Ardea 11.09.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Malka - świetne drzwi, zachowaj albo chociaż zrób kopię Lubię przebudowy:) Ze mną w konkurencji na najzwyklejszy dom nie macie szans;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) a skończonych.... to wkleje moze coś koło stycznia 2032 r aaa dach, no tak mam....zapomniałam ;|) A widzisz, moze wcześniej się wyrobisz;) Z taką grupą wsparcia:) Edytowane 11 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.09.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Coś mi się wydaje, że jutro zaczniemy wizytę u Luki słowami: "To co zaparzamy pokrzywę?" (Bo "parzymy pokrzywę" to jakoś tak przekornie brzmi ) Na włosy to podobno jeszcze siarka dobrze działa. Siostrzeniec M. jak był mały zajadał się siarką z zapałek, oj pewnie niejedna z Was pozazdrościła by mu kudełków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.09.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ja włosów to nikomu nie zazdroszczę, mam busz:cool: moja poprzednia fryzjerka, gdy miała coś mi robić to twierdziła, że wcześniej musi sobie golnąć zmieniłam fryzjerkę na fryzjera, co będę kobietę rozpijać Podobno jestem jedyną jego klientką, która nie lubi masażu głowy:cool: Buziaki Luka, umiesz poprawiać humor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.09.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Aaa widzę, że się koleżanki świecicie a ja na gwałt porady potrzebuję! Muszę podać na jutro rano na jakiej wysokości od gotowej posadzki będzie:- bateria prysznicowa- górny kraniec umywalki Szukam w necie i mam sprzeczne informacje:( Jak jest u Was?? ps. kładę dzieciaki (nie chcą coś dziś spać:/) i wracam jakby co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Bateria prysznicowa na wys. 110cm.Wg. mnie wygodna umywalka to musi być na wys. 90-92cm, ale to zależy od wzrostu. Najlepiej zobacz jak masz teraz i czy jest to dla Was wygodne. Jesli nie to parę cm w górę lub w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Luka, a najlepiej niech Ci wyprowadzą pętle z zapasem, to zawsze będzie można skorygować wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.09.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Aaa widzę, że się koleżanki świecicie a ja na gwałt porady potrzebuję! Muszę podać na jutro rano na jakiej wysokości od gotowej posadzki będzie: - bateria prysznicowa - górny kraniec umywalki Szukam w necie i mam sprzeczne informacje:( Jak jest u Was?? ps. kładę dzieciaki (nie chcą coś dziś spać:/) i wracam jakby co;) bateria prysznicowa ma standardową wysokość (110cm)... umywalka zazwyczaj na 85cm się kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.09.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Jesteśmy na tym samym etapie, ja właśnie dziś podejmowałam takie decyzje:) A moje dziecko też przed chwilą usnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Luka - mówisz i masz bateria prysznicowa 110-120cm umywalka (górna krawędź) 85cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.09.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Wiedziałam, że na Was można liczyć Czyli prysznic robię na 110 a umywalkę na +/- 85 - może dla nas byłaby lepsza wyższa ale są jeszcze maluchy. Wiem wiem one w końcu urosną ale teraz będzie im łatwiej przy niższej a później już się wszyscy przyzwyczaimy do tej wysokości:) Teraz mamy na 73 i jest faktycznie nisko... Dziś u nas była straszna ulewa - oberwanie chmury z gradobiciem i burzą:/ Pewnie znowu nam do piwnicy wody nalało:( Niech tez mój teść kończy już to kucie i się bierze za zabezpieczanie piwnicy bo w końcu nam jakiś grzyb wyjdzie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.09.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Wiedziałam, że na Was można liczyć Czyli prysznic robię na 110 a umywalkę na +/- 85 - może dla nas byłaby lepsza wyższa ale są jeszcze maluchy. Wiem wiem one w końcu urosną ale teraz będzie im łatwiej przy niższej a później już się wszyscy przyzwyczaimy do tej wysokości:) Teraz mamy na 73 i jest faktycznie nisko... Dziś u nas była straszna ulewa - oberwanie chmury z gradobiciem i burzą:/ Pewnie znowu nam do piwnicy wody nalało:( Niech tez mój teść kończy już to kucie i się bierze za zabezpieczanie piwnicy bo w końcu nam jakiś grzyb wyjdzie:/ nas ta burza ominęła bokiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.09.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Było na tyle nieprzyjemnie że stojąc w korku na światłach prawie nie widziałam samochodu przede mną:/ Esiak a co Ty porabiasz teraz? Buziaki dla Adasia i Asi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 A co to jest deszcz ??? juz dawno nie widziałam tego czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.09.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Było na tyle nieprzyjemnie że stojąc w korku na światłach prawie nie widziałam samochodu przede mną:/ Esiak a co Ty porabiasz teraz? Buziaki dla Adasia i Asi:hug: jak to co? wykańczam chatę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.09.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 A co to jest deszcz ??? juz dawno nie widziałam tego czegoś Zrobić zdjęcie i przysłać?? jak to co? wykańczam chatę... Ale konkrety jakieś?? Słuchajcie mam kolejny problem:/ Od rana szukam informacji jak powinny być przygotowane podejścia do bidetu. Wyczytałam że: - górna krawędź bidetu to 40cm nad podłogą - średnica kanalizy 50mm - średnica rurek z wodą 1/2" Ale nie mogę znaleźć jakiejś konkretnej informacji nt: - jak wysoko od podłogi podejścia kanalizy - jak wysoko od podłogi ujęcie wody (piszą 10-18,5cm ale nie wiem czy to nie bzdury) - jaki rozstaw rurek od wody:/ (piszą 8-30cm:eek:) Bidet będzie podwieszany, na stelażu bateria sztorcowa. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.09.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Zrobić zdjęcie i przysłać?? Ale konkrety jakieś?? Słuchajcie mam kolejny problem:/ Od rana szukam informacji jak powinny być przygotowane podejścia do bidetu. Wyczytałam że: - górna krawędź bidetu to 40cm nad podłogą - średnica kanalizy 50mm - średnica rurek z wodą 1/2" Ale nie mogę znaleźć jakiejś konkretnej informacji nt: - jak wysoko od podłogi podejścia kanalizy - jak wysoko od podłogi ujęcie wody (piszą 10-18,5cm ale nie wiem czy to nie bzdury) - jaki rozstaw rurek od wody:/ (piszą 8-30cm:eek:) Bidet będzie podwieszany, na stelażu bateria sztorcowa. ?? bidet będziesz miała chyba przecież na stelażu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.09.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 No na stelażu ale wodę i kanalizę jakoś muszą wyprowadzić a nie chciałabym żeby potem przerabiać:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.09.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 wyprowadzasz tylko w miejscu stelaża kanalizę zakończoną kielichem no i rurkę z zimną wodą, instalator podczas montażu stelaża resztę sobie podłączy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 12.09.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Domi ale one tylko w moim łóżku są mozliwe:D:D Hm... uważaj, bo Ci się jeszcze do wyrka będę chciała wpakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts