MusiSieUdac 06.11.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Luka - koniec ukrywania. Gdzie żeś się podziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Luka, pokaż sie to może MSU wreszcie swoją kuchnię objawi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.11.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Luka, pokaż sie to może MSU wreszcie swoją kuchnię objawi;) myślisz, że to tak działa? no to Luka wychodź z ukrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Weszłam w końcu żeby podziękować za fanty wylicytowane - dopiero dziś je z poczty odebrałam po drugim awizo:oops: I jestem w szoku.Muszę poczytać, rozejrzeć się i ochłonąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Sie ogarnij i przyłaź bo się stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ja też tęskniłam... ale nie miałam mocy żeby włączyć kompa wieczorami :/ A w pracy kurde gorąco się zrobiło i pilnie jak mrówka pracowałam. Mniej więcej już wszystko wiem, co się u Nelki stało i tak w ogóle:(Wielkie jesteście z ta akcją!! Normalnie nienormalnie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Malka no kurde się poryczałam przez Ciebie, wiesz?? Ale już oddycham normalnie, dobrze widzę (jak świetnie że prawie się nie maluję) i idę zobaczyć jak się toczy forumowe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Malka no kurde się poryczałam przez Ciebie, wiesz?? Ale już oddycham normalnie, dobrze widzę (jak świetnie że prawie się nie maluję) i idę zobaczyć jak się toczy forumowe życie. Jeżu, co ja znowu zrobiłam :bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.11.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Luka jak tam ekipa w pracy? Działa już? Jak już się trochę ogarniesz to zapraszam do mnie na kolejny (mam nadzieję ostatni) projekt kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.11.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jest i Luka, no nic muszę kuchnię teraz pokazać, najpierwej ją tylko sprzątnę. Kurcze, nauczyłam dziecko liczyć do 20-stu, a on mi dyktował cyfry do totka. Cholera musimy poćwiczyć liczenie wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jest i Luka, no nic muszę kuchnię teraz pokazać, najpierwej ją tylko sprzątnę. Kurcze, nauczyłam dziecko liczyć do 20-stu, a on mi dyktował cyfry do totka. Cholera musimy poćwiczyć liczenie wyżej :rotfl:ja sobie sama skreśliłam i też dupa;) Cześć Sorry że się wczoraj nie "ustosunkowałam" do waszych wpisów ale mnie lekko w fotel wbiło jak zajrzałam na FM:/ A trzeba było mi jakiegoś priva napisać że mam siedzieć cicho i się nie pokazywać to kuchnia by był owiana słodką tajemnica nadal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jest i Luka, no nic muszę kuchnię teraz pokazać, najpierwej ją tylko sprzątnę. No ja myślę Kurcze, nauczyłam dziecko liczyć do 20-stu, a on mi dyktował cyfry do totka. Cholera musimy poćwiczyć liczenie wyżej Ja umiem niby liczyć powyżej 20-tu a też nic z tego nie wyszło;) A trzeba było mi jakiegoś priva napisać że mam siedzieć cicho i się nie pokazywać to kuchnia by był owiana słodką tajemnica nadal;) A co to za dywersja, co? Kombinuję jakby tu MSU namówić na odsłonę kuchni a Ty mi pod górke robisz! Nieładnie;) A tak wogle to cześć. Gdzieś była, co robiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.11.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a Ty mi pod górke robisz! Nieładnie Do mnie ciagle pod górke - nawet po schodach trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A co to za dywersja, co? Kombinuję jakby tu MSU namówić na odsłonę kuchni a Ty mi pod górke robisz! Nieładnie;) A tak wogle to cześć. Gdzieś była, co robiła? Ja myślę że MSU sama nam pokaże w końcu;) Przecież czuje tą presję nawet bez słów, co MSU?? A u mnie jak zwykle - kilkudniowa nieobecnośc nie wiąże się z jakimiś zmianami na budowie - co to to nie;) Przez długi weekend miałam siostrzenicę - ogarnięcie żywiołowej trójki z roczników 2003, 2006, 2009 plus nastolatki to naprawdę ponad moje siły;) A od poniedziałku w pracy sajgon miałam - ot cała tajemnica:) Do mnie ciagle pod górke - nawet po schodach trzeba Ale za to jak się wdrapiesz na te wszytskie góry to masz jak w niebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Do mnie ciagle pod górke - nawet po schodach trzeba Ale kuchnia na parterze przecież, to się nie nachodzisz robiąc zdjecia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ale za to jak się wdrapiesz na te wszytskie góry to masz jak w niebie:) I jaki widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Luka jak tam ekipa w pracy? Działa już? Jak już się trochę ogarniesz to zapraszam do mnie na kolejny (mam nadzieję ostatni) projekt kuchni... Cześć Rocia:) W pracy na razie nie, czekam jeszcze na 1 ofertę. Dzisiaj jadę po wykładzinę i po oferty drzwi. Wejdę też po wycenę farby. Zajrzę do Ciebie oczywiście bo bardzo jestem Twojej kuchni ciekawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A jeszcze mi się przypomniało: dostałam drugą wycenę na kuchnię - 14 800 przy takich samych parametrach* - czyli co? Mam się na taką kwotę szykować ps. muszę kupić brodzik i odpływ liniowy i jeszcze 3 stelaże - na już Teść się uparł że on se musi przymierzyć a ja nie mam siły tłumaczyć, że nie musi. Kupię i tyle. A i jeszcze się upiera na montaż stelaży przed wylewkami - muszę ogarnąć temat bo chyba takie przed wylewkami też są. Stelaże to pikuś ale z brodzikiem i odpływem wietrzę problemy... * dla przypomnienia poprzednią wycenę miałam 15 i 16 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Luka, spoko, coraz tańsze te oferty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Luka, spoko, coraz tańsze te oferty;) noooo przy dziesiątej bedzie 14.000. a potem już tylko taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts