malka 21.09.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 No to oby do wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Spoko, trening zaczęłam już dzisiaj, Twoje zdrowie Malka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 To ja Fervexem - zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 A co, grypsko Cię dopadło?? U mnie się czas zatrzymał łomatko!! Patrzę sobie na zegar na monitorze i mam cały czas 21:31:D:D Ale numer, nie starzeję się dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 jakieś przeziębienie . Chodzą te prychacze i kaszloki po ulicach i zarażają innych zamiast siedzieć w domu pod kołdrą, z grzanym winkiem w łapie.. to ja się podpinam pod Twój zegar, ok ? choć ja tam ciągle piękna i młoda ze wskazaniem na i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.09.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 a ja ze wskazaniem na zegar:rotfl::rotfl::rotfl: ps. jesu co jest w tych orzeszkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 orzeszki pijesz :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 22.09.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Ech, niepotrzebnie pisze o tym na forum publicznym ale momentami mnie to po prostu przerasta. A prawda jest taka że jestem za słabym zawodnikiem na takiego furiata i egocentryka. Pozostaje mi jedynie olac go i robić swoje, jak zawsze. Dobra koniec smętków;) Tynki za to widziałam. Nie są takie złe:) Miałyście rację, jak wyschły to zrobiły się białe i takie jakieś przyjazne:) Nadtępnym razem zrobię zdjęcia i się pochwalę, a co:) ps. i dzięki bardzo, jak sie tutaj wygadam to przechodzi mi, przemyśle sobie trochę, poukładam w głowie i zaraz jest lepiej Lepsze niż wizyta u psychologa Jeśli 8 stopni to ciepło, to u mnie upały (całe 11 st) Rocia, zmartwiłaś mnie, bo albo nie jestem kobietą, albo u mnie kwadratowy przycisk i okragły kibelek raczej sa ok No wiesz... u ryb to jakoś nie potrafię rozpoznawać płci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 22.09.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 orzeszki pijesz :rotfl: Orzeszków popiła i do dziś nie otrzeźwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.09.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Mocne musiały byc te orzeszki jak od piątku Cię trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.09.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Cześć laski Luka, na Tescia nie ma sposobu, moj ma tysiace swoich pomysłow, niestety uczenie go, ze to moj dom trwało długo, a moze trwa nadal . Najlepszy tekst to "Ja nie chce się wtrącać zrobicie jak chcecie, ale ja bym tutaj.....bo innaczej to bedzie kiepskoooo", albo: " Czy moge zadac niedyskretne pytanie? A jak chcecie zrobic to i to, bo ja bym zrobił tak i tak..." Trza postawic na swoim,powiedziec mu i tak Cie uwielbiam, a złosliwiec niech klnie na synową cholerę dowoli Co do tynków, nie ma takich, ktorych nie trzeba wygładzic, zeby miec wylizaną scianę. Pisanie o tym, ze sa takie tynki jak lustro i nie trzeba gładzic to sciema. NIE MA TAKICH. Jak chcesz miec gladkie sciany to kladziesz gladz, jak lubisz surowe jak Malka to zostawiasz jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.09.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Luka, gdzie się podziałaś? Kosmici Cię porwali czy jak? (MSU ty była, to kto wie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.09.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Jestem, żyję i mam się dobrze:) W weekend mnie nie było bo przygotowywałam dom i się na przybycie gości, a wczoraj się Najmłodszy rozłożył i po prostu nie mam czasu na kompa (gdybym była w pracy to co innego;)) A na serio to w pracy też mam sajgon, rozpoczęliśmy projekt nowy i próbuję się wgryźć w temat;) ps. orzeszkami przegryzałam;)ps2. a swoją drogą jak 10 czy 20 dag orzeszków mogą dać przyrost wagi o kilogram?? toż to czysta niesprawiedliwość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.09.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 U mnie w pracy tez sajgon. Nie ma to jak odkurzać sprawy odłożone na bok 1,5 roku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.09.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 ps2. a swoją drogą jak 10 czy 20 dag orzeszków mogą dać przyrost wagi o kilogram?? To dopiero cuda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.09.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Jestem, żyję i mam się dobrze:) W weekend mnie nie było bo przygotowywałam dom i się na przybycie gości, a wczoraj się Najmłodszy rozłożył i po prostu nie mam czasu na kompa (gdybym była w pracy to co innego;)) A dzisiaj jak młody? Mój wczoraj cały dzień przekimał z gorączką... w międzyczasie beczał... Później zapytał "jak to jest, że sufit nie spada?". No to mu wyjaśniłam za pomocą Twoich zdjęć Zrozumiał bardzo dokładnie Dzięki temu zobaczyłam Cię Trochę oszukałaś z tym moim wyobrażeniem - zgadłam tylko w 1/3 (ze wzrostem) ps. orzeszkami przegryzałam;) ps2. a swoją drogą jak 10 czy 20 dag orzeszków mogą dać przyrost wagi o kilogram?? toż to czysta niesprawiedliwość!! Na pewno Ci do twarzy z tym kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.09.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Dzięki temu zobaczyłam Cię Trochę oszukałaś z tym moim wyobrażeniem - zgadłam tylko w 1/3 (ze wzrostem) Coś mnie ominęło, czy przegapiłam???? Dzień dobry wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.09.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Cześć Aga:) Przyrzekam że nie wiem o co chodzi:) Rocia, wytłumacz, jakie zdjęcia?? Jaki sufit?? Czy Ty czasem nie próbowałas moich orzeszków?? ps. Najmłodszy zdrowieje ale został mu jeszcze brzydki kaszel:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.09.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Skoro jesteś to może kawa? Dużo miałaś tych orzeszków? Wczoraj by mi sie przydały;) A tak skończyło się na winie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.09.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 O, ja właśnie piję i zbieram siły na nadchodzący dzień, jakże inny od dnia w pracy;) Plam jest taki: Zaczynamy od aplikacji syropów, przy często skutecznej odmowie Młodego:/ Póxniej muszę ogarnąć kuchnię po porannym szykowaniu kaw/herbat/sniadań/itd Następnie zdjąć pranie, powiesić następne i wstawić jeszcze następne, zdjąć znów to wyschniete i powiesić uprane:D. Uprasować to co ściągnęłam* W tzw międzyczasie zrobić obiad dla P (on o 11 wyjeżdża do pracy i zabiera w pudełku) Wywalić wszystko z własnej szafy i zrobić w niej porządek*. Zrobić obiad dla Dziatwy (Tatus ma dziś schab a Dziatwa schabu nie lubi) Odebrać jakoś Młodą ze szkoły - nie wiem jeszcze jak bo Młodego wolałabym nie ruszac z domu. Na 16 zrobić się na bóstwo i pojechać z szefem na spotkanie z Pewną Panią. Więc nie wiem dlaczego tu jeszcze siedzę * te rzeczy zakłada opcja super optymistyczna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts