carnation 11.10.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Lukarna, obejrzałam cały dziennik. Tak bardzo chciałabym już mieć budowę na podobnym etapie. Póki co nie mam jej wcale choć do niedawna łudziłam się tym, że w tym roku uda nam się jeszcze postawić stan 0. Będę do Ciebie zaglądać częściej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.10.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witaj Carnation Cieszę się że nowe osoby też do mnie zaglądają Rozgość się i zapraszam jak tylko masz ochotę pogadać Z jakiego projektu będziesz budować? Startujesz wiosną? ps. dzięki za te słowa Tak bardzo chciałabym już mieć budowę na podobnym etapie. - uświadomiło mi to że nie powinnam narzekać i marudzić, że za wolno tylko cieszyć się z tego co już mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.10.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 a co tu dziś taka cisza? u nas też pogoda niefajna. lepiej z domu nie wychodzić. no ale mój młody chyba tego nie zauważa, bo tylko wrócił ze szkoły i heja na podwórko. Cisza cisza bo czasami popracowac trzeba;) Własnie próbowałam sobie wyobrazić usta-usta z monitorem;) No chyba, ze na mężu (zadowolonym chyba???) cwiczyłaś Ćwiczyłam ćwiczyłam:) tylko że ostatnio nie usta-usta a raczej sporty walki;) Dawno mnie tu nie było . Fajowo się u Ciebie robi, a bałaganem się nie przejmuj... Pozdrówka Cześć Fulek:) Nie przejmuję się bo wpływu na to nie mam;) Po co się denerwować nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.10.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witaj lukarno znęciły mnie opowieści jakoby masz w dzienniczku cudowne wizualizacje. Późno już, wchodzę do dziennika 5 stron, ok myślę ogarnę i szybciutko spać bo jutro do pracy. Zerknęłam do komentarzy a tu , to Ci się gości nawpraszało. Może i mnie więc nie wyrzucisz. Pozwól, że poczytam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Cześć Nita, Witam w moich skromnych progach:) Gości dużo nie ma ale mocno gadatliwi są jak gospodyni:D Zapraszam do Dziennika ale tam raczej fotorelacje więc się nie naczytasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Ćwiczyłam ćwiczyłam:) tylko że ostatnio nie usta-usta a raczej sporty walki;) Każdy lubi co innego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 A tu znów seks tym razem w wersji hard sado maso.......idę stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 A tu znów seks tym razem w wersji hard sado maso.......idę stąd Wiedziałam, że wyciągnie Cie to z czelusci:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 eeeeejno przecież ja nawet o seksie NIE POMYŚLAŁAM:no: sporty walki w sensie że mam ochotę go walnąć czymś ciężkim po prostu NIE CZERPIĄC z tego żadnej przyjemności:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 eeeeej no przecież ja nawet o seksie NIE POMYŚLAŁAM:no: sporty walki w sensie że mam ochotę go walnąć czymś ciężkim po prostu NIE CZERPIĄC z tego żadnej przyjemności:confused: To może nie ma co go walić czymś ciężkim tylko pomyśleć o seksie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Wiedziałam, że wyciągnie Cie to z czelusci:P Wy mnie tu deprawujecie, nim Was ni poznałam, byłam skromna , grzeczna, ułozoną dziewczynką, a teraz.....no strach się bać - stworzyłyście potwora ;oops: eeeeej no przecież ja nawet o seksie NIE POMYŚLAŁAM:no: sporty walki w sensie że mam ochotę go walnąć czymś ciężkim po prostu NIE CZERPIĄC z tego żadnej przyjemności nos Ci rośnie Pinokio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 To może nie ma co go walić czymś ciężkim tylko pomyśleć o seksie? Pozwól że to przemyślę Wy mnie tu deprawujecie, nim Was ni poznałam, byłam skromna , grzeczna, ułozoną dziewczynką, a teraz.....no strach się bać - stworzyłyście potwora ;oops: taa biedna skromna Malka się zdeprawowała przeczytawszy parę niewinnych postów u Luki nos Ci rośnie Pinokio Pinokiem mnie zabiłaś Od razu przypomniał mi się kawał ale nie wiem, mogę przed 23?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Luka, u siebie Ty rzadzisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Wy mnie tu deprawujecie, nim Was ni poznałam, byłam skromna , grzeczna, ułozoną dziewczynką, a teraz.....no strach się bać - stworzyłyście potwora ;oops: Jasne, jasne:P I kto tu jest Pinokiem???? Edytowane 12 Października 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 No właśnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Luka, to co z kawałem? U mnie dziś piątkowa głupawka, więc bedzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Stwierdziłam że głupi jest więc nie piszę ale co tam w końcu dziś piatek:D Złapała Dobra Wróżka Pinokia, usiadła mu na twarz i krzyczy "Kłam Pinokio!! kłam!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.10.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Złapała Dobra Wróżka Pinokia, usiadła mu na twarz i krzyczy "Kłam Pinokio!! kłam!!" :rotfl: umarłam Dzien Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Stwierdziłam że głupi jest więc nie piszę ale co tam w końcu dziś piatek:D Złapała Dobra Wróżka Pinokia, usiadła mu na twarz i krzyczy "Kłam Pinokio!! kłam!!" Idę po ścierkę - monitor muszę umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Dobra magia zawsze w cenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts