agalind 05.10.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Na wycince drzew się nie znam, posuwać w wieku nie zamierzam, więc tylko sie przywitam. Dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.10.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Kasiu Maniaczko witaj, jesteś z warmii czy bardziej z mazur? witam, jestem bardziej z Mazur, a raczej całkiem z Mazur. okolice Mrągowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.10.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Kasia ostrzegam że zostajesz na własne ryzyko - przebywając tu narażasz się na niebezpieczeństwo upojenia alkoholowego tudzież innych niespodziewanych rzeczy zaryzykuję fajnie tu, od rana taki ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Na wycince drzew się nie znam, posuwać w wieku nie zamierzam, więc tylko sie przywitam. Dzień dobry:) jesssu trzy razy czytałam witam, jestem bardziej z Mazur, a raczej całkiem z Mazur. okolice Mrągowa ale czaddddd bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) jesssu trzy razy czytałam ale czaddddd bry To chyba Twoje słowa, więc czego nie rozumiesz? ale nie to,żebym ja sie w wieku posuwała, albo co gorsza starzała Edytowane 5 Października 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 no ja wiem, że moje, ale w Twoich ustach, upsss klawiaturze, sie podtekstów doszukiwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 no ja wiem, że moje, ale w Twoich ustach, upsss klawiaturze, sie podtekstów doszukiwałam Głodnemu .... wiesz co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 no wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.10.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Aga, ale mnie sie tez skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 05.10.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Aga, ale mnie sie tez skojarzyło nie tylko Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) Aga, ale mnie sie tez skojarzyło nie tylko Tobie Dziewczyny, ale że co? Sama siebie? Przecież pisałam, ze nie zamierzam;) Edytowane 5 Października 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) zastanawiałam się przez moment co to "wieku" , bo 'w wieku", to ja tego nie robiłam a a propos sama siebie -to kiedys (jakieś luźne towarzyskie spotkanie) nam się taka dyskusja wywiązała i padło stwierdzenie - masturbacja to miłośc z osobą, która się kocha najbardziej na świecie -więc co w tym złego . no ni cholery nikt nie był w stanie zaprzeczyć. Edytowane 5 Października 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.10.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dziewczyny, ale że co? Sama siebie? Moja wyobraźnia aż tak daleko nie wybiegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 zastanawiałam się przez moment co to "wieku" , bo 'w wieku", to ja tego nie robiłam Ja też nie;) a a propos sama siebie -to kiedys (jakieś luźne towarzyskie spotkanie) nam się taka dyskusja wywiązała i padło stwierdzenie - masturbacja to miłośc z osobą, która się kocha najbardziej na świecie -więc co w tym złego . no ni cholery nikt nie był w stanie zaprzeczyć. Moja wyobraźnia aż tak daleko nie wybiegła Niemożliwe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.10.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Bry i By Idę od Was nienasycone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A u Lukarny jak zwykle jej ulubiony temat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 witam, jestem bardziej z Mazur, a raczej całkiem z Mazur. okolice Mrągowa nie mam w sumie daleko ale w Mrągowie nie byłam nigdy chociaż na piknik country się wybieraliśmy kiedyś, my jeśli już to raczej ruszamy w stronę Mikołajek czy Giżycka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.10.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 nie mam w sumie daleko ale w Mrągowie nie byłam nigdy chociaż na piknik country się wybieraliśmy kiedyś, my jeśli już to raczej ruszamy w stronę Mikołajek czy Giżycka. o to rzeczywiście niedaleko. a w Mrągowie, hmm... no cóż nic za bardzo ciekawego nie ma. dlatego, jeśli nie muszę to się ze wsi nie ruszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.10.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Jeden dzień mnie nie ma i już swintuszycie:) Wczoraj miałam "integrację" firmową, wróciłam koło północy trochę zmęczona;) A dziś wieczorem mam gości plus przyjeżdża za chwilę moja siostrzenica więc raczej przy kompie nie posiedzę Pozdrawiam i uciekam do garów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Weekend niespodziewanie szybko minął - jak co tydzień I żeby Dziennik zupełnie nie zaginął w otchłaniach FM - wrzucam zdjęcia: zaległe tynki i koza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts