malka 26.09.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Też mam napięty grafik Z tym,że ja nawet nie rozważam wersji optymistycznej, po co się dołować doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.09.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Luka, a się urlopujesz? Ja w wersji optymistycznej po pracy nic nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.09.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Malka cześć Dasz radę Aga na "opiece nad chorym dzieckiem" jestem. Teoretycznie do piątku ale jutro już do pracy a opiekę przejmie babcia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.09.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Opieki nad chorym dzieckiem nie zazdroszczę, ale z chęcią posiedziałaby, sobie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.09.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Noo miałam wielkie plany z tym związane (jak zawsze) ale oczywiście nawet połowę planu nie wykonałam:/Ale co chwilę mi z pracy czymś głowe zawracają, a to zadzwoń gdzieś a to maila napisz itditd więc tak nie do końca odczuwam wolne:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.09.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Niestety znam to skądś. Powiedziałam, ze chcę wolne w piątek i poniedziałek a szef mi na to: "ale mnie nie będzie" (czytaj:nikogo nie bedzie). A skad ja niby mam wiedzieć, ze jego nie będzie???? On o tym wie od czerwca!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.09.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Cześć Aga:) Przyrzekam że nie wiem o co chodzi:) Rocia, wytłumacz, jakie zdjęcia?? Jaki sufit?? Czy Ty czasem nie próbowałas moich orzeszków?? ps. Najmłodszy zdrowieje ale został mu jeszcze brzydki kaszel:/ Chodzi o zdjęcia z dziennika jak powstaje strop, te wszystkie zbrojenia, terrivy, betony, stemple... masz to pięknie i przejrzyście obfotografowane (w sam raz jak na wytłumaczenie dla pięciolatka dlaczego sufit się trzyma, a nie spada na głowę) Już jasne? A druga część pytania (Aga, nie przejmuj się, ja za pierwszym razem też przegapiłam to zdjęcie) tytuł zdjęcia bodajże: przymiarka do prysznica (czyż to nie nasza Asia robi tam jakieś pomiary?) Ps. Orzeszki, powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.09.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Czyżby Pewna Pani nie oddała Luki? Dziś miała być w pracy, a tu cisza... nikt kawką nie częstuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 A druga część pytania (Aga, nie przejmuj się, ja za pierwszym razem też przegapiłam to zdjęcie) tytuł zdjęcia bodajże: przymiarka do prysznica (czyż to nie nasza Asia robi tam jakieś pomiary?) Aż poszłam do dziennika i chyba masz rację (post#50). A ja myślałam, ze Asia jest długowłosą blondynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Czyżby Pewna Pani nie oddała Luki? Dziś miała być w pracy, a tu cisza... nikt kawką nie częstuje... Rocia, to w imieniu gospodyni ja moge poczestować. Chyba się nie obrazi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.09.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ja na szybko że szkolenia:) Kawę mają dobrą a ciasto - bajka:) Rocia szacun że chciało Ci się te stare zdjęcia przeglądać... Aga dlugonoga blondynka bywam w marzeniach;) Czyń honory domu bardzo Cię proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ja na szybko że szkolenia:) Kawę mają dobrą a ciasto - bajka:) Rocia szacun że chciało Ci się te stare zdjęcia przeglądać... Aga dlugonoga blondynka bywam w marzeniach;) Czyń honory domu bardzo Cię proszę Luka, napisałam "długowłosą" nie "długonogą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.09.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Widzisz podświadomie źle przeczytałam:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Marzy ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 27.09.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 hehe, nie ma co się dziwić - komu się nie marzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Luka, jak nie masz nic przeciwko, ze o tak wczesnej porze, to jako czyniąca honory coś mocniejszego proponuję. Za chwilę popełnię zbrodnie w afekcie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.09.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Luka, napisałam "długowłosą" nie "długonogą" Marzy ci się Nawet nie wiecie jak ciężko długonogim (na dodatek chudonogim) kupić spodnie (te chudonogie to mi się tak napisało, nie myślcie sobie, że to o mnie Luka, jak nie masz nic przeciwko, ze o tak wczesnej porze, to jako czyniąca honory coś mocniejszego proponuję. Za chwilę popełnię zbrodnie w afekcie:mad: Jak potrzebujesz to służę kryjówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.09.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 hehe, nie ma co się dziwić - komu się nie marzy... Luka, jak nie masz nic przeciwko, ze o tak wczesnej porze, to jako czyniąca honory coś mocniejszego proponuję. Za chwilę popełnię zbrodnie w afekcie:mad: I co, popełniłas tą zbrodnię czy sie rozeszło po hmmm kościach?? :lol2:Nawet nie wiecie jak ciężko długonogim (na dodatek chudonogim) kupić spodnie (te chudonogie to mi się tak napisało, nie myślcie sobie, że to o mnie No tak bo te krótkonogie to sobie zawsze mogą spodnie obciąc;) Witam się wieczornie. Aleś mi Aga ochoty na trunek narobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Nawet nie wiecie jak ciężko długonogim (na dodatek chudonogim) kupić spodnie (te chudonogie to mi się tak napisało, nie myślcie sobie, że to o mnie A już Ci zazdrościłam;) Jak potrzebujesz to służę kryjówką Udało się nikogo nie zabić, ale zapamiętam na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Witam się wieczornie. Aleś mi Aga ochoty na trunek narobiła... Ja juz piję (należy mi się w nagrodę za opanowanie agresji;)). Nalać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts