Lukarna 10.10.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Wtedy ja kupię jakieś narzędzie zbrodni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Wtedy ja kupię jakieś narzędzie zbrodni;) Fani thrillerów powiedzieliby, że maszynka do ciecia płytek też się nada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jak nie sex to zbrodnie - pasjonujący wątek:D a i jeszcze alkohol;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Sex, no-drugs and rock&roll:) Jak nie sex to zbrodnie - pasjonujący wątek:D a i jeszcze alkohol;) Luka, Ty to masz życie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Fani thrillerów powiedzieliby, że maszynka do ciecia płytek też się nada;) Noo ostatnio oglądałąm jednym okiem jak pana przerobili gilotyną do papieru;) Jak nie sex to zbrodnie - pasjonujący wątek:D a i jeszcze alkohol;) Ale to Aga ostatnio polewała;) Sex, no-drugs and rock&roll:) Luka, Ty to masz życie;) No coś Ty - nagadam się na forum i w życiu zupełny celibat:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Noo ostatnio oglądałąm jednym okiem jak pana przerobili gilotyną do papieru;) To moze przestań tv oglądać, to i celibat się skończy:p Ale to Aga ostatnio polewała;) Bo pozwoliłaś, ale to Twoje królestwo;) No coś Ty - nagadam się na forum i w życiu zupełny celibat: Patrz punkt pierwszy:P ( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 EV jednym okiem:p Drugim FM:lol2: I nie pozwoliłam polewać tylko wręcz prosiłam o to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 EV jednym okiem:p Drugim FM:lol2: Załatw sobie trzecie oko dla męża, albo tv wylacz. FM sie nie da;) I nie pozwoliłam polewać tylko wręcz prosiłam o to:) To tak jakbys sama polała:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No uzależniona jestem jak nic:/ od FM. Teraz np jestem na szkoleniu:D:D:D:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No uzależniona jestem jak nic:/ od FM. Teraz np jestem na szkoleniu:D:D:D:p Czego dotyczy szkolenie? Jak udzielania pierwszej pomocy to moze warto posłuchac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Niee, szkolenie się zaczęło ale prelegent nie dojechał jeszcze więc tak sobie luźno dywagujemy:D Nic o sztucznym oddychaniu na razie nie ma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Niee, szkolenie się zaczęło ale prelegent nie dojechał jeszcze więc tak sobie luźno dywagujemy:D Jak jeszcze się nie zaczelo to pewnie tez predko z pracy nie wyjdziesz, co? Nic o sztucznym oddychaniu na razie nie ma:D Ale usta-usta to na fantomie sie robi a nie na prelegencie Zresztą fantom to babka (Ania ma na imię) Dobra, idę stąd bo bredzić zaczynam:sick: Edytowane 10 Października 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No niestety moje wyjście z pracy odsuwa się w czasie:(A miałam dziś iśc na basen:/ Zamiast "Ani" wolałabym teraz laleczkę woodoo z podobizną Pani Spóźnialskiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Luka, jak szkolenie? Pewnie kawą nie pogardzisz? U nas dzisiaj pierwszy przymrozek. Wyszliśmy z domu, 2 stopnie na plusie (w nocy pewnie było odwrotnie), rześkie powietrze, piękny wschód słońca a wkoło białe łąki:sick:. Chyba trzeba zmienić garderobę na cieplejszą.... Edytowane 11 Października 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.10.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Cześć Ja już dziś 2 herbaty z cytryną i małą kawę - ale kolejną nie pogardzę Zaszalałam wczoraj z tymi laleczkami - pani jadąc do nas miała stłuczkę i na dodatek telefon jej padł. Siedzieliśmy w biurze do 17:30 a potem jak już się odnalazła to zamiast iść na basen to cały wieczór pisałam do niej maile z pytaniami:/ U nas też zimno, brr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Szkolenie korespondencyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.10.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Prawie e-learning:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.10.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 a co tu dziś taka cisza? u nas też pogoda niefajna. lepiej z domu nie wychodzić. no ale mój młody chyba tego nie zauważa, bo tylko wrócił ze szkoły i heja na podwórko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Własnie próbowałam sobie wyobrazić usta-usta z monitorem;) No chyba, ze na mężu (zadowolonym chyba???) cwiczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 11.10.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dawno mnie tu nie było . Fajowo się u Ciebie robi, a bałaganem się nie przejmuj... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts