Lukarna 15.09.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Nie pasuje:D Oczy mam brązowe:p edit: Wice sie podoba:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.09.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 ja też mam brązowe -mi pasował Wiki -piąteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Pomysłowe, ale przerażające. A te czarownice są zabawne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.09.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 oj tam, oj tam....ale jaka złozona......osobowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 16.09.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Ostatnio wchodząc na FM, widząc twój avatar wybucham śmiechem, a na dodatek nigdy nie wiem czego się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 W pierwszej chwili widząc nowego avatara pomyslałam, że masz Małą Mi z Muminków;) Ta postać mi do Ciebie pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Luka, kurujesz się i siedzisz w domu czy spijesz ze mną poranną kawę w pracy? Kurcze, dzisiaj jest tak ładnie, że nie chciało mi sie do pracy jechać. Muszę wziąć jakieś wolne chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Jestem jestem tylko letko zarobiona W pracy jestem, po chorobie został mi tylko brzydki kaszel i trochę mnie w klatce dusi:/ Jak mi do jutra nie przejdzie to się wybiorę do lekarza chyba po prostu. Chyba stara się robię bo jeszcze 1-2 lata temu ja nie chorowałam w ogóle!! Avek bardzo mi sie podoba, też przypomina mi Małą Mi i też sadzę że do mnie pasuje:) A kawę chętnie bo jeszcze nie piłam... A może śniadanie najpierw?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Jestem jestem tylko letko zarobiona W pracy jestem, po chorobie został mi tylko brzydki kaszel i trochę mnie w klatce dusi:/ Jak mi do jutra nie przejdzie to się wybiorę do lekarza chyba po prostu. Chyba stara się robię bo jeszcze 1-2 lata temu ja nie chorowałam w ogóle!! Avek bardzo mi sie podoba, też przypomina mi Małą Mi i też sadzę że do mnie pasuje:) A kawę chętnie bo jeszcze nie piłam... A może śniadanie najpierw?? Zbyt duże tempo plus stres (choćby szkoła/przedszkole dzieciaków) a wtedy o infekcję łatwo. Lepiej wziąć kilka dni L4 i wyzdrowieć, bo niestety sezon chorobowy się zaczyna i trzeba sie wzmocnic wczesniej. Śniadanie już jadłam, ale smacznego życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Tak to się właśnie kręci: jak dziecko jest chore czy nawet lekko przeziębione to wiadomo - robimy wszystko a by mu pomóc. Ale jak rodzica coś "weźmie" to bagatelizujemy temat.Przynajmniej u mnie tak jest. Musiałabyś widzieć zdziwioną minę mojego szefa jak okazało się że część urlopu muszę wziąć w innym terminie bo tydzień urlopu wakacyjnego przeleżałam z anginą i na L4. Po co mi było L4 jak przecież miałam urlop?? A i tak u mnie w pracy, na 10 osób tylko ja bywam na "opiekach nad chorymi dziećmi" czy wlasnych L4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Nie ma się co przejmować, bo zaniechania się wreszcie zemszczą na nas samych. I potem będzie lament, bo przecież firma się nie zawali, jak kilka dni mnie nie będzie, nie?! A i tak u mnie w pracy, na 10 osób tylko ja bywam na "opiekach nad chorymi dziećmi" Ci co nie zajmują sie chorymi dziećmi to pewnie babcie mają na zawołanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Ja też mam babcię, gdyby nie to to by mnie więcej nie było;) Ale mam dziś ciekawy dzień w pracy, zaskakujący i pełen wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Ale mam dziś ciekawy dzień w pracy, zaskakujący i pełen wrażeń Chwal sie:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Nie ma się czym chwalić bo to nic konkretnego - szef mnie zaskakuje swoimi przemyśleniami po prostu i musiałam się komuś wygadać A dodatkowe testy osobowości w gratisie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Od jutra wraca mój szef, więc upajam się spokojem:D i niedługo lecę do domu, bo tam się lacobel w kuchni właśnie montuje. I wreszcie bede mogła uznać kuchnię za skończoną!!!! Pod warunkiem, ze maż wreszcie założy mi tą obudowe okapu:bash:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Aga, gdy Ty wiesz co;) (foteczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Aga, gdy Ty wiesz co;) (foteczki) Wiem, wiem, tylko oagrnąc sie muszę. Jak ja nie cierpię drugiej połowy września Pół rodziny ma w tym czasie urodziny i co kilka dni impreza. W piątek u nas. Musze jakies menu bezmięsne wymyślić. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Zrób miejsce w zamrażarce, a menu pt. "Grzybiareczka";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Zrób miejsce w zamrażarce, a menu pt. "Grzybiareczka";) Oj, grzyby będą na pewno. Rataluille pewnie na ciescie francuskim i chyba tartę z dyni zrobię. Uwielbiam jesień za warzywa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Cześć W menu ja nie pomogę bo ja mało lotna w kuchni jestem;) Ale dziś piękne słońce mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts