MusiSieUdac 08.10.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 nie chodzi o fachofcow, dobra koniec gadania. Kto robi dziś kawę, mozna dolac tego czegos z dwururki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.10.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ja siedzę cichutko i czekam aż Aga coś postawi ona zawsze takie ładne kawy ma... A z dwururką to nieźle pojechałaś Jakże celnie:p Powiem szefowi że jadę na pocztę i skoczę do domu, przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) Ok, dziewczynki: Wczoraj piłam Latte Macchiato z bitą śmietana i Amaretto. Pofolgowałam sobie, więc Wam tez proponuję. Niech nie tylko mój tyłek rośnie;) http://static.pl.groupon-content.net/74/67/1316191996774.jpg tyle, że zamiast tego ciasta jadłam sernik z malinami na ciepło. Pyyyyycha:) Edytowane 8 Października 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.10.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 To ja poproszę ten zestaw plus to z malinami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Mówisz masz;) http://najsmaczniejsze.pl/wp-content/uploads/2011/08/sernik-na-zimno-z-malinami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.10.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 A ja poproszę ten zestaw, tyle ze z podwójnym alkoholem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 A ja poproszę ten zestaw, tyle ze z podwójnym alkoholem Nie ma sprawy. No chyba, ze jak nerwy nie puszczają to wolisz http://historia-alkoholu.pl/wp-content/uploads/2011/03/whiskey1.jpg lub http://www.sh_softpol.republika.pl/grafika/pliki/wodka_kieliszek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.10.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 cześć dziewczyny, co Wy tu wyprawiacie? normalnie ślinotoku z wodotryskiem dostałam. ja chcę macchiato i to z malinami. mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 cześć dziewczyny, co Wy tu wyprawiacie? normalnie ślinotoku z wodotryskiem dostałam. ja chcę macchiato i to z malinami. mniam Lukarna ostrzegała, że zaglądasz tu na własne ryzyko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) Laski, dawno żadnej imprezy przy muzyce nie było, nie? Edytowane 8 Października 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 coś o imprezie podsłyszalam....a tu znów wóda (i seks) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.10.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Jak bym miała dzisiaj zarzucić, to by było naprawdę mega depresyjne, wiec lepiej Ty cos zapodaj:sick: A tak serio to moglybysmy sie wszystkie spotkac, gdzies tak w polowie drogi najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 coś o imprezie podsłyszalam....a tu znów wóda (i seks) Znów? Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Jak bym miała dzisiaj zarzucić, to by było naprawdę mega depresyjne, wiec lepiej Ty cos zapodaj:sick: A tak serio to moglybysmy sie wszystkie spotkac, gdzies tak w polowie drogi najlepiej Nie wiem która mieścina by to wytrzymała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.10.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ty, Malka seks? z kim? Kurcze ominęło mnie, albo zem sie juz nabzdryngoliła tym od Agi Nie wiem która mieścina by to wytrzymała Pytanie powinno brzmiec, gdzie połowa drogi jezd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 a co ???? nie było seksu w tym wątku, nikt przez całe dwa dni o seksie nie pisał .... nie mozliwe :jawdrop: a połowa drogi jest w Katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Pytanie powinno brzmiec, gdzie połowa drogi jezd? Połowę drogi to gdzies znajdziemy (choćby i w Katowicach;)), ale ja już myśle o nagłówkach w gazetach, bo przecież takie spotkanie bez echa nie przejdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.10.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 a co ???? nie było seksu w tym wątku, nikt przez całe dwa dni o seksie nie pisał .... nie mozliwe :jawdrop: Fkatycznie, trudno uwierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.10.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Oj tam, najwyżej w muratorze by nas opisali Pamiętacie, wesoły winny autobus miał być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 08.10.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 prawdziwe pyszności dzis zapodajecie, szkoda, że tylko wirtualnie można się nimi nacieszyć Luka - tynki są fajne - białe i takie gładziutkie - no i ta koza - całkiem domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts