Lukarna 15.09.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 dobra pokasuje co nie co bo mało off top się zrobił.. Zostaw, miło popatrzeć... Widoki rewelacyjne... Ja do gór mam wielki szacunek. Tak wielki jak mój lęk wysokosci:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Esiak, nawet nie wiesz, że Lukarna trzaskała foty z ukrycia, też się popłakałam ze śmiechu, aż mąż się dziwnie patrzy:D Noo z drabino-schodów uchwyciłam najlepszy twój prawy profil z ujęcia od dołu:) Też się popłakałam ze smiechu:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 i jak zwykle śmieją się ze mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No proszę Cię Nie z Ciebie tylko dzięki Tobie a to różnica zasadnicza:) Do jutra a w zasadzie do dzis;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 16.09.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Piękne zdjęcia ehhh kocham góry, aż sobie przejrzę nasze stare fotki, jak jeszcze mieliśmy czas i środki na podróże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.09.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ja szczerze podziwiam ludzi którzy chodzą po górach... Bo ja niestety odpadam w przedbiegach:/A widoki rewelacyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Fajny wieczór mieliśmy wczoraj:D Ja po górach chodziłam, chodzę i mam nadzieję, że będę jeszcze długo chodziła, ale nie tak ekstremalnie jak Esiak, mój mąż to maniak gór, zresztą przewodnik po Beskidach:) Teraz rzadziej bywamy w górach, bo córeczka jest zbyt mała na takie wyprawy i ona woli morze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.09.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Fajny, nie?? My z naszymi maluchami tez morze bo to wygodniej a ja wygodnicka jestem z natury;) Ale wiosną zrobiłam mężowi niespodziankę, zarezerwowałam hotel w Karpaczu (ba najbliżej a nie chciałam tracic naszego cennego czasu na dojazd;)) i zabrałam go na weekend. Powiedziałam mu tylko, żeby się na sobotę do pracy nie umawiał, obudziłam rano w sobotę (oczywiście nas spakowałam) i w drodze do samochodu dopiero dowiedział się gdzie jedziemy:) Początkowo był w szoku trochę ale bardzo się ucieszył. Mieliśmy 2 dni tylko dla siebie i było naprawdę fajnie... Na tyle fajnie, że w przyszłym roku wiosną wybieramy się w okolice Zakopanego, sami na 3 dni:) Już się cieszę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Niezła z Ciebie organizatorka:) A Karpacz cudny, byłam tam z mężem (wtedy jeszcze nie mężem) na pierwszym wspólnym wyjeździe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.09.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Po prostu w którymś momencie uświadomiłam sobie, że nie mamy w ogóle czasu dla siebie, ciągle praca, dom, dzieci... A że moja mama lubi takie atrakcje, sama zaproponowała że zajmie się dzieciakami i stworzyła się możliwość... Mama nas w ogóle wysyłała do Londynu do mojej siostry ale taki wyjazd już by się nie dało utrzymać w tajemnicy bo to jednak na kilka dni... I jednak koszty dużo większe... Ale zaskoczenie na twarzy Ministra - bezcenne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Moja mama podróżuje więcej od nas, wreszcie ma na to czas, chociaż nadal pracuje, a co będzie na emeryturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.09.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Moja podróżuje bo pracuje we Włoszech:) Na emeryturze pewnie bedzie siedzieć na swojej działce nad jeziorem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.09.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Moja podróżuje bo pracuje we Włoszech:) Na emeryturze pewnie bedzie siedzieć na swojej działce nad jeziorem Też bym tak chciała na emeryturze. Chociaż może wystarczy, że będzie to taras przy moim domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.09.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Asia, wklejam fotki okien o które prosiłaś: http://cyberia.eu.org/Lapis_dziennik/228.jpg http://cyberia.eu.org/Lapis_dziennik/232.jpg http://cyberia.eu.org/Lapis_dziennik/233.jpg http://cyberia.eu.org/Lapis_dziennik/234.jpg http://cyberia.eu.org/Lapis_dziennik/235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 16.09.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Lukarna - dzięki za odwiedzenie mojego dziennika - łazienki Natrysk jeszcze nie wypróbowany - właśnie się przeprowadzamy - nie mogę się doczekać a z drugiej strony przeraża mnie to wszystko ) Jak się trochę ogarnę napiszę czy nas nie zalewa (wszyscy mi to mówią, ale ... ja tam wiem swoje na pewno łatwiej toto się czyści wjeżdżam mopem i po sprawie;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.09.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Marcin bardzo bardzo Ci dziękuję Bo o ile pamiętałam jak wyglądają od środka (tylko tak na nie patrzyłam jakoś od lewej strony i nie zapamiętałam widoku wprost;)) to od zewnątrz nie spojrzałam wcale... Nie kasuj ich proszę, będę miała pogląd jak wyglądałyby moje zmniejszone - muszę P. pokazać. Jeszki witaj;) Trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę, za bezproblemowe rozlokowanie wszystkiego w nowym domu i żeby prysznic nie zalewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 16.09.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Lukarna ale nie chodzisz bo masz lęk wysokości, lenia w tyłku czy kiepską kondycję? Jak mówiłam, tak zrobiłam, zaczełam przeglądać zdjęcia i się załamałam ja chcę na wakacje http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/65355_157728190914666_100000324573600_362162_8320127_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.09.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Princesa Ja mogę chodzić i mogę iść wysoko ale żebym tego nie widziała:) Szczerze mówiąc to jak mam myć okna na moim 3 piętrze to jestem chora:/ Jak w szkole średniej mieszkałam w internacie, to jak mnie koledzy chcieli zdenerwować to siadali na parapecie z nogami na zewnątrz... od samego patrzenia robiło mi się słabo. I problem z ruchomymi schodami mam. W górę - OK, ale w dół, brrr Ale bardzo lubię być w górach, tylko w takich niższych. Jak byłam z Marcinem w ciąży, w 7 miesiącu byliśmy w Szklarskiej. Jak wchodziłam na Kamieńczyk, w deszczu po tych sliskach, mokrych kamieniach to ludzie na mnie patrzyli jak na UFO:) Lubię chodzić, lubię się męczyć, po takim intensywnym odpoczynku czuję się zdecydowanie lepiej chociaż kondycja pozostawia wieeele do życzenia i nadbagaż pociązowy mocno przeszkadza... A co do wakacji... też bym się wybrała w miejsce z twojego zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.09.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ja też chce wakacje!!! Ale chce jechać w góry ( to wasza wina, bo o nich gadacie)ja uwielbiam chodzić po górach, niższych, wyższych byle by było chodzenie w górę i w dół My pojechaliśmy w góry z 1,5 miesięcznym synkiem. Nosiliśmy go w chuście i ludzie też na nas dziwnie patrzyli. Raz starsza pani zwróciła mi uwagę, że co ja tu robię, powinnam przecież z takim małym dzieckiem siedzieć w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts