Ardea 20.09.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Malka, szkoda, ze tej baterii wcześniej nie wrzuciłaś, bo teraz już mam wszystkie kupione, a tak pięknie by mi ożywiła moje nudne łazienki;) To może ja na jakąś promocję tych Tece trafiłam, bo były ciut droższe tylko od Koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Malka, już żałuję, że dopiero teraz tą baterię pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Koło ma ogromne przyciski, przynajmniej tylko takie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Kurde sama się przez tego nowego avka nie poznaję:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.09.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 U nas też pogoda super. Trzeba korzystać bo od jutra ma lać Musiałaś krakać mam wrażenie,że on odchodem przywalił, a nie sam sobą , ten ptak się znaczy.. Też tak pomyślałam Kurde sama się przez tego nowego avka nie poznaję:/ :lol2: Że ja zapominam, że Ty to Ty, to się nie dziwię, ale TY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Mówię Ci Rocia, przyzwyczaić się nie mogę Czytam o tych stelażach i coś juz wiem: - mogą być wysokie na 82 lub 113cm - tu akurat mi obojętnie (chociaż w górnej łazience lepiej by chyba te wyższe wyglądały) - z tego co polecają na FM to Geberit lub Grohe - Geberit ma 10 lat gwarancji a Grohe 5 (nie wiem czy to prawda) To czytam dalej:) ps. znalazłam jeden przycisk który mi sie spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Musiałaś krakać U mne słońce świeciło cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aga czy Ty i Ardea macie ten?? http://www.lazienkaplus.pl/pl/zestaw-podtynkowy-5w1-grohe-rapid-sl-fresh-cosmopolitan-38827,53005,129,i.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.09.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja mam chyba ten, nie pamiętam na 100% Jaki przycisk masz na uwadze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja jakoś szczególnie nie jestem nastawiona na konkretny kształt - ten z linka akurat mi się podoba - można go podobno w pionie i poziomie tak? On jest w chromie? Widać na nim mocno paluchy? (bo tak czytałam:))Możesz wkładać tam tabletkę do spłukiwanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.09.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Nie można w pionie i w poziomie, tzn. są takie same, ale każdy jest przeznaczony do jednego typu montażu (myślałam podobnie jak Ty, ale mnie inni wyprowadzili z błędu). Nie wiem czy widac palce, jeszcze tego nie testowałam. Tabletkę mogę wrzucac:) Ja chciałam kanciast i prosty, w chromie (jak baterie) i taki montowany w pionie wyglada fajnie, bo trochę inaczej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 ja na sekundę, do kibelków mamy stelaże GROHE taki jak pokazałaś, mój mąż twierdzi że żeby włożyć tabletkę to trzeba przycisk zdemontować więc nie sprawdzałam jak to będzie po ponownym utkaniu zwłaszcza że u nas przysylikonowane jest do bidetu mamy stelaż RAFA czy jakoś tak podobnie bo tani był i mi znajomy sprzedawca polecił ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 A widzisz, myślałam że można... Ale to co i tak jest fajny:) Nie jestem jeszcze zdecydowana ale pokazywałam go P i klepnął że fajny.Ale jeszcze się geberitowi przyjrzę oczywiście...W sumie potrzebuję 2 więc może być jeden taki drugi taki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Kurcze tak jak Wy we trzy macie ten Grohe to coś musi w tym być Ciekawe jaki Esiak ma? A Ewa Ty? Zaglądasz tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.09.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Esiak ma Geberit, bo przycisk mu pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.09.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 cała tajemnica w tym że Grohe jakością nie odbiega od Gaberitu a ceną zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.09.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) Kurcze ale jak patrzę to ceny sa porównywalne:/ więc gdzie ta różnica.A o różnicy w cenie czytałam nie raz... Chyba że złe modele porównuję:/ ps. wiem, porównuje dobrze tylko nie wzięłam pod uwagę kosztu przycisku przy Gebericie... Edytowane 20 Września 2012 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.09.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 oprócz tego, że przyciski geberitu wyglądają ładnie, to jednak są to zwykłe plastiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 oprócz tego, że przyciski geberitu wyglądają ładnie, to jednak są to zwykłe plastiki... Ale pewnie wszystkie to plastiki, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.09.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ale pewnie wszystkie to plastiki, prawda?? pewnie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts