agalind 13.09.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 może być http://gazetapowiatowa.pl/images/animax_thumbs/250w_8_osobowosc_zlozona.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.09.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Luka, może poranna piątkowa kawa? Ja stawiam;) http://i2.pinger.pl/pgr272/1eec113e0008dbdc4a6d9ddb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 14.09.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Mało tego, ma nawet link do dziennika i komentarzy na pulpicie, takze wszystko pod kontrolą to się nazywa inwigilacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.09.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Malka trafiłaś w 10:D Aga kawa wygląda pysznie ale ja dziś niestety mleko z miodem i czosnkiem jedynie:( Strasznie mnie rozłożyło jakieś choróbsko:/Miałam wyprawić dzieciaki do szkoły/przedszkola i trochę posprzatać korzystając z wolnego dnia, ale nie mam mocy - drzemię cały dzień pod kocem. Domi to się nazywa ojcowska troska;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.09.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Aga kawa wygląda pysznie ale ja dziś niestety mleko z miodem i czosnkiem jedynie:( Strasznie mnie rozłożyło jakieś choróbsko:/ Miałam wyprawić dzieciaki do szkoły/przedszkola i trochę posprzatać korzystając z wolnego dnia, ale nie mam mocy - drzemię cały dzień pod kocem. No to kiepsko. Nie wyłaź spod koca. Wez sobie wit. C 1000mg (najlepiej musujaca). Masz gorączkę? Domi to się nazywa ojcowska troska;) Raczej teściowska;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.09.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Agalind ja chcę trochę włosów, nadadzą się, ja też nie blondynka Luka przepadła w poszukiwaniu avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.09.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Goraczki nie mam, miałam w nocy. I tak muszę po dzieci iść. Swoje bym jakoś zorganizowała z odbiorem ale odbieram jeszcze córkę kumpeli a jej raczej nikt ze świetlicy nie "wyda" mojemu ojcu. Zresztą ojciec wczoraj u mnie telefon zostawił więc i tak się nie mam jak z nim skontaktować:/ Wskoczę w dres i autem po nich podjadę. Najgorsze jest to że w niedzielę robię urodziny Marcina, goście zaproszeni, tort zamówiony a ja mam meksyk w chacie:/ Więc musze do jutra wyzdrowieć i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.09.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Goraczki nie mam, miałam w nocy. I tak muszę po dzieci iść. Swoje bym jakoś zorganizowała z odbiorem ale odbieram jeszcze córkę kumpeli a jej raczej nikt ze świetlicy nie "wyda" mojemu ojcu. Zresztą ojciec wczoraj u mnie telefon zostawił więc i tak się nie mam jak z nim skontaktować:/ Wskoczę w dres i autem po nich podjadę. Najgorsze jest to że w niedzielę robię urodziny Marcina, goście zaproszeni, tort zamówiony a ja mam meksyk w chacie:/ Więc musze do jutra wyzdrowieć i już Urodziny nie zając, można przełożyć (z tortem tylko gorzej), ale jak pozarażasz innych a dzieci w szczególności to rodzice nie beda mile wspominac spotkania. Wręcz przeciwnie. Zresztą powinnas poleżeć i sił nabrac, bo jak masz zamiar wszytsko ogarnać? Przemyśl sprawę i za tydzień zrób. Poza tym takie infekcje lubią się ciągnąc jak nie zadziałasz odpowiednio. PS. Ja bym Cie powiesiła na suchej gałęzi jakbyś mi takim sposobem jakiegoś wiruusa sprzedała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.09.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Agalind ja chcę trochę włosów, nadadzą się, ja też nie blondynka Luka przepadła w poszukiwaniu avatara Jak rudziejący brąz (jeszcze tydzień temu były czarne) Ci pasuje, to moge coś w kopercie Ci wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.09.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Aga jesteś genialna!!!! Odwołałam wszystko i z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku włażę z powrotem pod koc.To miały być urodziny dla starszyzny ale faktycznie, mogłabym kogoś zarazić - o tym myślałam tylko w kontekście dzieci... Pije Twoje zdrowie herbatą w duża ilością cytryny bo Vit C nie mam niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.09.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Aga jesteś genialna!!!! Odwołałam wszystko i z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku włażę z powrotem pod koc. To miały być urodziny dla starszyzny ale faktycznie, mogłabym kogoś zarazić - o tym myślałam tylko w kontekście dzieci... Pije Twoje zdrowie herbatą w duża ilością cytryny bo Vit C nie mam niestety:( Nie ma za co:) Kuruj się Babo i niech teraz wokół Ciebie polatają PS. A niedoszły solenizant pewnie na mnie psy wiesza? Edytowane 14 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.09.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Jak rudziejący brąz (jeszcze tydzień temu były czarne) Ci pasuje, to moge coś w kopercie Ci wysłać Jaka koperta? Tu by mi przeszczep pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.09.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Leż, kuruj się i korzystaj póki możesz z opieki (nawet na zapas, bo chyba nieczęsto coś takiego się zdarza, żebyś to Ty była obsługiwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.09.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Luczka, dużo zdrówka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.09.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 zdrowiej "smarkaczu"; mam nadzieję, że to jakaś chwilowa niedomoga i przez weekend ozdrowiejesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Dzięki bardzo:)dzisiaj jest już lepiej - tzn kaszel jeszcze ,mam jak gruźlik:/ ale już taka osłabiona nie jestem... Chyba koniec wylegiwania się, dziadek ma zabrać dziś dzieci do siebie więc coś sobie w domu zrobię w końcu w spokoju.Najgorsze jest to że Marcin zaczyna pokasływać:/ Miałam dziś w końcu spróbować umówić się z panem od poddasza ale chyba jeszcze w tym tyg dam sobie spokój - na budowie nie byłam już chyba z 2 tyg:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.09.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Piękną złożoną naturę nam zaserwowałaś Luka, jakie sprzątanie, kobieto wydobrzej, bo tak to będziesz chorować następny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Cześć Rocia:) Szukałam czegoś z tym pięknym turkusem:) I uwaga uwaga, potrzebuję pomocy!!Mój mąż przywiózł mi (nie wiem skąd:)) całą reklamówkę cebuli... Co ja mam z nią zrobić??Na bank już kroję aby przygotować syrop z cebuli...Będzie też zupa cebulowa... A reszta?? Wiem wiem że mogę ją trochę przechować ale zaciekawiło mnie co jeszcze można by z cebuli przygotować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 15.09.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Mu kupujemy cebulę na zimę - taką normalną marketową (nawet 30 kg albo i więcej) i normalnie w piwnicy trzymamy.. potrzeba to przynosimy po parę do domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Kamila ale w bloku? Bo w naszej piwnicy blokowej dość ciepło jest... Trochę poczytałam i nie wiedziałam, że jedzenie cebuli może mieć pozytywny wpływ na tyle rzeczy... ale jeszcze nie wiem czy to wszytsko co wyczytałam to prawda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts