Lukarna 31.10.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Wtedy wieczorno-nocne pogaduchy były na porządku dziennym... Jak ja się wtedy wysypiałam?? Malka seks wirtualny to mogę sobie (z wysiłkiem) wyobrazić ale picie wina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Malka seks wirtualny to mogę sobie (z wysiłkiem) wyobrazić ale picie wina?? Luka, ja czasem piłam gadając z Wami wirtualnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.10.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Wtedy wieczorno-nocne pogaduchy były na porządku dziennym... Jak ja się wtedy wysypiałam?? Malka seks wirtualny to mogę sobie (z wysiłkiem) wyobrazić ale picie wina?? Twoja wyobraźnia zawsze mi imponowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 seks wirtualny to mogę sobie (z wysiłkiem) wyobrazić[/b] ale picie wina?? Zdolniacha:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Napisałam że z wysiłkiem, tak?? Seks wirtualny jest dla mnie jak Yeti - wiele razy o nim słyszałam ale nigdy nie widziałam:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 31.10.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 oj tam oj tam, normalnie, dekielek od kompa się otwiera a tam w środku na czarną godznę buteleczka winka schowana (albo jakis grzaniec ze względu na temperaturę) gorzej jak ktoś ma laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Nita ja już się zastanawiałam jak Ty upychasz do laptopa butelkę:D:D Dobrze że ze zrozumieniem przeczytałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Napisałam że z wysiłkiem, tak?? Seks wirtualny jest dla mnie jak Yeti - wiele razy o nim słyszałam ale nigdy nie widziałam:D:D Przecież taki wysiłek to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Nita ja już się zastanawiałam jak Ty upychasz do laptopa butelkę:D:D Dobrze że ze zrozumieniem przeczytałam:) Moze skrzynkę od razu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Idę pozmywać;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.10.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Napisałam że z wysiłkiem, tak?? Seks wirtualny jest dla mnie jak Yeti - wiele razy o nim słyszałam ale nigdy nie widziałam:D:D kiedyś podczas jakiejś rozmowy na FM, dokładnie o to zapytałam i usłyszałam ?(w duzym skrócie), ze włącza się komunikator i się jęczy do głośnika , zastanawiam się czy przez telefon to działa tak samo. Jeśli tak to nie gadam już z mamusią , bo ona jęczy, że tu ją boli, tam ja szczyka, a toż to kazirodztwo by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 kiedyś podczas jakiejś rozmowy na FM, dokładnie o to zapytałam i usłyszałam ?(w duzym skrócie), ze włącza się komunikator i się jęczy do głośnika , zastanawiam się czy przez telefon to działa tak samo. Jeśli tak to nie gadam już z mamusią , bo ona jęczy, że tu ją boli, tam ja szczyka, a toż to kazirodztwo by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.10.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 W sumie wpadłam się przywitać, a tu jak zwykle albo seks albo alkohol, a najlepiej dwa w jednym, ja nie chce nic mowic, ale zeby przed godziną 22:rolleyes: Demoralizatorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 MSU nie czytasz dokładnie my tylko nieuświadomioną Malkę uświadamia:D Cześć pracy, jak tam kartony?? ps. mam dzisiaj krupnik, poprosiłam mamę i mi ugotowała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 W sumie wpadłam się przywitać, a tu jak zwykle albo seks albo alkohol, a najlepiej dwa w jednym, ja nie chce nic mowic, ale zeby przed godziną 22:rolleyes: Demoralizatorki Godzina nie ma znaczenia. Tutaj sex zamiast śniadania podają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 02.11.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Przyszłam trochę rozerwać umysł, a tu od Malki dowiedziałam się takiej wiadomości, że kompletnie nie mogę się skupić na Waszej wesołej paplaninie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Tylko błagam nie zabijaj posłańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 03.11.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Znów wpadam po przerwie się przywitać Lukarna w tym wątku zawsze jakieś gorące tematy ale to dobrze biorąc pod uwagę temperaturę za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 03.11.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Tylko błagam nie zabijaj posłańca Chyba mnie jeszcze mało znasz skoro posądzasz mnie o to Bardzo dobrze, że podzieliłaś się tą wiadomością. Dzięki między innymi Tobie dużo osób dowiedziało się o tym nieszczęściu i może pomóc Nelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts