Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mówisz i masz:hug:ale emoty nie oddają tego uścisku:)

To teraz odkryje całą moja ignorancje alkoholową - jak się to szerycośtam pije??

Wlewa się to białe i to czarne i to sie miesza czy co??

ps. doczytałam w necie że instrukcja lania powinna być na butelce, więc spoko, moge Ci nalać;)

Edytowane przez Lukarna

ja jestem wielką fanką Dorotus i jej wypieków, już tyle ciast wypróbowałam i wszystkie idealnie się udały, warunek - postępować zgodnie z instrukcjami i dobrze odmierzyć ilość produktów.

A jeśli idzie o ubijanie śmietany to żadna tam żelatyna, najlepiej się sprawdza ŚMIETAN FIX z DrOetkera ;)

Ja zawsze lałam tak, żeby równoczesnie leciało z dwóch dziurek (jakkolwiek to zabrzmiało :rotfl: ) I nic nie mieszałam :no: W żołądeczku samo się wymiesza ;)

Stoi mi takie cos w barku od roku i nie otwierałam, bo nie wiem jak sie zbrac i nie mialam tez kiedy sie zabrac, to moze jednak sie skusze jak juz wiem, ze ma leciec z dwoch dziurek ;)

czekoladowe coś babci

a że humor mam juz lepszy to Twoje słowa (wyrwane z kontekstu) przypomniały mi fajny kawał.

Staruszka codziennie jedną i ta samą linią autobusową dojeżdżała "gdzieś" Codziennie tez częstowała orzeszkami młodego kierowce. Kierowca nie odmawiał tylko wpierniczał bebcine orzeszki . Po jakimś czasie zapytał z ciekawości :

- babciu, a skąd wy właściwie macie te orzeszki?

a babcia na to

-jak to skąd? z TOFFIFEE

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

a że humor mam juz lepszy to Twoje słowa (wyrwane z kontekstu) przypomniały mi fajny kawał.

Staruszka codziennie jedną i ta samą linią autobusową dojeżdżała "gdzieś" Codziennie tez częstowała orzeszkami młodego kierowce. Kierowca nie odmawiał tylko wpierniczał bebcine orzeszki . Po jakimś czasie zapytał z ciekawości :

- babciu, a skąd wy właściwie macie te orzeszki?

a babcia na to

-jak to skąd? z TOFFIFEE

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

:lol2:

O... a któż to się opuścił Mikołaje i się pojawił w forumowym towarzystwie? :)

Trzeba było kiedyś wrócić;) Fotki u mnie w komentach. Zapraszam.