Ardea 15.09.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Luka, jeśli avatar ma symbolizować naturę to Ty delikatna jesteś Dobrze, że już lepiej się czujesz:) Moje dziecko też już zaliczyło pierwszy katarek. A z cebuli robię jeszcze taką wytrawną konfiturę do mięs (ale z czerwonej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 15.09.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Tak w bloku.. u nas jest może z 15 st w piwnicy może mniej.. i tam trzymamy cebulę cebulę ostatnio dodaję do sosów.. praktycznie się rozpuszcza a nadaje specyficzny smak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Ardea, jestem bardzo delikatna;)Ja się martwię żeby dzieciaki nie załapały ode mnie tym bardziej że przyłażą do mnie do łózka czasem:/ A infekcje przedszkolno-szkolne jeszcze przed nami:/ Kamila chyba tak zrobię że częsć do piwnicy wyniosę... tylko muszę sobie dużą kartkę na lodówce powiesić bo za chwilę zapomnę że wyniosłam się hmm zutylizuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.09.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 a może to dzieci Cię czymś poczęstowały? ech nie mogę się przyzwyczaić do nowego avatara. nie pasuje mi do ciebie nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Kurde mówisz?? A taki ładny jest, turkusowy... Myślisz że powinnam mieć coś bardziej, hmm dynamicznego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.09.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 coś co bardziej będzie do Luki trzepałkowskiej skleroźnicy pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 gupia:p jak znajdziesz coś co mnie zadowoli to może zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 15.09.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Cebula podobnie jak ryba wpływa na wszystko Witam się po przerwie Lukarna ładny nowy awatarek Orientujecie się może ile za m2 elewacji z ociepleniem teraz biorą? Dostaliśmy taką wycenę, ze chyba 2 kredyt trzeba będzie wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.09.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 proszę http://image.spreadshirt.net/image-server/v1/designs/14625938,width=178,height=178/Mala-czarownica-na-miotle.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.09.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Orientujecie się może ile za m2 elewacji z ociepleniem teraz biorą? Dostaliśmy taką wycenę, ze chyba 2 kredyt trzeba będzie wziąć mieliśmy swój styropian więc płaciliśmy tylko robociznę i całą resztę po 90zł/m2 (ceresit prawie biały, baranek 1,5mm, na cokole grysik ceresit) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Cześć Princesa, gdzie Ty się podziewasz??Co do elewacji - jedyny wykonawca z jakim rozmawiałam mówił o 125zł z materiałem (styro 15cm i system caparola)A co do avka to dziękuję ale chyba szykuje się szybka zmiana:D Nie Pumpa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Czarownica - fajna i niegroźna zupełnie jak ciasteczkowy potwór:) Mnie się dmuchawce podobają. My za ocieplenie, osadzenie parapetów, obróbkę balkonów i tynkowanie (bez materiału) płaciliśmy 38zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 15.09.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Ardea a orientacyjnie z materiałem nie wiesz ile za m wyszło? Lukarna a no robimy sami z mężem zabudowę poddasza więc mnie nie ma... po pracy prosto na budowę i tak co dzień, nawet w niedzielę więc ani chwili na forum nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Wszystko zależy jaki styro wybierzesz i jaki tynk. Nie policzę, bo my nie płaciliśmy za styro. Luka, cóż za zaklęcia szykujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Czarownica to strzał w 10 ale ta bardziej do mnie pasuje:)Nie miałam zamiaru tak się do tego avka przykładać (chciałam tylko wizerunek domu wywalić żeby komuś w oko nie wpadł) ale dobrze że mi Pumpa podpowiedziała ten kierunek;) Ardea dmuchawiec wrzucam na pulpit:) bo piękny jest... Princesa to nie zazdroszczę:/A daleko jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Luka, cóż za zaklęcia szykujesz;) Jakie zaklęcia?? przecież ja sobie książke czytam po prostu:) Zaklecia w głowie mam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 15.09.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Zrobioną mamy podłogę na strychu, pozakładane wieszaki i profile w łazience i na suficie w 1 pokoju, zostały 2 pokoje + skosy w 2 + upchanie wełny i założenie folii i płyt, najgorzej zacząć i zaplanować + zabudowa rur od wentylacji mechanicznej, samo upychanie wełny nie sądzę by było jakieś koszmarnie pracochłonne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.09.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Luka -mam coś dla Ciebie z mojego pulpitu a dmuchawca znalazłysmy w tym samym czasie : -ja szukałam dla Wiolki obrazków w tonacji turkusu...właze w Twoje komenty , a tu......dmuchawiec Edytowane 15 Września 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Ale co masz dla mnie?Bo jak coś było to znikło:D Dmuchawiec piękny jest i zapisałam go właśnie bo by mi pasował w domu. Gdzieś, jeszcze nie wiem gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.09.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) nie widzisz pieknego avatara dla Ciebie ?????? to jeszcze raz Edytowane 15 Września 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts