malka 21.09.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 nie wszystkie Tece ma szklane i granitowe.... w cenie wyższej niz sam stelaż dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Cześć Malka:)Myślę że będę celować w granitowe:D:D:D Może nie wydam na nie wiecej niż za płytki podłogowe za 40zł za m2:DUps, pewnie wydam bo podłogi mam 4m w łazience;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.09.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Luka, mam ten stelaż, który pokazałaś w górnej łazience. Przycisk możesz dać tylko w pionie i jest on otwierany, żeby wrzucić tabletkę (jak drzwiczki). Mam chrom i jak masz nakremowane ręce to zostawia ślad, ale ja zawsze gdy lustro wycieram przlecę też przycisk i znów się błyszczy jak psu.... Geberit też mam, bo przycisk mi pasował, ale ten się nie otwiera żeby wrzucić tabletkę a ile kosztował to chyba nie muszę pisać Plastik-fantastik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Chyba tego Grohe wezmę do górnej łazienki. Nie wiem tylko co z drugim... Musielibyście widzieć jakie oczy zrobił wczoraj mój P jak mu tłumaczyłam jaki związek ma wybór stelaża w wyborem modelu muszli i bidetu pod względem pasowania ich kształtu do przycisku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.09.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Chyba tego Grohe wezmę do górnej łazienki. Nie wiem tylko co z drugim... Musielibyście widzieć jakie oczy zrobił wczoraj mój P jak mu tłumaczyłam jaki związek ma wybór stelaża w wyborem modelu muszli i bidetu pod względem pasowania ich kształtu do przycisku:rotfl: Bo wg. nich kibel to kibel;) U mnie dokładnie tak było: umywalka w kształcie miski, wc tez mocno zaokrąglony to przecież przycisk też musiał mieć kółka, nie? Przecież to takie logiczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.09.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 U mne słońce świeciło cały dzień U mnie też już świeci I nawet się ciepło zrobiło po b. zimnym poranku Bo wg. nich kibel to kibel;) U mnie dokładnie tak było: umywalka w kształcie miski, wc tez mocno zaokrąglony to przecież przycisk też musiał mieć kółka, nie? Przecież to takie logiczne:D Przecież to oczywiste... dla nas kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 U mnie też już świeci I nawet się ciepło zrobiło po b. zimnym poranku Przecież to oczywiste... dla nas kobiet Jeśli 8 stopni to ciepło, to u mnie upały (całe 11 st) Rocia, zmartwiłaś mnie, bo albo nie jestem kobietą, albo u mnie kwadratowy przycisk i okragły kibelek raczej sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Wiecie co, przyciski stały się bardzo mało istotne. Od początku września chyba nie byłam na budowie. I dzisiaj postanowiłam podjechać na chwilę. Chyba opatrzność nade mną czuwa... Okazało się że zarówno teść jak i mój mąż zapomnieli już że dawno zrezygnowałam z prysznica bez brodzika na poddaszu i ściany kabiny zostały tak wymurowane żeby zmieścić brodzik 90x100cm. Postanowili zrobic odpływ do prysznica bezbrodzikowego. W tym celu teść zakupił, UWAGA UWAGA takie coś, za całe 20zł: http://imageshack.us/a/img7/6121/ce2881.jpg Uploaded with ImageShack.us :bash::bash: A na swoją grzeczną uwagę że ma być odwodnienie liniowe usłyszałam: dopóki ja robię to będę robił tak jak ja uważam za słuszne... Czyli co, mam się spodziewać lamperii olejnej na ścianie ?? Po prostu zbieram szczęke z podłogi do teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) :rotfl::rotfl::rotfl: sorki Luka, ale padłam.... i wiesz co, jak tak dalej pójdzie, to lamperia będzie Twoim najmniejszym problemem a może by tak asertywnie teścia uswiadomić,że póki to Twój dom i Ty za materiały płacisz, to jednak, będzie jak Ty chcesz ??? Edytowane 21 Września 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 I Ty Brutusie??Toć nie widzisz że cierpię i serce me krwawi?? A tak na serio to dziwię się zawału tam nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 ale na czym stanęło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 W tej łazience będzie po prostu brodzik. Całą sytuacja mnie wprawiła w taką konsternację że do teraz jestem w szoku. Jak można w ten sposób się zachowywać?Oto jest właśnie obraz mojego teścia. To cały on po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.09.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Cześć "To przykre, że teść już nie będzie u nas niczego robił" - mam nadzieję, że tak właśnie odpowiedziałaś na ten tekst, że do póki ja tu .... Jak zawsze zapytam, co P. na to? Jemu bardziej wypada ustawić tatę do pionu. Luka:hug: (bo niezły problem masz z tą pomocą rodzinną) pewnie pogada, a zrobi tak jak Ty będziesz chciała:) Moja Karolina ma podobny odpływ w swojej łazience, jest dokładnie po środku sporej łazienki, tworzy się taki supersalon kąpielowy, ale chyba tylko jeśli to wypada jako wolno stojący prysznic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Wiesz ,mój ojciec (to jedyna osoba z rodziny, która pomagała mi w budowie) tez nie jest potulnym barankiem,raczej mocno forsuje swoje pomysły, ale uświadomiłam go,ze to MÓJ dom i jak bedzie coś nie teges z moimi pomysłami, to ja będe się potem z tym męczyć nie on;) Ale wszystkie te jego pomysły mozemy zastosowac u niego i ja mu chętnie w tym pomogę zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 21.09.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Hmmm u nas podobnie.. może niekoniecznie z odpływem.. ale mój taka chciał wapnować ściany, bo tak się robi.. i każdą dachówkę na gwoździe przybijać w każdym razie mój mąż wyprostował tatę, bo w sumie kiedyś też się robiło klepisko na podłogach z gliny i spało się na sianku.. i stanęło na zwykłym gruntowaniu i farbach:cool: a dachówki mamy przymocowane za pomocą uchwytów, może nie każdą, ale co 4-5 jest uchwyt a skrajne wszystkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ech, niepotrzebnie pisze o tym na forum publicznym ale momentami mnie to po prostu przerasta. A prawda jest taka że jestem za słabym zawodnikiem na takiego furiata i egocentryka. Pozostaje mi jedynie olac go i robić swoje, jak zawsze. Dobra koniec smętków;) Tynki za to widziałam. Nie są takie złe:) Miałyście rację, jak wyschły to zrobiły się białe i takie jakieś przyjazne:)Nadtępnym razem zrobię zdjęcia i się pochwalę, a co:) ps. i dzięki bardzo, jak sie tutaj wygadam to przechodzi mi, przemyśle sobie trochę, poukładam w głowie i zaraz jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 gdybys w nicku miała Zośka Kowalska, ul. Zawalidroga 15, Wypizdowo Mniejsze, to byś się mogła martwic "publicznym" forum, ale tu się nikt w Rutkowskiego nie bawi, wiec spokojna Twoja rozczochrana A spuszczaj sobie cisnienie ile wlezie - wszak u siebie jestes dobry tynk nie jest zły a cos przegapiłam, czemu miały być złe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Malka a skąd znasz Wypizdowo Mniejsze?? Przejeżdżałaś tędy kiedyś??????????? A tynki, nooooo tentego... Luka sobie wymyśliła że tynki od razu piękne są (się napatrzyłam przecież na FM) i gładziutkie (jak inni mogą bez szpachli to dlaczego nie ja) i miałam focha na tynki moje;) Nasz kierownik przyjechał, wysłuchał moich żali "jakich Ty nam kuźwa fachowców poleciłeś co??" (no dobra to mu jedynie falami podświadomości wysyłałam, na głos nie powiedziałam), obejrzał i skwitował: - Miałem do czynienia z różnymi fachowcami. Do tych mam bardzo mało zastrzeżeń. Nie wiem czy jakikolwiek spełnił by Twoje wygórowane żądania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 aaaa się znaczy szanowna Pani to chciała mieć gładź od razu A tak dobrze to nawet w Erze nie ma ps nie lubię gładkich tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Nieee nie chciałam zupełnie gładkich:D ale one były takie szarobure i miejscami okropnie zatarte:/ Teraz poprawili i jest git. E tam to tylko tynki, najwazniejsze że są i schną Przyrzekam jak tu siedzę że jak będą wylewki to się upiję jak za dawnych lat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts