max-maniacy 12.10.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 rozkręcam się w Waszym towarzystwie. a w kinie to chyba z rok nie byłam. trzeba to nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 W naszym lokalnym bilet kosztuje chyba 14 zł. Taką zniżkę mam u Ciebie?? A co, mam gest;) Resztę mozesz na popcorn przepuścic:p rozkręcam się w Waszym towarzystwie. Ostrzegałyśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.10.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 w pracy musiałam wyłączyć przed obiecanym dowcipem, a teraz się duszę po nocy, żeby rodziny nie pobudzić faktycznie towarzystwo rozgadane, to świetnie, nie będę się wyróżniać tylko muszę pamiętać Lukarno, żeby do Ciebie nie zaglądać w godzinach przedpołudniowych, bo mnie z roboty wywalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.10.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Znaczy się ciągnie swój do swego;) Witam się z Państwem weekendowo.Uwielbiam soboty... Miłego dnia:) U nas pieknie świeci słońce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.10.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 dzień dobry. na Mazurach niezbyt słonecznie i całkiem chłodno. ale to jeszcze nie koniec weekendu. może się poprawi. też lubię weekendy, zwłaszcza jak szykują się jakieś imprezki. a szykują się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.10.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Aaa w takim razie udanej imprezy życzę Ja dziś byłam z dzieciakami kupić buty. Moim zdaniem jest to jedno z bardziej stresujących zajęć. Plan co prawda wykonany tylko w 3/4 (zimowe i jesienne dla Wery i tylko zimowe dla Marcina) ale za to buty fajne i lekkie:) A teraz siedzę i zastanawiam się: czy chce mi się upiec jakieś ciastka z jabłkami czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.10.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 mniam mniam... ja uwielbiam piec i pichcić w ogóle, ale tylko to co nie wymaga wysiłku do jabłuszek... ciasto francuskie, po kawałku jabłka do środka i mamy rogaliki czy sakiewki (w zależności od zdolności artystycznych, u mnie żadne) w 15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 W końcu nie zrobiłam - jak leniwa sobota to leniwa...Ale dziś muszę coś upiec - mam po południu gości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.10.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 ja po ostatnim tygodniu ciast mam po dziurki w nosie, dzisiaj rybka i jakieś 'kwasoty' tak dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Rybka mówisz? Moje dzieci na pytanie: co na obiad odpowiadają zgodnie: kotlety z piersi kurczaka:/ A jak o jedzeniu mowa to chyba musimy się za jakieś śniadanie wziąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.10.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 rybkę jadłam w piątek prosto z jeziora. małż złowił szczupaka i kilka okonków. a co do ciasta, to próbowałam wczoraj po raz drugi w życiu upiec bezę i niestety kolejna porażka. trzeciego razu nie będzie. dziś idę na obiadek imieninowy do rodziców i mam nadzieję na coś słodkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 14.10.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Tak Lukarna, start na wiosnę. Teraz oczekujemy, aż starostwo wyda nam łaskawie pozwolenie na budowę ;/ Budujemy Z204 ze studia Z500. Uznaliśmy, że to jest właśnie ten jedyny, wymarzony Już nie mogę się doczekać ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.10.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 I prawie po weekendzie Ale za to jakim pięknym pogodowo Luka u mnie na takie kotlety mówią "białe kotlety" i nie ma już mowy, żeby zjadły "zwykłego" schabowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Tak Lukarna, start na wiosnę. Teraz oczekujemy, aż starostwo wyda nam łaskawie pozwolenie na budowę ;/ Budujemy Z204 ze studia Z500. Uznaliśmy, że to jest właśnie ten jedyny, wymarzony Już nie mogę się doczekać ))) Obejrzałam sobie na stronie projekt - bardzo fajny a najważniejsze że dla Was wymarzony:) ps. ja tez już czekam na wiosnę I prawie po weekendzie Ale za to jakim pięknym pogodowo Luka u mnie na takie kotlety mówią "białe kotlety" i nie ma już mowy, żeby zjadły "zwykłego" schabowego Moja najstarsza jak była mała to mówiła "proste kotlety":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Ja miałam takiego lenia w weekend, ze tylko w sobotę zrobiłam obiad (kaszubska specjalność) i potem tylko odgrzewałam. Jeszcze na dziś starczy i całe szczęście, bo jakaś niemoc mnie dopadła. Jak pogoda sie nie zmieni to zapadnę w sen zimowy:sick: A propos snów, to dzisiaj przeszłam sama siebie;) Śniło mi się, ze opracowywałam recepturę kremu dla Heleny Rubinstein:D Klimat lat 30-tych. Cudownie po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.10.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 nie wiedziałam aga, że takie fantazje senne miewasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 nie wiedziałam aga, że takie fantazje senne miewasz. Nawet nie zaczynaj tematu fantazji, bo tej gry skojarzeń potem nikt nie zatrzyma:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Freud by nawet wymiękł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Freud by nawet wymiękł Poddałby się po pierwszym komentarzu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.10.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Luka już mam zobrazowane to co nieudolnie starałam się opisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts