Lukarna 19.10.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał MusiSieUdac http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png Oj tam, moj mial pomysl malowania nawet parapetow wewnetrznych, o lakierowaniu bramy juz nie wspomne - oni tak maja, niestety:sick: http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Esiak http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png ja akurat sam bejcowałem i lakierowałem parapety wewnętrzne... http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał MusiSieUdac http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png Marmurowe Padłam:lol2::lol2: Witam się krztusząc się kawą:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 w zapyziałych latach 80/90, gdzie dostępnośc towarów pozostawiała wiele do zyczenia, miałam koncept na czarne i kurewsko czerwone dodatki w pokoju -osiągnęłam to różnymi miej lub bardziej wyrafinowanymi sposobami, efekt końcowy niszczył jednak biały żeberkowy kaloryfer i lastrikowy parapet. Co zrobiła malka - kupiła srylion farbek modelarskich (poj. chyba 10 ml) i pomalowała na ognistą czerwień parapet i grzejnik Da się -da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.10.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Co tam marmurowe parapety:lol2: Jezu ale się usmiałam, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.10.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 w zapyziałych latach 80/90, gdzie dostępnośc towarów pozostawiała wiele do zyczenia, miałam koncept na czarne i kurewsko czerwone dodatki w pokoju -osiągnęłam to różnymi miej lub bardziej wyrafinowanymi sposobami, efekt końcowy niszczył jednak biały żeberkowy kaloryfer i lastrikowy parapet. Co zrobiła malka - kupiła srylion farbek modelarskich (poj. chyba 10 ml) i pomalowała na ognistą czerwień parapet i grzejnik Da się -da Dlugo wytrzymalas w takim czarno-czerwonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Dlugo wytrzymalas w takim czarno-czerwonym? długo - jak na mnie o ile ściany zatapetowałam, o tyle grzejnik i parapet dzierżyłam do wyprowadzki -co z nimi (i jak) zrobili rodzice -nie pytaj, przy kazdym rodzinnym spotkaniu, wysłuchuje jakie zepsute jajo im zostawiłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.10.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Malka, czerwień i czerń? Dałaś czadu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.10.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Luka, mamy podobne zadania - ja też się bawię w urządzanie biura Na prośbę przyjaciółki, a właściwie na własną jak zobaczyłam kosztorys projektanta i wizualizacje to stwierdziłam, że za darmo zrobię jej fajniej:cool: Co za problem wstawić same barcelony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.10.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 w zapyziałych latach 80/90, gdzie dostępnośc towarów pozostawiała wiele do zyczenia, miałam koncept na czarne i kurewsko czerwone dodatki w pokoju -osiągnęłam to różnymi miej lub bardziej wyrafinowanymi sposobami, efekt końcowy niszczył jednak biały żeberkowy kaloryfer i lastrikowy parapet. Co zrobiła malka - kupiła srylion farbek modelarskich (poj. chyba 10 ml) i pomalowała na ognistą czerwień parapet i grzejnik Da się -da moja teściowa miała chyba podobne wizje i sposoby ich realizacji. jak się wprowadzaliśmy do mieszkania po teściach (12 lat temu), to w kuchni tez był kaloryfer pomalowany na czerwono, a do tego fronty szafek kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 ciekawe czym malowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.10.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 muszę zapytać. ciekawe, czy pamięta. a swoją drogą to ja też potem zaszalałam, bo pomalowałam go na niebiesko. a teraz jest piasek pustyni. muszę go kiedyś poskrobać i sprawdzić ile ma na sobie kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 a grzeje jeszcze ??? jeśli tak, to mniej niz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.10.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 o kurczę, nie bardzo wiem, bo prawie cały czas jest zakręcony. gary grzeją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.10.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 proszę mi tu takich pomysłów nie podsuwać, jeszcze w chwilowej niemocy wygadam się mężowi i wtedy dopiero będzie.... na razie odpuszczę mu bramę, niech poszuka szamba Lukarno jak tam "prace biurowe"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.10.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 W szarobury-i-ponury dzień wystarczy zajrzeć do Luki i już gęba się śmieje. Dobrze, że Ci ta wykończeniówka teraz wpadła (znaczy szef Cię nią uraczył) to jak pójdziesz na swoje to będziesz w temacie i fachowcach tak obcykana, że nikt Ci nie podskoczy, a może i rabaty dla siebie na przyszłość już jakieś wynegocjujesz. Czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Cześć Rzeczywistość mnie wciągnęła i nie dopuszczała do wirtualnego świata... Weekend minął jak zwykle za szybko. Dzisiaj rano wstałam i poczułam, że naprawdę nie mogę iść do pracy. No mocy nie mam. Zadzwoniłam po wolne i zrobiłam dłuuugą listę rzeczy zaległych:) I wyszło mi na to, że muszę mieć jeszcze jeden dzień wolny bo połowy nie zdążyłam zrobić... Na razie "prace biurowe" bez zmian. Czekam na wyceny. Jutro skoczę obejrzeć płytki i wykładzinę. A gdzie drzwi, parapety, ceramika... Jak na razie nie czuję bluesa:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Jedno pytanie mam: czy w miejscu gdzie będzie kominek kładzie się styropian pod wylewkę? czy co się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.10.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Jedno pytanie mam: czy w miejscu gdzie będzie kominek kładzie się styropian pod wylewkę? czy co się robi? stopę sie robi . Tak samo pod schody (pierwszy stopień) = Nie daje się styro w ogóle albo cieniutka warstwe najlepiej styroduru bo on twardszy. W biurze kominek....? Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 No stopę mam ale to pod kominem, całkiem na dole wylewaną razem z fundamentem, znaczy z ławami. A pod sam kominek (znaczy wkład z obudową) to się coś wzmacnia czy juz nie?? Cześć E tam w biurze kominek - w moim osobistym salonie będzie i się zawiesiłam na temacie:) ps. a dziś zrobiłam sobie małą przyjemność - byłam u 3 stolarzy z prośbą o wycenę kuchni... pewnie jak mi dadzą wycenę to już przyjemnie nie bedzie, nie?? Ale po pierwsze chciałam wybrać jakiegoś/zaklepać termin a po drugie sprawdzam na wyrywki swój kosztorys - boję się wielkiej wtopy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.10.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 moi fachowcy mówili stopa na takie własnie wmocnienie pod kominek czy schody. Przykładowo - jesli planujesz pod wylewkę 15cm styro to w miejscu kominka/schoda daj 5 a resztę (dziurę) zalej wylewką. Proponuję zamiast styropianu w to miejsce dac styrodur. Zaraz zapale w swoim . Źle się czuje od tygodnia, z nosa mi cieknie ale nie miałam czasu chorować Dzis wyskoczyła goraczka wiec chyba musze zanlezc czas Banie wiśniówki już strzeliłam to teraz jeszcze ciepła z kominka brakuje mi do szczęścia Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Kinga do łózka!!Się kuruj kobieto bo to nie przelewki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts