Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

a że humor mam juz lepszy to Twoje słowa (wyrwane z kontekstu) przypomniały mi fajny kawał.

Staruszka codziennie jedną i ta samą linią autobusową dojeżdżała "gdzieś" Codziennie tez częstowała orzeszkami młodego kierowce. Kierowca nie odmawiał tylko wpierniczał bebcine orzeszki . Po jakimś czasie zapytał z ciekawości :

- babciu, a skąd wy właściwie macie te orzeszki?

a babcia na to

-jak to skąd? z TOFFIFEE

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

padłam:lol2::lol2:

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a propos orzechów, od teściów dostałam 2 woreczki (takie większe niż reklamówka z biedronki!!!) świeżutkich, mokrutkich jeszcze orzechów, ubóstwiam więc zamiast pracować czy forumowo się udzielać siedzę i skubię. Znaczy najpierw jak to stwierdził mój synek "dziadkuję" potem obłuskuję tą gorzką błonkę a na końcu wcinam aż mi się uszy trzęsą (a dupsko rośnie ehhh)

a propos orzechów, od teściów dostałam 2 woreczki (takie większe niż reklamówka z biedronki!!!) świeżutkich, mokrutkich jeszcze orzechów, ubóstwiam więc zamiast pracować czy forumowo się udzielać siedzę i skubię. Znaczy najpierw jak to stwierdził mój synek "dziadkuję" potem obłuskuję tą gorzką błonkę a na końcu wcinam aż mi się uszy trzęsą (a dupsko rośnie ehhh)

Jak ja nie lubię obierać orzechów:no: Takie wysuszone to owszem, ale z tej błonki nie cierpię. Potem jeszcze palce takie brudne :no::no::no:

Ja mam na budowie orzechy, chyba ze 4, musiałabym się tam przejechać i pozbierać... Bo to ich ostatni rok, potem niestety muszą odejść;)

Luka, pamiętaj ,że na orzecha musisz mieć zgodę OŚ.

Plus podwiązki i szpilki;)

ps. szkoda że białe pogrubia bo może bym nabyła taki zestaw:cool:

ja mam czarny kitel :)

Albo taka jak para w oknie miała:D:D

ale o sochozi ????

bry :)

wpadałam z rewizytą. witam się z gospodynią i wszystkimi odwiedzającymi.

przeczytałam tylko niewielką część komentarzy (przez całość nie sposób się przedrzeć, spory tu ruch). ale widzę, że bardzo sympatyczne tu towarzystwo, więc jak pozwolisz to będę zaglądać tu częściej. tym bardziej, że u nas na budowie już chyba koniec na ten rok, a z FM ciężko się rozstać.

fajnie, że masz już tak blisko końca. jako kobietę najbardziej interesuje mnie wykończeniówka. czekam więc na dalsze postępy okraszone dużą ilością zdjęć.

w jakim programie robiłaś wizualizacje pomieszczeń?