać talerze i inne cięzkie rzeczy? Bo tak sobie teraz myślę, siedzę przy biurku 80 i ono małe nie jest. Jak by taka szufladę zapakować po brzegi "porcelaną" to nie będzie protestowa Wszytskie talerze, miski, dzbanki mam w szufladach (prawie 80cm) i nic sie nie dzieje. Tak jak pisał Esiak tandemboxy Bluma mają spory udźwig. Śniła mi się dziś moja kuchnia-której-nie-ma i cały dół ogólnie... I było tak: - kuchnia biała, lakier ale z taką opaską dookoła orzechową - blat orzechowy (wchodzi w okno więc wygladało to fajnie) - płytki podłogowe szare - takie same płytki w wiatrołapie, korytarzu i łazience - panele jasne w salonie(cos takiego jak ma Pinacolada) - schody jasne jak panele - drzwi wewnetrzne orzechowe... Co o tym myslicie? Myslę, ze już wszystko zaplanowałaś i teraz tylko czekać na realizację Edytowane 10 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 10.09.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Takie dokładne sny o kuchni? To jakaś nowa bardziej zaawansowana forma wizualek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.09.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Luka, a wiesz, że ja sobie nawet wyobraziłam Twoją kuchnię i bardzo mi się spodobało to, co zobaczyłam:) Takie senne wizki są super, bo można dotykac wszystkiego, wiem, bo też mi się śnią Szuflady będę miała 90, a moja kumpela ma 120 i dają radę, więc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.09.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Takie senne wizki są super, bo można dotykac wszystkiego, wiem, bo też mi się śnią Jak mi się przypomni moja senna wizka kuchenna (wściekły róż frontów i lodówka w granatowej skórze:lol2:) to dostaję gęsiej skórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.09.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Aga, aż strach położyc się spac:D granatowa skórzana lodówka - rządzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.09.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Aga, aż strach położyc się spac:D granatowa skórzana lodówka - rządzi;) Wrażenia niezapomniane - to na pewno;) Rzadko kiedy pamiętam sny ale ten do końca życia zapamiętam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.09.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 skoro już ci się ta wersja śni to znaczy że to jest TO Myślę że jestem bardzo blisko doprecyzowania szczegółów:) pamietacie te wszystkie dywagacje na temat v fugi w panelach... Świetna informacja:) Bo trochę się tej fugi obawiałam... A to sam sobie śniadania zrobić nie może? Mnie by z łóżka nie wyrwał Pewnie może ale jakoś tak z przyzwyczajenia mu robię... A wiesz jaka to frajda mieć swiadomość że wstałam ale mogę z powrotem wskoczyć do łózka?? Ja chyba mam blokadę na maile od Ciebie Zaraz spróbuję Wszytskie talerze, miski, dzbanki mam w szufladach (prawie 80cm) i nic sie nie dzieje. Tak jak pisał Esiak tandemboxy Bluma mają spory udźwig. Myslę, ze już wszystko zaplanowałaś i teraz tylko czekać na realizację Zaparzyć melisę, duuuuzo melisy i czekać... Takie dokładne sny o kuchni? To jakaś nowa bardziej zaawansowana forma wizualek? Ja po prostu tam byłam Domi:) Chodziłam po wykończonym parterze mojego domu:) Luka, a wiesz, że ja sobie nawet wyobraziłam Twoją kuchnię i bardzo mi się spodobało to, co zobaczyłam:) Takie senne wizki są super, bo można dotykac wszystkiego, wiem, bo też mi się śnią NIe, nie dotykałam:) Może muszę bardziej intensywnie zacząć mysleć o wnetrzach:) Szuflady będę miała 90, a moja kumpela ma 120 i dają radę, więc spoko. Nie wiem skąd mi sie wzięła obawa o wytrzymałość szuflad... Jak mi się przypomni moja senna wizka kuchenna (wściekły róż frontów i lodówka w granatowej skórze:lol2:) to dostaję gęsiej skórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.09.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 u mojej koleżanki do dolnej szuflady to bliźniaczki wchodzą i nic się nie urywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 No dobra kochanieńkie -telegraficzny skrót dla zarobionej malki - poproszę Bry Słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.09.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 No dobra kochanieńkie -telegraficzny skrót dla zarobionej malki - poproszę Bry Słoneczka No, ja bym tez jakim skrotem telegraficznym się zadowoliła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.09.2012 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Witam Panie:) Skrót - na życzenie: Tynki somInwestorce podobają się średnio, Kierownikowi bardzo, Inwestorowi - jak wiatr zawieje.Na razie teściu przekuwa podejścia do wody, potem położą izolację na podłogi i wtedy wejdzie hydraulik.Kiedy? Nie wiadomo.Tyle budowlanie. A domowo?Marcin zajarzył że można płakać jak się nie chce iść do przedszkola. Się napatrzył cały poprzedni tydzień na rycząco-kwilące trzylatki i próbuje naśladować.Ale nieudolnie i tylko przed wejściem na salę.Wera (jeszcze) kocha szkołę.Wika... no też coś tam pewnie kocha. Albo kogoś.A ja nie cierpię wstawać o 5:30;( Chcę już wakacje!! I kawa na obudzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ooo takiego mi było trzeba -juz wiem wszystko i to bez cofania sie srylion stron w komantach i kawka dla miłej gospodyni http://i2.pinger.pl/pgr241/1adedde200092ccf4dcea2ce ja własną juz siorbię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.09.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 A dzięki dzięki:)Bo ja jeszcze nie ruszyłam d... żeby się do socjalnego zawlec... Słuchaj, zawsze Ci mogę newsletter wysyłać jak zechcesz - tylko zgłaszaj dłuższe nieobecności:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts