Lukarna 15.09.2011 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Saly ja dopiero niedawno zaczęłam podpisywać nazwami własnymi swoje inspiracje, które podpatrzyłam od innych forumowiczów... Bo tak to miałam cały folder zdjęć ale o nazwach nie miałam pojęcia:/ Mam nadzieję, ze tez w końcu powstanie (na razie tylko w mojej głowie i w kompie) spójny obraz przyszłych wnętrz bo teraz jest totalna pustka:/ No może nie totalna - istnieją jakieś oderwane od siebie fragmenty... A teraz Marcin wczoraj:http://img233.imageshack.us/img233/9651/ssa41157.jpg Uploaded with ImageShack.us I Marcin dzis:)http://img832.imageshack.us/img832/3031/ssa41162.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dopiero na tych fotkach widać jakie ma piękne rzęsy i orzechowe oczy:) Nieźle wymazany, znaczy się szczęśliwy;) Chociaż moja mała cierpi, gdy się ubrudzi i natychmiast każe się przebierać, więc zawsze mam toboły z ubraniami do przebrania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Moje dzieciaki uwielbiają się brudzić I zupełnie im to niestety nie przeszkadza... jedynie jak im się ręce kleją to idą umyć A jak zostają z Najstarszą to po powrocie zastaję taki właśnie obrazek bo ona pozwala im na wszystko - nie ważne że jogurt/serek/sok/ciastolina itd jest wszędzie - ważne że cała trójka bawi się świetnie:) Wczoraj byłam na zebraniu w przedszkolu a oni jedli bułki z nutellą W takich chwilach zawsze jestem zadowolona że nie mieszkamy jeszcze w nowym domu;) A co Twojego czyścioszka - moja kumpela ma podobnie: jak tylko Kuba się ubrudzi to nie ma opcji - muszą wracac do domu się przebrac:) Ale ostatnio przegiął - powiedział, że nie ubierze adidasów dopóki mama ich dokładnie nie wyczyści... na podeszwie:) ps. i dzięki za komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mój czyścioszek taki z urodzenia, a nie z wychowania;) gdy miała kilka msc. i dopiero zaczynała jesc stałe pokarmy i tylko poczuła, że ma brudną buzię, przestawała jesc i czekała aż ją wytrę i tak jej zostało. Pani w przedszkolu nawet prosiła, aby dzieciom pozwalac się czasem ubrudzic, bo niektóre maleństwa mają bzika na punkcie czystości - wiedziałam o kim mówi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Pani w przedszkolu nawet prosiła, aby dzieciom pozwalac się czasem ubrudzic, bo niektóre maleństwa mają bzika na punkcie czystości - wiedziałam o kim mówi;) :D:D No i dobrze, przynajmniej będzie miała porządek w swoim pokoju a nie tak jak moja nastolatka:/ No chyba że jej przeszkadza tylko brud na niej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jej stosunek do porządków jest dośc skomplikowany, lubi miec czysto, ale nie lubi sprzątac i prosi, abym jej pomogła chowac zabawki, a kończy się na tym, ze ja sprzątam a ona nadzoruje;) Fajnie, że masz już nastolatkę i dwójkę maluchów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Fajnie, że masz już nastolatkę i dwójkę maluchów:) Myślę, że tylko dzięki temu jestem przy zdrowych zmysłach... Z trójką maluchów przypuszczalnie wylądowałabym w wariatkowie;) Uwielbiam ich ale czasem dają nieźle popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witaj Lukarna oj widzę że u Ciebie bardzo milusio jest. Synuś nutellaście przesłodki. Mój prawie 4 latek ,wielki fan Nutelli konsumuje ją z podobnym efektem końcowym, dodatkowo czekoladowe jest wszystko wokół niego. Doczytałam także że jedna ztwoich córek to Wera jak mozna by się domyśleć, to tak jak i moja :lol2:7 latka. A teraz budowlanie, domek zapowiada się bardzo ciekawie, ja trochę żałuję że nie mam projektu indywidualnego bo teraz trochę bym jeszcze zmieniła, ale za to mam już w głowie projekt na kolejny dom Wielki szacun dla "dziadków" mistrzów budowlanych, cieszy mnie to że są fajni ludzie którzy chcą i potrafia pomóc bezinteresownie, szkoda że ja w sowim gronie takich nie mam, ale cóż jakoś sobie poradzimy. pozdrawiam serdecznie i będę mocno kibicować pożegnawszy się wieczorną lampeczką wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ja zawsze chciałam miec trójkę, dwoje starszych i potem maleństwo, ale za późno zaczęłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ja szukam w internecie inspiracji. Zresztą od początku miałam konkretną wizję domu i teraz przeglądam net w poszukiwaniu rzeczy, które tej wizji odpowiadają. Potem to co wybrałam, a zanim zakupię, lubię obejrzeć na żywo. Sklpów wielkopowierzchniowych szczerze nie znoszę. A już najbardziej panów/panie doradców, którzy jak ktoś napisał chcą sprzedać jak najwięcej, jak najdrożej i to co im najmniej schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.09.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 jeśli idzie o inspiracje to najpierw oglądam sobie na googlach, żadne tam całe fora z inspiracjami tylko wrzucam hasło, które mi przyjdzie do głowy i heyah po obrazkach lecę później sprawdzam cenę w necie i jak ta mnie nie zabije to szukam w sklepie stacjonarnym, żeby sprawdzić czy do mnie przemówi czy jednak mam kontynuować poszukiwania. Jestem bardzo zawiedziona, że nie znalazłam u siebie np serii roca hall czy gap a już najbardziej, że na stanie nie mają grzejników buderus i nie mogę ich obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witaj Weri Dzięki w imieniu Chłopczyka:) ps. a z ta pomocą rodziny to różnie jest, wszystko ma plusy i minusy, z obcym możesz ostro - ze swoim możesz się jedynie ostro zżymac w duchu:/ Ardea no ja zaczęłam nieodpowiednio wcześnie;) Czasem sama nie wierzę że ta dorosła (no dobra, wygladająca jak dorosła) panna to moja córka... Przeciez ja dopiero co miałam dwadziescia kilka lat... Karola z tym doradztwem "specjalistów" z marketów masz rację... Ja się czasami ich pytam, ale jedynie o miejsce gdzie coś leży jak nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 jeśli idzie o inspiracje to najpierw oglądam sobie na googlach, żadne tam całe fora z inspiracjami tylko wrzucam hasło, które mi przyjdzie do głowy i heyah po obrazkach lecę ooo tak bym musiała robić bo jak zaczynam szukac na forum to zaraz się w czyjś dziennik wciągnę i zaraz znowu jest północ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Nieodpowiednio wcześnie, ale jak udanie;) Ja inspiracji nie szukam, wszystko mi się rodzi w głowie, ale np. pytam znajomych o wykonawców, sklepy, jakośc itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A ja się boję czy uda mi się tak wszystko połączyć żeby ze sobą grało... Żeby nie okazało się, że każde pomieszczenie osobno to ok ale wszystkie razem - to porazka... i ogólnie mam duże obawy związane z wykończeniówką. Gdyby nie ograniczenia finansowe to chyba poprosiłabym o współpracę projektanta... Zdecydowałam się jedynie na projekt ogrodu. Bo o ile o wnętrzach mogę miec jakiekolwiek pojęcia - wiem co mi się mniej więcej podoba, o tyle ogród=czarna magia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Projektant nie jest złym pomysłem, chociaż wielu strasznie krytykuje takie rozwiązanie;) Dla mnie wykończeniówka to frajda:) Przy ogrodzie pomoże mi mama, która ma jakieś pojęcie o tym, bo sobie wymyśliłam, aby ogród był spójny z wnętrzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.09.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Spójny z wnętrzem? To na kwiatkach będą firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Nie, chodnik przed kominkiem z murawy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 15.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Tylko pamiętaj o podlewaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Spójny z wnętrzem? To na kwiatkach będą firanki? Odwrotnie: na firankach będa kwiatki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts