Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chcesz mi humor zepsuć?

Jaki koniec świata?

Przecież przełożyłam koniec na przyszły grudzień - tak długo buduję że chyba należy mi się chociaż parę noclegów w sypialni małżeńskiej co??

A po co niby, skoro chcesz wobec męża czegoś ciężkiego użyc?:p

A po co niby, skoro chcesz wobec męża czegoś ciężkiego użyc?:p

No dobra dobra ale czy Ty myślisz że ją tą urazę chcę w sobie pielęgnować do jesieni przyszłego roku????

Teraz użyję czegoś ciężkiego, potem się rozejdzie po kościach, jak się budowa skończy to miną wszystkie problemy i nastanie euforia - wtedy sypialnia małżeńska jak znalazł:lol2:

No dobra dobra ale czy Ty myślisz że ją tą urazę chcę w sobie pielęgnować do jesieni przyszłego roku????

Teraz użyję czegoś ciężkiego, potem się rozejdzie po kościach, jak się budowa skończy to miną wszystkie problemy i nastanie euforia - wtedy sypialnia małżeńska jak znalazł:lol2:

Ja się boję nie o Twoją skrywaną urazę, tylko czy Twój mąż przeżyje użycie czegoś cieżkiego i rozchodzenie się po kościach:lol2:

My w pierwotnym planie mieliśmy się prowadzać w grudniu tuż przed świętami (jak zaczęliśmy budowę).. ale jak usłyszałam, że niby koniec świata itd to mówię, że wypadałoby troszkę pomieszkać.. poza tym miał już być koniec 9 września 1999 i co? i żyjemy:) a ziemia nadal krąży:lol2:

My w pierwotnym planie mieliśmy się prowadzać w grudniu tuż przed świętami (jak zaczęliśmy budowę).. ale jak usłyszałam, że niby koniec świata itd to mówię, że wypadałoby troszkę pomieszkać.. poza tym miał już być koniec 9 września 1999 i co? i żyjemy:) a ziemia nadal krąży:lol2:

O kurcze o tym 9 wrzesnia nie słyszałam - pocieszyłąś mnie:D

20??

To po co Ci ta wiara w Gwiazdora i innych? To juz nieistotne:)

ps. właśnie zauważyłam że jesteśmy na 500 stronie moich komentów:jawdrop:

nieźle tu wodę lejemy:D:D

Ale Mikołajki sa 6-ego:P

Ktos spojrzy, ze 500 stron i pomyśli, ze fachowo tu dyskutujemy;) Przejrzy ostatnie kilka(set) stron i nieźle się ubawi;) Oczywiscie były momenty ... budowlane:lol2: