pumpaluna 23.10.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Malka mam identycznie. Mina męża jak w końcu wybrałam coś w przyzwoitej cenie .... BEZCENNA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 ufffffffffffff, już mi raźniej ja oczywiście weryfikuję swoje pierwotne wybory (buciki za 2400 stają się bucikami za 240), ale nie zmienia to faktu, że najpierw zwracam uwage na to "z górnej półki". Mój mąż się jeszcze nie doczekał, bym jako pierwsze wybrała coś taniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.10.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że u mnie w mieście baaaardzo ciężko znaleźć coś wystrzałowego i jak trafisz na buciki za 500zł to już max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 u mnie w mieście też raczej posucha, ale ja mam kurde internet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.10.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) witam z rana. ufffffffffffff, już mi raźniej ja oczywiście weryfikuję swoje pierwotne wybory (buciki za 2400 stają się bucikami za 240), ale nie zmienia to faktu, że najpierw zwracam uwage na to "z górnej półki". Mój mąż się jeszcze nie doczekał, bym jako pierwsze wybrała coś taniego dołączam do klubu. jak coś złapię w rękę, to oczywiście cena sprawia, że szybko muszę to odstawić. jak dwa lata temu remontowałam łazienkę, to wylookałam wannę w necie i zmówiłam, nie sprawdzając w ogóle innych. potem oglądałam nową łazienkę u kumpeli i pytam ile kosztowała ich wanna. jak mi powiedziała, że 400 pln, to mi kopara opadła. nie wiedziałam, że są takie co kosztują mniej niż 1500. dobrze, że małżonek też był niezorientowany. Edytowane 24 Października 2012 przez max-maniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.10.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Luka jeśli chodzi o kuchnię, to jeszcze pół roku temu, jak koleżanka budująca się powiedziała, że chce białą, to pomyślałam bleeee, a fuj, szpital, albo prosektorium. a pod wpływem fm teraz moim typem nr1 jest Twoja druga wersja. ciekawa jestem kolejnych wycen. jak już będziesz miała, to podziel się z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Utracjuszki:D Ja po prostu na razie na ceny nie patrzę jak coś mi się podoba to zapisuję na kompa z nazwą - martwić się będę potem;) Kasia oczywiście że jak będę miała kolejne wyceny to się podzielę A którą wersję kuchni wybiorę zależy od tego na jaką podłogę się zdecyduję: jak na płytki drewnopodobne to kuchnia będzie cała biała - bo nie zgram kolorów drewna przy orzechowych oknach:( Jak podłoga będzie szara - wtedy dla "ocieplenia";) pewnie dam właśnie "drewnianą" ramkę i blat... A problem podłogi na razie dla mnie nie do rozwiązania. 1. Płytki drewnopodobne były moją miłością od dawna, ale: - boję się że nie uda mi się ich zgrać z panelami w salonie, ze schodami i z drzwiami wewnętrznymi 2. Szara podłoga byłaby idealna - dałabym wtedy wszędzie takie same na całym dole oprócz salonu i pokoju, pasowałayby do wszystkiego, ale: - patrz punkt 1, ten o miłości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.10.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 To jak już się zdecydujesz na podłogę to może i mnie będzie łatwiej. Mam identyczny dylemat, nawet dziś szczegółowo to opisywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.10.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 A problem podłogi na razie dla mnie nie do rozwiązania. 1. Płytki drewnopodobne były moją miłością od dawna, ale: - boję się że nie uda mi się ich zgrać z panelami w salonie, ze schodami i z drzwiami wewnętrznymi 2. Szara podłoga byłaby idealna - dałabym wtedy wszędzie takie same na całym dole oprócz salonu i pokoju, pasowałayby do wszystkiego, ale: - patrz punkt 1, ten o miłości;) Zarówno drewnopodobne tańsze woodentic jak i "lepsiejsze" my way po luksusowe włoskie czy hiszpańskie są w tylu fajnych odcieniach, że bez problemu można to spasować z kolorem paneli czy stolarki drzwiowej. Chyba że myślisz o identycznych szafkach, schodach i drzwiach to może być faktycznie ciut gorzej bo przecież odcień orzecha orzechowi nierówny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Pumpka, właśnie chciałam to napisac, że drewnopodobne mogą byc szare, mogą udawac dąb bielony itp. A ja widzę, ze Luka coraz bardziej widzi swój domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.10.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Utracjuszki:D Ja po prostu na razie na ceny nie patrzę jak coś mi się podoba to zapisuję na kompa z nazwą - martwić się będę potem;) Kasia oczywiście że jak będę miała kolejne wyceny to się podzielę A którą wersję kuchni wybiorę zależy od tego na jaką podłogę się zdecyduję: jak na płytki drewnopodobne to kuchnia będzie cała biała - bo nie zgram kolorów drewna przy orzechowych oknach:( Jak podłoga będzie szara - wtedy dla "ocieplenia";) pewnie dam właśnie "drewnianą" ramkę i blat... A problem podłogi na razie dla mnie nie do rozwiązania. 1. Płytki drewnopodobne były moją miłością od dawna, ale: - boję się że nie uda mi się ich zgrać z panelami w salonie, ze schodami i z drzwiami wewnętrznymi 2. Szara podłoga byłaby idealna - dałabym wtedy wszędzie takie same na całym dole oprócz salonu i pokoju, pasowałayby do wszystkiego, ale: - patrz punkt 1, ten o miłości;) Jak bedziesz miec panele w salonie to w holu i kuchni daj szarość, nie mieszalabym paneli z plytkami drewnopodobnymi, bo moze wyjsc przerost tresci nad forma Witam się, (okropnie sie dzis czuje, chyba grypa zoladkowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2012 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 To jak już się zdecydujesz na podłogę to może i mnie będzie łatwiej. Mam identyczny dylemat, nawet dziś szczegółowo to opisywałam Muszę zajrzeć Rocia do Ciebie:) Zarówno drewnopodobne tańsze woodentic jak i "lepsiejsze" my way po luksusowe włoskie czy hiszpańskie są w tylu fajnych odcieniach, że bez problemu można to spasować z kolorem paneli czy stolarki drzwiowej. Chyba że myślisz o identycznych szafkach, schodach i drzwiach to może być faktycznie ciut gorzej bo przecież odcień orzecha orzechowi nierówny Pumpa jaki Ty masz kolor tych płytek bo zawsze zapomnę Pumpka, właśnie chciałam to napisac, że drewnopodobne mogą byc szare, mogą udawac dąb bielony itp. A ja widzę, ze Luka coraz bardziej widzi swój domek:) Widzę widzę - ostatnio raczej na zdjęciach niż w naturze;) A tak na serio to siedzę, rozmyślam i kombinuję. Co zrobić i jak zrobić żeby było dobrze:) Jak bedziesz miec panele w salonie to w holu i kuchni daj szarość, nie mieszalabym paneli z plytkami drewnopodobnymi, bo moze wyjsc przerost tresci nad forma Witam się, (okropnie sie dzis czuje, chyba grypa zoladkowa ) Cześć MSU, pozwól że się przytulać na powitanie nie będę bo jak to faktycznie grypa to wiesz... uniknąc wolałabym. A nie możesz wziąć wolnego chociaz jednego dnia? Bo się zamęczysz w pracy:hug: A co do podłogi to cały czas miałam plan zrobić tak jak Pumpa bo jej idealnie udało się dobrać panele i płytki. Ale ostatnio trafiłam na jeden dziennik na Forum i gość miał tak: na podłodze woodentic któryś ten jaśniejszy i do tego orzechowe drzwi - i wyglądało to źle. Naprawdę źle:( I zaczęłąm się w ogóle zastanawiać czy nie dać na dole drzwi wewnętrznych orzechowych a na górze białych. To taki ostatni pomysł - jeszcze nie do końca go przemyslałam. W pokojach dzieciaków wyglądałoby to fajnie. Od strony holu też byłoby dobrze, jako że hol jest bez okna białe drzwi byłyby chyba lepsze niż ciemne, orzechowe... Ale znowu te okna kurka wodna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Luka ja mam orzechowe okna, a drzwi bedą białe - wszystkie (poza wejściowymi, które są orzechowe) I tej wersji sie bede trzymać, nawet zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Muszę się przespać... z tą myślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.10.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Luka, jakbym słyszała siebie. jak to zrobić, żeby się wszystko zgrało? podłogę chcę w jednym kolorze na całym parterze (kremową), a drzwi jakieś ciemniejsze (coś w złoty dąb?). i teraz jakie listwy przypodłogowe: mają pasować do drzwi, czy kolor płytek. a jak do drzwi, to w kuchni korpusy nie będą już takie same. dobrze, że najpierw pooglądam sobie u Was dziewczyny, o może ułatwi mi to podjecie decyzji. Malka pod którym linkiem można zobaczyć Twój domek? próbowałam szukać i znalazłam tylko chyba początek przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.10.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 u mnie jest takpłytki - woodentic ochrapanele - balterio dąb liberty między panelami i płytką idzie listwa kolorystycznie identyczna z panelem (ale nie firmowa tylko dobierana)a do tego dalej mamy tak:drzwi - pol-skone kolor merbauschody - dąb z białym okna - złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.10.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Malka pod którym linkiem można zobaczyć Twój domek? próbowałam szukać i znalazłam tylko chyba początek przygody. Ej zaraz poczatek, Malka mówi, ze wszystko w dzienniku aktualne Podobno gdzies w okolicach 2032 nawet ma byc parapetówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ja będę miała drzwi w kolorze podłóg, zresztą większość będzie w tej samej dębowo - poszarzałej tonacji. Okna dość nietypowo, potraktuję jak niezależne ekrany (są na każdej ścianie, więc będzie jakaś konsekwencja) trzy elementowe - parapet, profil i żaluzja drewniana - wszystko złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Luka, widzę, ze za konkrety sie zabierasz - kuchnia, kolory:) Twoje wyobrażenia nabierają kształtu. Super:) Bardzo ładny kominek wybrałaś (mój;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Malka pod którym linkiem można zobaczyć Twój domek? próbowałam szukać i znalazłam tylko chyba początek przygody. taaaa, początek drugiej pięciolatki tej "przygody" w stopce jest wielce wymowne słowo "ziewnik" - to tam, ale sadzę,że nie chcesz tego czytać nikt przy zdrowych zmysłach nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts