Lukarna 20.09.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 To tylko ściereczka wystarczy;) Czy się kierowałyście/liście wybierając stelaże do kibelka i bidetu?? Bo coś mi się kiedyś o uszy obiło że rodzajem przycisków?? Muszę wybrać 3 szt. ps. to się stelaż podtynkowy nazywa tak?? czy jakoś bardziej mam skonkretyzować jak w wyszukiwarkę wpisuję?/:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.09.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Podobno należy się kierować urodą przycisku;) Ja zobaczyła grohe skate cosmopolitan, spodobał mi się to już nie szukałam - wzięłam dwa;) Luka, jeszcze na cenę możesz rzucić okiem;) Tece (podobno niezła firma i tania), Koła sobie nie zamontowałby żaden hydraulik;) do bidetu też możesz wziąć jakiś tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Muszę właśnie wyłapać informacje których NIE BRAĆ na pewno. Potem te które BRAĆ ułożyć w zależności od ceny. I potem z tych z najlepszą ceną wybrać ładne przyciski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.09.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja tylko wiem, ze koło nie robi dobrych stelaży. Pewien mój znajomy twierdził, że u niego jest ok. aż kiedyś go odwiedziliśmy;) Reszta to podobny standard, najtaniej wychodzi Tece, a nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Już idę patrzeć na Tece.O tym Kole czytałam właśnie niedawno gdzie na forum... A stelaże kupowaliście w lokalnej hurtowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Zobacz czy nie leży pod oknem? Nawet jeśli będzie wyglądał na martwego to go połóż na krzaku, może dojdzie do siebie. Biedactwo, pewnie mu się niebo i rośliny w szybie odbiły (zapewne jakiś niedoświadczony młody migrant) Chyba nic mu sie nie stało, bo od razu odelaciał. Nie pierwszy raz to się zdarza, ale zawsze otrząsaja się i leca dalej. Zal mi tych ptaków, ale co zrobić. Nie nakleję przecież takich ptaków jak na ekranach akustycznych:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.09.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja wszystko w necie. W plytki-lazienki. Sklep polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 mam wrażenie,że on odchodem przywalił, a nie sam sobą , ten ptak się znaczy.. To tylko ściereczka wystarczy;) i drabina , jeśli fix wysoko Ani ściereczka ani drabina niepotrzebne:P Tylko ślad odbitych skrzydeł został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.09.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) Już idę patrzeć na Tece. O tym Kole czytałam właśnie niedawno gdzie na forum... A stelaże kupowaliście w lokalnej hurtowni? Ja mam tece bo namowil mnie hydraulik, w sumie podobno niemiecka porządność ma być. Jak na razie sa ok. Problemem moze byc ubogi wybor przyciskow, chyba sa tylko 4 rodzaje: ambia, loop, planus i square Tylko z tym, ze raczej nie są tansze (stelaz + przcyisk) Edytowane 20 Września 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.09.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Chyba nic mu sie nie stało, bo od razu odelaciał. Nie pierwszy raz to się zdarza, ale zawsze otrząsaja się i leca dalej. Zal mi tych ptaków, ale co zrobić. Nie nakleję przecież takich ptaków jak na ekranach akustycznych:sick: Aga, coraz trudniej się żyje ptakom i ludziom (oczywiście nie z winy ptaków), nie martw się populacje mają to ryzyko wkalkulowane i niczego nie musisz naklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Jest jeszcze jakiś sklep (łazienkaplus) czy coś i oni mają magazyny niedaleko mnie też tam sprawdziłabym. Gdybym już wiedziała jakie mam sprawdzać Chyba dziś pójdę póxniej spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Luka, ja mam Grohe Cosmopolitan (ten co Ardea) i Geberit Duofix, bo mi do dolnej łazienki przycisk Sigma 20 pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.09.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 lazienkaplus to sklep polecany przez Esiaka, mają spory asortyment, też robiłam u nich wycenę, ale rabat dali taki jak ja daje napiwki w knajpach;) Może Tobie się opłaca, bo Ci zrobią transport gratis, w każdym razie sklep ma dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Luka, sprawdź jeszcze sklep-kati.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dzięki, wieczorem będę googlać i oglądać. Nie wiem czy to dobry pomysł żeby już stelaże kupować ale moi domorośli hydraulicy się uparli że chcą sobie przymierzyć Dobrze że ich odwiodłam od pomysłu zakupu baterii i ramek do włączników:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.09.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Luka, jak znajdziesz to sie podziel Ja Tece odrzuciłam właśnie z powodu ceny , stelaż plus przycisk kosztował ponad 8 stów, ale to było jakiś czas temu.... Aga, a ja myślałam,ze qpa zaatakowała Ci okno. a z ciekawostek zobaczcie co znalazłam miałam umieścić w wątku szczyt kiczu i kuriozum -ale tam nie docenią http://allegro.pl/teka-bateria-umywalkowa-aura-swiecaca-w-nocy-i2620082602.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Tak tak łazienkaplus Esiak polecał. Muszę szybko przejść skrócony kurs wybierania, żeby cała robota w domu nie stanęła przez moje niezdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aga, a ja myślałam,ze qpa zaatakowała Ci okno. Malka, nie qpa tylko ptak:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) Luka, jak znajdziesz to sie podziel...... a z ciekawostek zobaczcie co znalazłam miałam umieścić w wątku szczyt kiczu i kuriozum -ale tam nie docenią http://allegro.pl/teka-bateria-umywalkowa-aura-swiecaca-w-nocy-i2620082602.html Jasne że się podzielę Malka, naprawdę nie chciałabyś żeby Ci bateria w nocy świeciła??? Nie musiałabyś zapalać światła:D ps. lecę po dzieciaki do domu, w końcu uff Edytowane 20 Września 2012 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.09.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Malka, naprawdę nie chciałabyś żeby Ci bateria w nocy świeciła??? Nie musiałabyś zapalać światła:D ale wyłącznie gdy z zielonej baterii poleci woda podświetlona na różowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts