pumpaluna 12.09.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Luka a czemu to Ty się z tego doszkalasZ? niech wykonawca poczyta Ja to tylko wiem że u nas stelaż do bidetu jest z tych tańszych (rafa bodajże) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.09.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 wyprowadzasz tylko w miejscu stelaża kanalizę zakończoną kielichem no i rurkę z zimną wodą, instalator podczas montażu stelaża resztę sobie podłączy... Zimną i ciepłą oczywiscie?? Hm... uważaj, bo Ci się jeszcze do wyrka będę chciała wpakować Luka a czemu to Ty się z tego doszkalasZ? niech wykonawca poczyta Ja to tylko wiem że u nas stelaż do bidetu jest z tych tańszych (rafa bodajże) To robi teść więc wolę kontrolować sytuację. Myślę że on bidetu na oczy nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.09.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 To robi teść więc wolę kontrolować sytuację. Myślę że on bidetu na oczy nie widział Toż to kibel tyle, że z kranem i bez klapy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.09.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Aga ale ja wiem jak bidet wygląda:rotfl: Mogę Ci dac numer do teścia to jemu wytłumaczysz:D:D:D Pumpa już gadała kiedyś z moim teściem, nie Pumpa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.09.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Aga ale ja wiem jak bidet wygląda:rotfl: Mogę Ci dac numer do teścia to jemu wytłumaczysz:D:D:D Pumpa już gadała kiedyś z moim teściem, nie Pumpa?? Ja wiem, że Ty wiesz. Jemu tak wytłumacz to zrozumie;) Zreszta przecież tu nie ma dużo do rozumienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.09.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Bidet może też być z klapą, lepiej nich mu Aga wytłumaczy do czego to ma służyć i po co jest potrzebne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.09.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Bidet może też być z klapą, lepiej nich mu Aga wytłumaczy do czego to ma służyć i po co jest potrzebne;) No może może;) Po tym co Luka opowiada coś czuję, ze byśmy się nie zrozumieli z Szanownym Teściem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.09.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Się nie śmiejcie, Teściu laptopa kupuje więc niedługo może będzie mnie śledził na FM;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.09.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Się nie śmiejcie, Teściu laptopa kupuje więc niedługo może będzie mnie śledził na FM;) Na Twoim miejscu bym wątek skasowała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.09.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Się nie śmiejcie, Teściu laptopa kupuje więc niedługo może będzie mnie śledził na FM;) Na Twoim miejscu bym wątek skasowała;) :lol2: Asia, a gdzie zaproszenie na pokrzywę Ps. Asia, nie uwierzysz... Dorobiłam się sekretarki Edytowane 12 Września 2012 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.09.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Na Twoim miejscu bym wątek skasowała;) albo przynajmniej zdjęcie avatara zmieniła i wykasowała wszelkie wpisy z nazwą miejscowości i słowem TEŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.09.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 albo przynajmniej zdjęcie avatara zmieniła i wykasowała wszelkie wpisy z nazwą miejscowości i słowem TEŚĆ No a my musiałybyśmy edytować wszytskie nasze posty o Teściu, żeby sie chłop nie kapnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.09.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Bry popołudniowo Asia, a gdzie zaproszenie na pokrzywę ja już swoją koncze Moj Tesc serfuje po necie, az furczy, ciekawa jestem co on tam, tak ciagle oglada . Mało tego czyta FM - wiec się cenzuruję sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dzień dobry w ten pochmurny i jesienny dzień. Noralnie z łóżka najlepiej bym dziś nie wyłaziła, brrrr:( Za pokrzywę dziękuję, bo mam tyle włosów, że mogłabym obdzielić jeszcze kogoś, ale bez kawy to ja dziś nie przeżyję. Czarna i mocna koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.09.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Powiedz teściowi lepiej, że bidet to taka umywalka tylko o kształcie kibla:P MusiSieUdac , teść wie jaki masz nick na forum?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.09.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 hello...i co tam ciekawego słychać..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.09.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 QUOTE=Rocia;5532461] :lol2: Asia, a gdzie zaproszenie na pokrzywę Ps. Asia, nie uwierzysz... Dorobiłam się sekretarki Do pokrzywy jeszcze nie dojrzałam:) Jakiej sekretarki?? albo przynajmniej zdjęcie avatara zmieniła i wykasowała wszelkie wpisy z nazwą miejscowości i słowem TEŚĆ Avka zmienię na pewno tylko szukam odpowiedniego, takiego który by odzwierciedlał moją złozoną osobowość Bry popołudniowo ja już swoją koncze Moj Tesc serfuje po necie, az furczy, ciekawa jestem co on tam, tak ciagle oglada . Mało tego czyta FM - wiec się cenzuruję sama Samodyscyplina:) Dzień dobry w ten pochmurny i jesienny dzień. Noralnie z łóżka najlepiej bym dziś nie wyłaziła, brrrr:( Za pokrzywę dziękuję, bo mam tyle włosów, że mogłabym obdzielić jeszcze kogoś, ale bez kawy to ja dziś nie przeżyję. Czarna i mocna koniecznie. U nas poda od dwóch dni non stop. Jedyny plus taki, że Marci chodzi do przedszkola w kaloszach i z parasolką i przez to nie płacze:) Chyba mnie jakieś przeziębienie bierze:/ Powiedz teściowi lepiej, że bidet to taka umywalka tylko o kształcie kibla:P MusiSieUdac , teść wie jaki masz nick na forum?? Wczoraj był w sklepie to pewnie sobie objerzał hello... i co tam ciekawego słychać..? Cześć Ciekawego nic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.09.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 ..... mam tyle włosów, że mogłabym obdzielić jeszcze kogoś, To ja poproszę, bo u mnie mysi ogon MusiSieUdac , teść wie jaki masz nick na forum?? Mało tego, ma nawet link do dziennika i komentarzy na pulpicie, takze wszystko pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 To ja poproszę, bo u mnie mysi ogon Nie wiem czy kolor by Ci odpowiadał, bo ja nie blondynka:cool: Mało tego, ma nawet link do dziennika i komentarzy na pulpicie, takze wszystko pod kontrolą Niech cos napisze a nie tylko podgląda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.09.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Avka zmienię na pewno tylko szukam odpowiedniego, takiego który by odzwierciedlał moją złozoną osobowość może być http://gazetapowiatowa.pl/images/animax_thumbs/250w_8_osobowosc_zlozona.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts