Lukarna 03.10.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 a że humor mam juz lepszy to Twoje słowa (wyrwane z kontekstu) przypomniały mi fajny kawał. Staruszka codziennie jedną i ta samą linią autobusową dojeżdżała "gdzieś" Codziennie tez częstowała orzeszkami młodego kierowce. Kierowca nie odmawiał tylko wpierniczał bebcine orzeszki . Po jakimś czasie zapytał z ciekawości : - babciu, a skąd wy właściwie macie te orzeszki? a babcia na to -jak to skąd? z TOFFIFEE :rotfl: padłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.10.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 a propos orzechów, od teściów dostałam 2 woreczki (takie większe niż reklamówka z biedronki!!!) świeżutkich, mokrutkich jeszcze orzechów, ubóstwiam więc zamiast pracować czy forumowo się udzielać siedzę i skubię. Znaczy najpierw jak to stwierdził mój synek "dziadkuję" potem obłuskuję tą gorzką błonkę a na końcu wcinam aż mi się uszy trzęsą (a dupsko rośnie ehhh) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja mam na budowie orzechy, chyba ze 4, musiałabym się tam przejechać i pozbierać... Bo to ich ostatni rok, potem niestety muszą odejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 a propos orzechów, od teściów dostałam 2 woreczki (takie większe niż reklamówka z biedronki!!!) świeżutkich, mokrutkich jeszcze orzechów, ubóstwiam więc zamiast pracować czy forumowo się udzielać siedzę i skubię. Znaczy najpierw jak to stwierdził mój synek "dziadkuję" potem obłuskuję tą gorzką błonkę a na końcu wcinam aż mi się uszy trzęsą (a dupsko rośnie ehhh) Jak ja nie lubię obierać orzechów:no: Takie wysuszone to owszem, ale z tej błonki nie cierpię. Potem jeszcze palce takie brudne :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja lubię to białe ale żeby mi ktos obrał Ale u nas mój ojciec jest "dziadkiem do orzechów";) tylko on takie wysuszone już łupie. Kurde muszę jechać na zakupy bo nie mam się w co ubierać do pracy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Kurde muszę jechać na zakupy bo nie mam się w co ubierać do pracy:/ Niezależnie co ubiorę to i tak nie widać, bo biały fartuch w pracy zakładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Właśnie o czymś takim bym marzyła - o jakimś fartuchu/mundurku.Ile czasu bym zaoszczedziła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Właśnie o czymś takim bym marzyła - o jakimś fartuchu/mundurku. Ile czasu bym zaoszczedziła:D Po pewnym czasie się nudzi. Tylko facetom podoba się babka w białym fartuchu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Plus podwiązki i szpilki;) ps. szkoda że białe pogrubia bo może bym nabyła taki zestaw:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Plus podwiązki i szpilki;) ps. szkoda że białe pogrubia bo może bym nabyła taki zestaw:cool: Najlepiej jeszcze prześwitująca bielizna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Albo taka jak para w oknie miała:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Albo taka jak para w oknie miała:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja mam na budowie orzechy, chyba ze 4, musiałabym się tam przejechać i pozbierać... Bo to ich ostatni rok, potem niestety muszą odejść Luka, pamiętaj ,że na orzecha musisz mieć zgodę OŚ. Plus podwiązki i szpilki;) ps. szkoda że białe pogrubia bo może bym nabyła taki zestaw:cool: ja mam czarny kitel Albo taka jak para w oknie miała:D:D ale o sochozi ???? bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ale o sochozi ???? bry Zajrzyj do mnie do komentów, post #5653, fotka nr 6;) Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.10.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 wpadałam z rewizytą. witam się z gospodynią i wszystkimi odwiedzającymi. przeczytałam tylko niewielką część komentarzy (przez całość nie sposób się przedrzeć, spory tu ruch). ale widzę, że bardzo sympatyczne tu towarzystwo, więc jak pozwolisz to będę zaglądać tu częściej. tym bardziej, że u nas na budowie już chyba koniec na ten rok, a z FM ciężko się rozstać. fajnie, że masz już tak blisko końca. jako kobietę najbardziej interesuje mnie wykończeniówka. czekam więc na dalsze postępy okraszone dużą ilością zdjęć. w jakim programie robiłaś wizualizacje pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.10.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Po pewnym czasie się nudzi. Tylko facetom podoba się babka w białym fartuchu;) Nie tylko, ja też uważam, że to sexi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.10.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 w sprawie fartuszka, szpilek i podwiązek, to mój mąż byłby w siódmym niebie. ostatnio pytał, czy nie chciałabym takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Teraz rozumiecie dlaczego mój mąż lubi odwiedzać mnie w pracy;) Choć z tego wymarzonego stroju to tylko fartuch;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.10.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Cześć maxy:) Luka chyba miała robione wizki w PRO100 (chyba) i też jestem ciekawa co wyczaruje we wnętrzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Cześć maxy:) Luka chyba miała robione wizki w PRO100 (chyba) i też jestem ciekawa co wyczaruje we wnętrzach. Mi się coś zdaje, że nas zaskoczy:) Witam max-maniacy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts